Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 87 732
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 105
На мен никак не ми харесва как пее Славин или поне това, което съм чула досега. Ще го гледам обаче пак заради Джо Лин Търнър.

Да не би щото някак му е по-тънък гласа? Или как се казва там.

# 106
Никакви формати не съм гледала, слушала този сезон.
Малко го обърнаха на цирк, а после тези млади момчета и момичета ги забиват да пеят по барове, евентуално ако успеят да забършат някои паралия момиченцата, или някоя стара чанта момчетата...и това е. Пародия пълна....

# 107
На мен никак не ми харесва как пее Славин или поне това, което съм чула досега. Ще го гледам обаче пак заради Джо Лин Търнър.

Да не би щото някак му е по-тънък гласа? Или как се казва там.

Фалцет.

# 108
А, да, точно.  Hug 

Ама според мен го контролира когато трябва.

# 109
Никакви формати не съм гледала, слушала този сезон.
Малко го обърнаха на цирк, а после тези млади момчета и момичета ги забиват да пеят по барове, евентуално ако успеят да забършат някои паралия момиченцата, или някоя стара чанта момчетата...и това е. Пародия пълна....
Точно, четох наскоро за Надя Казакова. Верно, че е от клюките, но горе-долу всичките имат една и съща съдба: http://www.kliuki.bg/333163/%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%8F-%D0%BA%D0%B … 0%BD%D0%BE%D0%B2/

# 110
  • София
За връщане, няма да я върна, защото не ми се разкарва, освен това изядох половината, докато стигнах до морковите, а аз като хапна и ми се убива спортния дух Laughing Но просто ме изгубиха като клиент, а и всичките ми познати, на които ще разкажа, вкл. и вас тук, в темата. Не се прави така бизнес, ама ще се научат, като пофалират малко...

Фактора тотално го изтървах след прекъсването, все го изпускам, интересът ми спадна...Но случах в ютюб някои изпълнения и тази вечер ще гледам финала. И тримата финалисти са страшно добри, но аз си имам сантименти към Славин, разбира се, заради рок звученето. Ретро бил, н'ам какъв бил - е, и? Щом хората гласуват за класиката, значи има още шанс и за този народ Laughing

# 111
Не е заради фалцета, нито заради тънкия глас. Не му е толкова тънък даже. И Майкъл Джексън ползваше фалцет, но си го може. Славин просто не може да пее. Сега слушах това, ужас. За сценично поведение да не говорим.

# 112
  • София
На мен също не ми допада пеенето на Славин.

# 113
belinda , по този повод за рекламата да кажа и аз. Вчера отиваме в Бриколаж за лопата за сняг, че ни се счупи и ни налазва един анкетьор, само 2 минути искаше. Откъде сме пазарували, какви майстори ползваме, ние сами ли ремонтираме или с чужда помощ, сами ли пазаруваме или майстора пазарува, дали бихме използвали за ремонт техни майстори. И аз се изплясквам, че майстори бих си наела от тях, само ако има добри отзиви във форумите. И той - даа, разбира се, в еди кой си форум има публикувани и аз: нее, не във Ваш форум, как във Ваш форум, та Вие ще имате интерес да ги хвалите.  В БГ-мамма например ако прочета, че еди кой си майстор е точен и работи добре, повярвайте ми ще го наема Mr. Green, човека като почна да се смее, определено му се вдигна настроението Simple Smile

# 114
От няколко години изпускам форматите, но май не е кой знае какво. Дават им бърза слава и последва забвение, киакто се и предполага. Помня Надя Казакова от конкурса на Слави, много ми харесваше как пее, но тя е толкова стеснителна, че дори да нямаше договор със Слави, нямаше да стигне до никъде. А това, че е прехвърлила 30-те нямаше да ѝ пречи, ако не беше нейната стеснителност. Просто не е за този жанр.

# 115
  • София
Хм Rolling Eyes Нека се включи някой, който разбира професионално от музика, да даде мнение, защото според мен това, което пее Славин, не е фалцет. Той просто има висок глас. Да, сигурно ползва фалцет понякога, но не мисля, че такъв тип глас по принцип се нарича така. Мисля, че фалцет е това, което примерно пеят Би Джийс. Или това:

https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

Нямам звук в момента, но по спомени тази песен започваше с фалцет.

# 116
Фалцетът не е тип глас, а вибрации на гласа, т.е. техника на пеене. Чалгарите често го ползват.

# 117
Сега го слушах, не ми харесва този Слаавин.

# 118
Искам да кажа, че при нас е така и продължава да вали.

Скрит текст:

Така е по тъмно.

Скрит текст:

# 119
  • София
И аз мисля като Чек, но понеже не съм музикант, изразих само предположение. За чалгарите хептен не знам, не слушам, но от това, което съм чувала по форматите на тяхното има казват някакви си орнаментика специфична, за фалцет не знам.
Мога обаче да кажа със сигурност, че като видя дребуса увиснал на таблета, а всичките играчки и дрехи по земята, внезапно придобивам убийствен фалцет и го потребявам дълго и напоително Crazy

Нино Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт