Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 102
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 305
Знаех си, знаех си!  А ММ ми обяснява: ти луда ли си с толкова малко бебе на море, ще го уморим, ще ни се смеят хората...  blahblah ох, викам, добре може аз да бъркам. Заминаваме и ние тогава  Crossing Arms
как ще го уморите? няма да го препичате годеник на Николета я, разходки по плажа и топкане тук там, слънчеви бани и сте  ок.

Пък има и чадъри, не мисля, че ще е сложно единия се занимава с него, а другия е във водата  newsm78

# 1 306
Мъжът ми само се мята, завива, отвива - има температура, аз го заразих. Бях се заредила на таблета да чета съседната тема за санирането и тук да хвъелям по едно око, ама нещо ме втриса Sad

Бела, ако си вземеш и помощник, ще ти е още по-лесно Peace

# 1 307
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Коте, ако имаш подръка джинджифил- идеален е за начални стадии на настинка Peace

# 1 308
Черно коте, ако намекваш за някоя баба -АБСУРД!  Mr. Green ще ми скъсят нервите.

# 1 309
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, дай ги на мен. Аз доброволно ще ги взема за малко. Ако знаеш колко обичам понякога да събирам всичките деца на дружките ми с мен - те са 6 точно с моите и за по цял ден ги отвличам. Страшен купон пада. Питали са ме "Извинявайте, всичките ли са ваши"?
Ок, записвам те за три дни през лятото.

Други желаещи??

Дай ги насам, аз съм свикнала с момчета Joy Joy Joy Тъкмо нашият четиригодишен ще има компания Joy Joy

# 1 310
Джой, аз като прочетох търсих, ама нямам. Утре ще се заредя, много късно видях, че е коментиран, че помага.

Бела, не знам как е с бабите, никога не сме хидили с помощници, но пък гледам, че доста хора ходят и реално бабите много им помагат, особено ако дребосъка е по-капризен.

# 1 311
Бела, елате при мен на море, така вие като сте на плаж аз ще гледам малкия Grinning

# 1 312
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, аз като прочетох търсих, ама нямам. Утре ще се заредя, много късно видях, че е коментиран, че помага.
Дано се оправите бързо и двамата Hug

О, Одри Wink

Поздравче от мен вечерно Crazy

# 1 313
  • София
Абе, Белла, остави си една отворена вратичка за бабите  Wink Това от опит. Голямата беше страхотна-спеше по цели нощи, през деня беше все усмихната, ама малкия беше ужас-до 4 годишен ревеше всяка нощ. Ужас някакъв. Изпадала съм до моменти, в които се обажда през нощта на майка ми, малкия реве цяла нощ, каката - също защото го чува, че реве и той и аз разревана й поставям ултиматум да дойде веднага, защото иначе зарязвам децата и хващам улицата. 3-4 пъти ми се е случвало и добре че живееха от другата страна на улицата, че до 5 минути идваше. Все наставаха такива кризи, когато ММ не е в къщи.
Черно коте, бързо да се оправяте!
Я кажете децата здрави ли са?

# 1 314
Ааа само тва ми липсва  Mr. Green ако не се справяме-няма море! Ама някой да търчи след мен -тц! По-скоро ще го оставя в Пловдив да го гледат, но заедно на море-не  Mr. Green

Цвети,  hahaha ти сериозно ли?

# 1 315
Джой, Цвети, благодаря ви  Hug
Моето уж е здраво, две вечери си седи в стаята и само за вечеря идваше при нас, за да е изолиран, ама пък следобяд го е изкарал в тоалетната, каза че е имал разтройство, та утре сутринта ще се броим Simple Smile

Лека нощ момичета!

# 1 316
  • София
Коте, спокойна нощ и да се оправиш бързо!
Белла, не ми се смей, бях изтрещяла с малкия по едно време!  Ама пък беше толкова сладък, че дните компенсираха нощите  Mr. Green

# 1 317
Като те чета ми е смешно, като знам,  че и на мен може да се случи ми става тъжно  Laughing

# 1 318
  • Пловдив
Като те чета ми е смешно, като знам,  че и на мен може да се случи ми става тъжно  Laughing
Че за к'во ти е тъжно?!

# 1 319
  • София
Ама виж какво сладичко беше!
http://tzvety26.snimka.bg/other/razni-i-razlichni.843796.34853274

Общи условия

Активация на акаунт