CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 787
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Хайде от мен да мине....

Grinning

Да подгрея за следващия титуляр  Joy Joy Joy

# 766
А какво стана със снимките на Skull Island, нещо ги отложиха май?
Закучили са се там нещата - Michael Keaton And JK Simmons Exit Legendary’s ‘Kong: Skull Island’

Universal Pictures will release the King Kong-inspired film in 3D and IMAX 3D on March 10, 2017.

Засега.

Аз обаче съм много радостна от

newsm44

# 767
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бясна съм! smile3511
Бяха обещали тийзър на "Сноудън" и са пуснали едноминутен поглед върху американското знаме с тъпи надписчета Sick Sick Sick Така ме е яд, като че ми взеха ледената близалка тия лоши хора Crossing Arms

И още един, на когото ме е яд тези дни

# 768
А, не знам, аз си разсъждавам наизуст спрямо неговия график. Ако има сериозно промотиране за Crimson Peak и наистина гласят I Saw The Light за кандидат за наградния сезон, към края на годината са една камара фестивали и обикаляния. Трябва да го върнат High Rise пак някъде към септември, може би?  newsm78

А какво стана със снимките на Skull Island, нещо ги отложиха май?

Възможно е да е през септември, но по принцип дистрибутора не се съобразява само с графика на един актьор.

А Skull Island май трябва да започне този месец в ЛА newsm78 . Преди няколко дни чух, че Том щял да е на Комик Кон, сега виждам, че е потвърдено, значи може би ще започнат снимките след това, тъкмо Сан Диего е близо до ЛА, няма да го разкарват много Simple Smile .

Whistling

Скрит текст:

# 769
Ще ми се Том пак да направи нещо грандиозно на Комик Кона, но едва ли ще може да повтори Локи в зала Н.

Бяха обещали тийзър на "Сноудън" и са пуснали едноминутен поглед върху американското знаме с тъпи надписчета Sick Sick Sick
Да бе, много е тъпо и на мен не ми хареса.

Нося трейлър на Steve Jobs

# 770
Джо, какво те е ядосал Харди?

Не спряха да купонясват х-мените в Монреал Grinning

Нещо са се понатоварили с бутилчици  hahaha

Тази е стара, но не я бах виждала  Laughing

Колин е правил нова фотосесия за втория сезон на "Детективите". Чакам по-добро качество  newsm53

Джейк в нова постановка "Little Shop of Horrors" - http://nypost.com/2015/07/02/jake-gyllenhaal-can-sing-and-sell-a … -shop-of-horrors/

Скрит текст:

И статия за "Southpaw". Цък за по-големи.

Скрит текст:

# 771
Джо, какво те е ядосал Харди?
Професионално ме ядоса с онази руската боза и още не може да ми мине Crossing Arms

В контраст с него дружката му Матиас Странната фамилия ми става все по-любим Heart Eyes Предвиждам му страхотно бъдеще, има универсален талант.

# 772
  • срещу двата комина :)))
Джо, да ти кажа, аз Том някак го преживях,ама Рууми беше ужасна  Laughing

# 773
двоен пост, ама си стария е чак от снощи  Blush Бени и Софи три седмици след раждането , как е успяла да го смъкне тоя корем идея нямам  Joy

и чисто нов постер на Legend

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 11:21 от Mrs.Turner / Samberg

# 774
Бени и Софи три седмици след раждането , как е успяла да го смъкне тоя корем идея нямам  Joy
Гаднярка!

Обаче са много сладки двамата  Heart Eyes

# 775
И двамата изглеждат супер. Софи по принцип има много хубаво тяло, а и май не беше качила много през бременността Simple Smile .

# 776
Поздрав от титуляра Joy

И като малък е бил начумерен Crazy

За финал- от любима сцена в любим филм Heart Eyes

# 777
Аз ще съм с двойния пост този път, но не мога да се сдържа Mr. Green Подгрявам ви за актьорския бисер, който ни чака в следващата тема Grinning
За нетърпеливите има и още в спойлера Crazy
Скрит текст:

# 778
ахахахахха, Чанинг  hahaha аз си имам едно подготвено кличпе за новата тема, специално  Joy

и нова снимка на Джеймс и Даниел Радклиф от Франкенщайн

а тази не помня дали сме я виждали

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 23:21 от Mrs.Turner / Samberg

# 779
  • в сърцето на един мъж...
Их бе, Джо, стига и ти, танцува си добре човека  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт