Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 276
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Euskal Herria
Онна, да са ви живи и здрави наследниците! Страхотни са!

Жаки, от сутринта ме накара да се смея, като четох модните приключения на твоя мъж!

От понеделник станахме платена зона и сега улиците около нас са почти празни. Никога не съм ги виждала такива.
За почивките - никъде не ми се ходи. Тук е идеалното съчетание на планина и океан, има достатъчно почивни дни покрай разните фиести. Искаме да се прибираме в България септември-октомври, но дано моят мъж успее да се пребори за това. В тяхната фирма отпуските са през юли и август.

# 1 156
  • София
Аз от лукс не бих се отказала никога, но друг е въпросът дали можем да си го позволим.  Wink Най-хубавата ми почивка беше миналата година на UAI в Гърция, хотел 5*. Размазахме се! Леглата - да легнеш, па да не станеш. Храната - в изобилие, вкусна и калорична. Вътрешен басейн, два големи външни басейни, коктейли на корем, анимация през целия ден, дъщеря ми едва изтрайваше до детската дискотека, мъжът ми и кумът ни тичаха все към сауната... Персоналът - усмихнат, любезен, отзивчив. Всеки ден си правехме и екскурзии из околността. За жалост през активния сезон цените са резачка. Нищо, догодина, ако не ходим в чужбина през май, ще посетим пак същото място в Гърция.

Белла може да ни направи чичовци като нищо.
Ако пусна още малко мустака, като нищо ще го добутам до чичо.  Joy

# 1 157
  • София
Ох, Светълчо, къде ги намираш тези неща на БГ черноморието?
'въздух, зеленина и цветя, големи пространства'? От години няма такова нещо тук, ние точно за това отиваме в Гърция, никакъв лукс не търсим, да има там легла и хладилник  Laughing

# 1 158
Ох, Светълчо, къде ги намираш тези неща на БГ черноморието?
'въздух, зеленина и цветя, големи пространства'? От години няма такова нещо тук, ние точно за това отиваме в Гърция, никакъв лукс не търсим, да има там легла и хладилник  Laughing

На Север от Златни пясъци е точно така.

# 1 159
Ехоооо! Липсвах ли ви?  Hug
Значииии да ви кажа! Викам ще послушам Каси и чинно отивам да си търся парите от държавата. Ей разсипаха ме  ooooh! 4 пъти, повтарям 4 пъти от единия край на града до другия, защото не се разбраха на кой какви удостоверения му трябват. Обаче аз нали съм телец и съм инат, не се отказвам. На 4-тия път просто казах на момичето "виждам, че си нова или извикай някой да ми свърши работа или пускам жалба и ще ги.оправяш ти по каналния ви ред" обаче бях супер спокойна. Еми дойде една жена, завъртя два телефона и воала! всичко оправено! Разгониха ми фамилията.Обаче победих  Crossing Arms

От утре влизам в 9-тия месец и ще ви правя лели да знаете  Hug

Обаче, като се прибрахме с бабет(и тя беше с мен) ме нахрани обилно. Беше толкова много,че чак забравих какво ядох  Flutter  

Онна, може ли пак снимката, изпуснах я  Sad

# 1 160
Обаче аз нали съм телец и съм инат, не се отказвам. На 4-тия път просто казах на момичето "виждам, че си нова или извикай някой да ми свърши работа или пускам жалба и ще ги.оправяш ти по каналния ви ред" обаче бях супер спокойна. Еми дойде една жена, завъртя два телефона и воала! всичко оправено! Разгониха ми фамилията.Обаче победих  Crossing Arms

Трябваше да изпищиш и да кажеш - изтичат ми водите  Mr. Green

# 1 161
  • София
Жади, здрасти.  Grinning
Какви пари ще прибираш от държавата? Изпуснала съм.
(Рано ти е да раждаш, дръж си още юнака, че да се радваме на шишко.  Grinning)

# 1 162
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бърди, на Албена. Албена е просторна, със страхотни тревни и цветни площи, тихи алеи и много зеленина. Понеже входът е сравнително скъп (6 лв.) няма и много народ извън почиващите в коплекса. Заради пропускателния режим е напълно спокоен и безопасен курорт, за 20 години не съм чула нещо лошо да се е случило. Нито един нов хотел не е построен, само реновират старите. Или през есента събарят, строят на същото място, като дойде сезонът замразяват, покриват с едни красиви пана и на другата година като отидеш - нов хотел на мястото на стария. Единственото ново са басейнчета към хотелите (на които ме е яд, защото преди бяха тревни площи, ама какво да се прави, като почиващите искат да киснат под балкона си в басейна, а не да направят още 10 крачки до морето) и огромен Аква-парк.

А ние ходим и на Топола, и на други плажове пО на север, но те са по-диви.

# 1 163
Аз като хвалих Северното черноморие нямах предвид Албена, а Топола, Каварна, Крапец, Тюленово, Камен бряг, Калиакра. Дуранкулак и т.н. Албена ми е анти място. Плажът е ужасно мръсен и въпреки пропусквателния режим е лудница. Последния път преди да си извадим хавлиите си тръгнахме. И в Кранево е много зле. Значи редактирам се, на север от Албена.  Blush

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 16:27 от Анонимен

# 1 164
Нино,това го пазя за спешни случаи  Mr. Green

Тони, Каси ми каза, че съм имала право на пари за бременност, за раждане на първо дете, и социално майчинство. И аз днес тъгъдък,тъгъдък   Animal Snail отивам, да си сакам, както викат по наше село  Mr. Green

А за шишко-това бебе ако почака още малко и ще излезе поне 4,500 кг.  Tired

# 1 165
  • София
Светалчо, доживях някой да каже, че в Гърция не му е вкусно Crazy Аз там само на кисело мляко и хляб от пекарните мога да изкарам има-няма десет дни Laughing Тотално съм влюбена в бялото море, като се пенсионирам, казвал съм ви, ще си купя едно мини-имотче там и ще ми идвате на гости с внуците. За Светалчо специално ще готвя нашенски манджи Grinning

В Албена ме обраха, както си спях в стаята с бебето Laughing

# 1 166
В Алебена не съм ходила, обаче Калиакра и Болата са ми любими места. Жалко, че нямам тук снимки да ви покажа.

# 1 167
Светалчо, доживях някой да каже, че в Гърция не му е вкусно Crazy

И аз.  Laughing Всичко, което сме яли беше супер вкусно. Като споменахте обслужване се сетих, че последния път хайверът, който поръчахме беше свършил. Сервитьорката се метна на един мотор и отиде да вземе от някъде.

# 1 168
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, аз като дойда, от благодарност аз ще ти готвя, нЕмай грижи Joy Joy
От пекарните и от сладкарниците в Гърция и аз не мога да изляза Joy Joyособено едни бадемови сладки ах, леле, мъжът ми ми забрани да минавам оттам, че взеха да ни отесняват банските.
Обаче в ресторант нищо не ми е вкусно - мусаки някакви пробвахме, пилешки манджи - нищо не ни хареса толкова, че да си поръчаме втори път. Колбасите им са отврат, сиренето също. И минахме на пекарните и гиросите накрая. И на дини Joy Joy Joy

# 1 169
Белла, я ме светни и мен.

Общи условия

Активация на акаунт