Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 325
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 080
  • В Космоса
Онна, много хубави деца! Heart Eyes

И ние сме обърнали взор към Алпите вече. Тази година едва ли, но другата най-вероятно... Сега чакаме малката да оздравее и да отидем пак някъде из нашата мила родина за една -две вечери. Вярно е, че като се опаковаш с гащеризоните не се усеща грам студа, даже ти е топличко. Детето не се разболя сега като ходихме на Осогово, а то ми е мерилник за неподходящ климат. Laughing Но виж като отиде на градина веднага прихвана. Tired Днес сме на контролен. Клацида нещо не изважи за 5 дена, сигур ще го продължим. ooooh!

# 1 081
Скрит текст:
Онна, много хубави деца имаш! Да са ти живи и здрави! Малката е прелест, ще ти припикават оградата и ще дежури татко и с пушка:)
Тони, тука си е нормално, първо много от жените, хич не са жени, въпреки бюста, крият страшни изненади:) А и нормално изглеждащи мъже си ходят за ръка, и европейци и двойки възрастен бял с маладо тукашно момче. Гадничко, ама....
И гащите са много тъмно лилави, верно с бандаж,ама не на дупчици, като мъжки, а плътен, ама нашия такива неща не го впечатляват:)
Корделия, какво да ти разправям- гаджета сме, той идва от неговия град, ще ходим за уикенда някъде. Слиза от колата и вика, кво ще кажеш, за новите дънки, тапа са ми, даже не ги рязах.... Ами какво да ги реже, те женски, ама от ония с кройка с по широк крачол и с брич и с кафеви бродерии на задния джоб!
Ужас ти казвам:))) Веднага в магазин за дънки, че така не можеше да се появим където и да е.
Това преди 11 години, сега се е пооправил, ама мине, не мине и се изцепи:))
Аз му избирам дрехи, че ако оставя на него....

Жаки, весело е при вас. Simple Smile
Оправи ли се малкото бонбонче?

# 1 082
И аз при тези, които зимата се затварят и чакат да се стопи снега, за да си покажат носа навън. Никакъв пухкав сняг не може да ме примами. Ако има нещо, което ненавиждам, това е да съм навлечена с да се придвижвам в сняг. И големите жеги не ги обичам, плажовете ме потисат, особено последните години. Трябва да има отделна тема за плажни номера и пинизи. От българското Черноморие се отказах и аз след това лято, което означава, че нещата вече са много, много зле, защото съм последният човек, който ще избере почивка на море извън Бг, просто си харесвам Черно море, но то вече е напълно осрано в буквалния смисъл на думата.

# 1 083
Онна, много хубави гарджета Hug Да са ви живи и здрави.

Качих се на ски на стари години, когато се събрахме с мъжа ми. С него споделяме доста хобита, а той е скиор и планински спасител и още първата ни зима заедно реши да ме учи. Аз съм доста зиморничава и със студени крайници, но това е най-малкият проблем, когато човек има желание и подходяща екипировка. Simple Smile Обаче ски турингът харесва повече от карането на писта.
В момента използвам старите ски с панти на мъжа ми и се надявам до 1-2 години да мога да си взема екипировка за мен. Обичам планината аз, през всички сезони. Морските почивки не са ми на сърце, ако под почивка се разбира целодневно лежане на плажа или до басейна.

# 1 084
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много са красиви трите дяволчета Heart Eyes

# 1 085
...ако под почивка се разбира целодневно лежане на плажа или до басейна.

По принцип това се разбира. Почивка, почиваш си, не се убиваш с катерене по камънаците.  Laughing

# 1 086
  • В Космоса
Обичам планината аз, през всички сезони. Морските почивки не са ми на сърце, ако под почивка се разбира целодневно лежане на плажа или до басейна.

Peace

# 1 087
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Островитянката нещо изчезна... Да не я е затрупала планина от ядене newsm78

Онна, много са хубави децата ти! Нежни, светли - много сладки. А снимката е фантастична, ако ти си я правила, капа ти свалям!

Добре сте си вие - или зима, или лято сте си избрали. Пък аз какво да правя, като и зимата обичам, и лятото, че и пролетта и есента, а не съм случила с мъж...Хич не обича да пътува никъде. Добре че е вилата на морето, та ще не ще - отиваме там, щото пък иначе е отговорен човек -трябва да се нагледа имота, да се платят данъци, сметки - не може да не се отиде. Ама сега като я продадем, край, никакво мърдане. Ще ми се наложи да миткам сама, а пък хич не обичам.

О-бо-жа-вам зима в планината! Ако може на по-безлюдно място - като на снимките на Мър или на Акаша. Ски не карам (рядко ще видите варненец да кара ски), но не ми пречи да се наслаждавам на красотата на планината, на свежестта на въздуха, на белотата на снега и на чистото небе.
Да се понамръзнеш навън, да ти излиза пара от устата, да ти изтръпнат бузите и носът, а после да влезеш на топло край  камина и да си вземеш ароматен билков чай...
А хората ведри, пречистени ...от градската мръсотия.

Янечек, на север морето все още е добро. Особено на по-дивите плажове след Каварна. Северните плажове са по-проветриви някак и по-лесно се даяни през големите горещини. Ние години наред ходехме на юг, но много мръсно и много жега. А и много народ, свят да ти се завие. После пък години не бяхме стъпвали там и като отидохме, не помня коя година беше, на концерт на Стинг в Несебър, се разходихме наоколо и направо изумях от гледката на днешния Слънчев брях. По-безумно и хаотично нещо не съм виждала - един хотел копие на Рилския манастир, друг - на Колизеума, трети на някакъв претенциозен арабски палат - толкова кич и чалга на едно място, бррр...Улици като в панелен комплекс, по нищо неможеш да почувстваш, че си на море, само ако успееш да зърнеш морето с очите си ...

# 1 088
Островитянката нещо изчезна... Да не я е затрупала планина от ядене newsm78

Коя островитянка? Поне две сме в темата.

# 1 089
  • Варна
Аз му избирам дрехи, че ако оставя на него....

Ох, мъжът ми един път беше отишъл с мои дънки на работа. Вечерта се оплаква - тия дънки цял ден са ми нещо неудобни и са ми къси, какво си ги правила?  Joy Joy Joy От тогава аз му слагам дрехите за обличане.

# 1 090
  • Варна
Нито сняг и ски ме влекат, нито слънце и плаж. Живея във Варна, а миналото лято най-много пет пъти да съм била на плаж.

Планината предпочитам, с леки преходи и хотелът да има басейн, за съчетаване на ходенето с разхлаждането.

Ако отидем на ски тази година, а никой от нас не е скиор, аз ще настоявам хотелът да е със спа, може и малък, нямам претенции и изисквания, за да си уплътнявам времето там.

В една от старите теми бях написала и малко объркала, но резултатът беше този - миналата зима брат ми кара ски в един френски курорт, като до там с автобус, защото се събрали около 40души, за 7 нощувки и плюс храна, наем на ски, ски карта, а бе всичко за което се сетите, е теглил чертата на 700лв
-----------------------------------------------------------------------------------
Onna-bugeisha, много хубави дечица имаш! Много!

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 12:29 от missNoir

# 1 091
Аз без море и плаж не мога. Във Варна през лятото не бях на плаж само няколко дни през месеца. И на дъжд съм стояла до морето под чадър и книга. Тук същата работа, даже сега през зимата редовно ходим на скалите и си стоя дълго време там. На планина обичам само през лятото да ходя, но да е за малко и да е в Родопите. Април месец уж ще ходим на друга планина, но най-вероятно ще ни се променят плановете предвид обстоятелствата около баща ми.

# 1 092
Aaa, Светалчо, северното не го обичам, водата ми е студена. А и цените и обслужването са такива, че по-добре да отида в Гърция. Наистина е странно, че и на море, и на планина, излиза по-евтино извън Бг. От моите познати не остана и един, който да ходи на почивки в български курорти, аз последна се пречупих, но дори телешкото ми търпение не е безкрайно.

# 1 093
С катерене по камънаци си почивам много добре. Sunglasses По-миналото лято с половинката катерихме Вихрен и той ме прекара по един маршрут, където рядко минават туристи. Там е само скала, ходиш бавно и на места си помагаш с ръце. Тогава за пръв път видях еделвайс как расте от скалата. Имаше много, наистина много ... малки, големи. Heart Eyes  Heart Eyes

Освен това, когато си почивам активно, мога да ям както и колкото аз си знам. Mr. Green И ако има хубав и чист минерален басейн за релакс след ходенето по баирите, друго не ми трябва.

# 1 094
Черно море през лятото е много топло. Тук например температурата на водата рядко стига 20 градуса и разликата с температурата на въздуха е много голяма. Да не говорим, че е ужасно солено и ме болят очите ако не съм с очила за плуване.

Общи условия

Активация на акаунт