Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 869
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Benetton hot е двойник на Chanel  Allure, цената му е символична - м/у 18 и 20 лв. за 100мл. по онлайн магазините. По парфюмериите е по трийсетина.

# 526
  • Пловдив
enze - mojitoблагодаря за отговора, но ми се иска първо да го усетя на живо. Къде ли в Пловдив мога да го намеря ?

# 527
Хот го има по повечето парфюмерии, в Лили, примерно. Виждала съм го на много места. Прилича на Алюр, не на Шанс, ти питаше за Шанс Blush .. Другото момиче говореше за Алюр Blush .
Да добавя още нещо - едно копие на TM Angel -Arome Arthes Seduction
Аз не харесвам особено Ейнджъл Flutter , но си взех Артес Седюкшън от интерес, приликата е поразителна, трайността и силата - доста добри.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 18:45 от enze - mojito

# 528
Хот го има по повечето парфюмерии, в Лили, примерно. Виждала съм го на много места. Прилича на Алюр, не на Шанс, ти питаше за Шанс Blush .. Другото момиче говореше за Алюр Blush .
Аз не харесвам особено Ейнджъл Flutter , но си взех Артес Седюкшън от интерес, приликата е поразителна, трайността и силата - доста добри.

Къде го има и каква е цената му? Колко време ориентировъчно е трайността му при теб?

# 529

Къде го има и каква е цената му? Колко време ориентировъчно е трайността му при теб?
За Седюкшън питаш, нали? - Тук . По магазини не съм го виждала, взех си го по отзиви във Фрагрантика и съм доволна - трае минимум 6 часа при мен. Много е добър като съотношение цена/качество. В този сайт има и Benetton hot на много добра цена.

# 530

За Седюкшън питаш, нали? - Тук . По магазини не съм го виждала, взех си го по отзиви във Фрагрантика и съм доволна - трае минимум 6 часа при мен. Много е добър като съотношение цена/качество. В този сайт има и Benetton hot на много добра цена.

Благодаря ти!  Simple Smile

# 531
allforone, съжалявам, че съм те подвела за Чарлитата, не съм обърнала внимание на изписването

Относно гореспоменатата марка- ето този е много близък до Ange ou Demon и е ааадски траен.
http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Love-Generation-Rock-10833.html Simple Smile

# 532
allforone, съжалявам, че съм те подвела за Чарлитата, не съм обърнала внимание на изписването

Относно гореспоменатата марка- ето този е много близък до Ange ou Demon и е ааадски траен.
http://www.fragrantica.com/perfume/Jeanne-Arthes/Love-Generation-Rock-10833.html Simple Smile

Моля ти се, изобщо не си ме подвела!

И аз ги бях мяркала и си помислих, че са те, но не.

Пропуснах да напиша, че Charlie Silver е около 20лв. в Елитис.

# 533
О'Хара, къде може да се намери това копие на Ангела и демона по нашите ширини? Simple Smile

# 534
О'Хара, къде може да се намери това копие на Ангела и демона по нашите ширини? Simple Smile
И мен ме заинтригува.
Наскоро се сдобих с Cobra Jeanne Arthes, по отзиви във Фрагрантика. Приликата с Poison Dior е голяма, дори прочетох, че Кобра е по-стар от Пойзън, та не се знае кой от кого е копирал, дори и шишенцето Laughing . Него го има по онлайн магазини, намира се. Аз си го взех от Тук
Има го и Тук

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 13:06 от Ензим Мохито

# 535
  • София
Поръчвам!Този сайт добър ли е?Мога ли да се доверя и за друг парфюм?

# 536
Добър е, много са коректни, парфюмите, поне които съм си взела от тях, са истински. Взех си и почти изчезналото Zo-zo Milton Lloyd, много добро, става ми любим за лятото.
За маркови парфюми - не мога да кажа, на марки като Артес, мисля няма ментета  Laughing . Взех Деним Ориджинал за мъжа ми, че го няма по магазините - истински е.

# 537
На мен пък тия Мууд-чета никак не ми допаднаха  Confused
И аз се бях зарибила от тук, взех си няколко, ами не, все спиртни и компотени ми се оказаха.
Сигурно не съм уцелила правилните   Peace

За пореден път дадох шанс на Муудчетата на Роксан, като този път си взех W40 ECLAT D'ARPEGE / LANVIN - floral - powdery, но и този път съм разочарована. Има трайност  newsm78, в началото е нежен цветен и ефирен аромат,  но остатъчните нотки след няколко часа става сладникав и няма и помен от началната еуфория от цветове.
На ММ купих   Attitude Armani  от Баргело- невероятен и чувствен аромат  Blush . Не мога за спра да го мириша. Кедъра е сред предпочитаните ми базови арамати, а е и много траен.

# 538
Отидох да проверя  имитациите на Сан Сиро и се оказа че някои от 50 мл са намалени на 8 лв. Взех си любимия Kelly Caleche Hermes.  Става въпрос за пловдивския магазин на ул. Иван Вазов. Предполагам че и по другите им магазини е така. Между намалените беше Романс, другите не запомних сигурно около десетина аромата бяха.

# 539
  • София
Отидох да проверя  имитациите на Сан Сиро и се оказа че някои от 50 мл са намалени на 8 лв. Взех си любимия Kelly Caleche Hermes.  Става въпрос за пловдивския магазин на ул. Иван Вазов. Предполагам че и по другите им магазини е така. Между намалените беше Романс, другите не запомних сигурно около десетина аромата бяха.
Предполагам, си много доволна? Simple Smile И аз го имам благодарение на една много мила съфорумка и страшно ми харесва имитацията  Heart Eyes Все не мога да намеря време да отида да помириша оригинала. Ти познаваш ли го? Докараха ли аромата като цяло?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт