Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 434
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Изпуснах снимките на децата на Оnna, защото много работя и нощните снимки изпускам, защото спя. Ще си взема отпуск и ще ви следя 24 часа  Grinning
Белааа, къде си?
Момичета, има ли някоя, която е абонат на телевизия Близу? В пакета им в частта Развлекателни програми присъства една тяхна телевизия - Blizoo TV, трябва ми програмата им по часове и предавания не я откривам в сайта им. Синът ми заедно с няколко дечица от отбора ще участват в някакво предаване и от Люлин до Студентски град и обратно ще ги вози треньора им. Знам, че не е редно, но така се притеснявам, че ще го вози друг човек  Confused, а ние с мъжа ми сме на работа.

# 1 126
  • София
Искам да спим за 100 евро максимум, само спане. 75 ми е съвсем добре Simple Smile

75 евро на ден за 4-5 човека общо ли?  Rolling Eyes
Ние по-миналата година спахме за 40 четирима Mr. Green Е, то е ясно, че лукс за тия пари не можеш да очакваш, но човек трябва да приоритизира понякога. Аз между по-луксозно, но кратко и по-смотано, но по-продължително, избрах второто Grinning И без това по цял ден сме навън, не ми беше решаващо какви ще са условията за спане. Не винаги разсъждавам така, понякога ми се ще по-джиджана почивка, но напоследък все по-рядко. Искам само чиста природа, изгубих вкус към скъпите хотели нещо.

Бърди, служебни ангажименти, които няма как да предвидим кога точно ще се случат. Ще разчитаме на нещо в последния момент Confused

# 1 127
  • София
belinda, всяко зло за добро. Може да попаднете на чудесни last minute оферти. Това лято се очаква голям отлив на руски туристи (въпреки че някои разпалено спорят, че това няма да се случи) и се предполага, че ще изпаднат добри предложения.

# 1 128
  • София
Децата нещо си играха с телефона ми и сега на него пише "офлайн" - и нито мога да набирам, нито да ми се обаждат. Дали някой може да ми каже от къде да се пусна онлайн Blush
С Нокиа съм.

Сега ще ви покажа къде планираме да почиваме това лято. Още не съм резервирала защото първо го бях намерила от един сайт където ми искаха 100% плащане за резервацията и не посмях. А сега още се назландисвам и накрая ще ми го измъкнат под носа: http://www.lakeshkodraresort.com/lodge.html

# 1 129
  • София
Онна, с каква Нокиа си? Моята е Лумиа и само за тази серия мога да помогна евентуално.

# 1 130
  • Варна
Минавали сме покрай Шкодренското езеро - голяма красота е, невероятно, а и целия район наоколо, и е бъкано с къмпинги.

Тук да тренираш голф е много, много скъпо.
Ските пасти да ядат.

# 1 131
Онна, изключи го и дори можеш батерията да му махнеш. После ще се оправи.
Най0хубавата ми почивка до сега беше в едно приказно хотелче в Балчик. Много ми беше добре, защото беше на едни скали и отпред морето. Така не съм си почивала никога. От сутрин до вечер само морето виждах и нищо друго.

# 1 132
  • София
Онна, с каква Нокиа си? Моята е Лумиа и само за тази серия мога да помогна евентуално.

С5-03.
Но ти кажи как се прави при Лумиа-та, те менютата сигурно са подобни

Съни, жива да си! Оправи се   bouquet

# 1 133
Съни, жива да си! Оправи се   bouquet
Аз на моя сина рядко му давам телефон, но ако все пак попадне в него, все така го ремонтирам Simple Smile

# 1 134
  • София
Онна, при мен е просто - влизам в Settings и има плъзгач при Wi Fi-то за включване и изключване. Ама ти да не са ти теглили шалтера на мобилния нет? Аз такъв не ползвам, но пак е при Настройки.

А, вече са те оправили.  Grinning

# 1 135
Разболявам се.  Confused Много ми е студено, тече ми носа, боли ме гърлото, кашлям, отпаднала съм.

# 1 136
  • София
belinda, всяко зло за добро. Може да попаднете на чудесни last minute оферти. Това лято се очаква голям отлив на руски туристи (въпреки че някои разпалено спорят, че това няма да се случи) и се предполага, че ще изпаднат добри предложения.

Peace

Да не говорим, че аз лично вече и за Гърция се притеснявам да капарирам, с тия техни истории след изборите.
Предишните години търсих през сайтове и контакт директно със собствениците, сега гледам само букинг, че да мога да отменям резервации.

# 1 137
Отидох да взема ангинената Ени и Онна си е показала слънцата Crossing Arms Искам и аз, предвид, че ми е една от много приятните събеседници в темата  bouquet
Акаша и ние сме от днес на Клацид, каза докторката че по-бавно действал, чак към 3-4 ден имало ефект.
Естел, бързо оправяне, аз съм така от няколко дни, аха или да се оправя или да се разболея и нито едно от двете качествено.

Завид за почивките.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 15:25 от Julia_21

# 1 138
  • София
Букинг се подиграва с мен! За хотела, където ще ходим лятото, ми дава космическа цена - 3 961 лв, при положение, че плащам (вече внесох депозит) в порядъка 1400 лв. с включени 20 % отстъпка за ранно записване.

# 1 139
  • София
Букинг се подиграва с мен! За хотела, където ще ходим лятото, ми дава космическа цена - 3 961 лв, при положение, че плащам (вече внесох депозит) в порядъка 1400 лв. с включени 20 % отстъпка за ранно записване.
Букинга ти дава 3 пъти по-висока цена?!  Shocked Винаги съм мислела че дава много по-добри цени от тези директно в хотела или през агенция

Джули, за теб пак ще ги покажа  Simple Smile http://prikachi.com/images.php?images/151/7916151g.jpg

Общи условия

Активация на акаунт