Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 276
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 165
Чудя се дали да правя палачинки. Никога досега не съм правила.  Blush Обръщането ме притеснява.
И аз не мога на тиган и да обръщам,не ми е удобно.Пека ги на електрическа скара от гладките ,хем правя по 2 наведнъж и обръщам с дървена шпатула  Peace

# 166
Тони, намерих. Такъв е http://magniflex.bg/products/classico/_relano-bamboo/. Предишният беше Тед.

# 167
Искам да кажа на Жаки, че искаме написано на пясък и Жаки за разкош Simple Smile

# 168
  • Варна
Чудя се дали да правя палачинки. Никога досега не съм правила.  Blush Обръщането ме притеснява.

Аз ги обръщам с дървена шпатула. Хич нищо им няма.

# 169

Аз ги обръщам с дървена шпатула. Хич нищо им няма.

И аз така правя.

# 170
Някъде мернах идея за тема за къси поли, що не я осъществите? Wink

# 171
Аз ги обръщам с шпатула, тайната е тефлоновия тиган, специално заради палачинките се снабдих с един  Peace

# 172
  • Варна
Леля Стейси да се запише в новата тема.  Mr. Green

Иска ми се да прилегна в градината на Нино за снежен потрет.
При нас така пече слънце, че затъмних, защото ми свети право в екрана.

# 173
Момичета, дайте някакви предложения за читав матрак. Ще си купуваме нов за спалнята, обаче цените направо ме разтърсиха. Гледам, гледам и под 2 000 лв не виждам.  Shocked Аз ли не съм в час или попадам на някакви безумия. Изпотих се чак. Ще хвърля дюшек отгоре, ако трябва, ама толкоз пари за матрак няма да дам, та каквото ще да става.  Crossing Arms
Като видиш цените на Темпур и всичко рязко ще ти се стори евтинко.
Понеже оглеждаш за жилище все пак, не е ли по-рентабилно с един топ-матрак да си свършите работа в следващите 2 години примерно?

# 174
  • София
Тони, намерих. Такъв е http://magniflex.bg/products/classico/_relano-bamboo/. Предишният беше Тед.
Благодаря, но за съжаление го няма нашият размер.
Спрях се на Дормео и Екон. Ще ходим да ги тестваме в събота с мъжа ми.  Grinning

Ами сега, мъжът ми каза, че ще се раздели със спалнята след смъртта си, което ще рече, че ще я влачим, живот и здраве, в новия ни дом.  ooooh! Ама какво да правиш, била орех...

# 175
Имам точно същата драма с матрак за спалнята. При нас е проблем, защото никъде няма матраци, дълги 220 см и широки 200, колкото е спалнята ни, а като се обадя, за да питам колко струва да се изработи такъв размер, или ми се отговаря, че не може, или че ще струва 50% върху цената  Shocked Луди ли са тези хора, няма да им дам толкова пари.
Днес ще накажа голямото ми дете заради нахалството му. От малък мрази месо, ама дотолкова, че повръща като види месо в някоя манджа. Заради него не готвя редица традиционни ястия като гювеч, гулаш, пържоли, свинско със зеле и ориз и т.н. Вчера ми заявява със заядливия си глас "Ти що не готвиш с месо?". И за довечера съм предвидила свинско контрафиле, ще го нарежа на пържоли, ще го изпека с топено сирене в йенската и ще го накарам всичко да си изяде, ако ще после цяла нощ да повръща, защото ми е ясно, че под месо има предвид кайма, луканка и кренвирши. Само ми се отваря напоследък.

# 176
  • София
Ние сме с Фаворит С7 на ТЕД и съм изключително доволна. Смело мога да твърдя, че е най-удобният матрак, на който съм лягала, като сравнявам с предишните ни матраци и тези по хотели, където съм била. Невероятен! До степен да нямам търпение да се прибера от някъде, за да си легна на моето си легълце Laughing
Освен това е правен по поръчка с размери точно като за нашата спалня, което е нестандартна - т.е. няма да има проблем да направят какъвто размер е нужен. Цената не помня, но беше под хиляда лева и то не с малко, може би към 7-800 лева да е бил. Вече към седем години го ползваме, не е мръднал.
Разбира се, удобството е нещо индивидуално и мога да твърдя само за себе си, че матракът е супер. Но просто като инфо давам, за който би искал да го пробва Peace

Редактирам: Янечек, и нашият е 200 на 220, не помня да сме плащали 50% отгоре. Звъня ли там?

# 177
Някъде мернах идея за тема за къси поли, що не я осъществите? Wink

Хубави крака ли ти се гледат? Ти какво ще покажеш?

# 178
Искам да питам Янечек, относно домашната и майонеза! Дали ще стане в кухненски робот или трябва непременно да е пасатор?

# 179
Белла, пробвай, защото не знам. После ще кажеш, аз нямам робот.
Белинда, много полезна информация, благодаря! Не съм звъняла на Тед, но ще звънна, само първо да пратя линк на мм.

Общи условия

Активация на акаунт