Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 240
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Голямо благодаря за насоките относно матраците.   bouquet
В крайна сметка в събота ще ходим да тестваме на Екон (латекс лукс и евентуално каквото още ни предложат), Дормео (мемори фреш, 15 г. гаранция!) и на ТЕД, фаворит S. Цените са около 600 лв, което е супер, тъкмо да "спестим". Всъщност май ще вземем и подматрачна рамка, така че ще скочим нагоре, но пак съм доволна. Дано да имам повод да се похваля през уикенда.  Praynig

За матраците. Моят мъж е категоричен, че иска отделни, но в общ калъф. Иначе в средата някак си се образува "дупка" и все към нея се търкаляме.  Laughing
При нас ме притеснява това, че харесваме различни неща. Аз обичам матракът да ми е мек и да "потъвам" в него, мъжът ми харесва по-твърд. Дано да постигнем консенсус или да му се наложа, че не ми се ще да слагаме два различни матрака.  Mr. Green

# 211
Е, Тони, то това си е в основата на рекламата на Дормео - единият спял на твърд, а другия на мек! Явно Дормео е твоят матрак.

# 212
  • някъде ... тук ...
Ще намерите вашия матрак, Тони Hug

# 213
  • София
Е, Тони, то това си е в основата на рекламата на Дормео - единият спял на твърд, а другия на мек! Явно Дормео е твоят матрак.
Ааа, рекламата с Ернестина и Андрейчо ли?  Laughing Вярно че има опция 2 в 1.

# 214
  • София

нямаше ме 2 седмици, ако има нещо важно моля резюме, с дребните ще се ориентирам или ще питам.

Ти шегуваш ли се, напоследък е трудно и на 2 часа да се резюмира, тия лами тук пишат, не си поплюват  hahaha

# 215
so what , само като видиш колко страници е предишната тема, ще се убедиш ,че резюмето е почти невъзможно  Laughing

# 216
  • София
Е, щом Бърди се отказа да резюмира, 'начи нема начин Mr. Green

# 217
  • София
Бърди, дай резюме за последните три дни. На мен така и не ми казаха за тролката и драмата.

# 218
  • София
Аз препоръчвам Магнифлекс като оптимално съотношение на цена, качество и гаранция.
Пружинен матрак никога не бих си купила.

# 219
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да кажа за матраците - не си взимайте много твърд. Ние така се минахме - консултантката ни пита дали имаме проблем с дископатии и пр. и понеже мм има, по неин съвет взехме най-твърдия матрак (има три степени). И сега се чудим какво да го правим - не може да се спи на него. Като легнеш, имаш чувството, че лежиш върху дъска и то не равна, а изпъкнала в средата (тази част, която се пада под дупето сякаш е по-висока от тези към главата и към краката). Не е така, но е такова е усещането. Понеже матракът е на вилата, зарязахме го там и за това лято ще трябва да купуваме нов, а са си доста пари. Някъде към 650 лв. беше, но не помня каква марка. Пенолатекс, без пружини. За тук сме си взели средна твърдост и е много добре.

# 220
Бърди, дай резюме за последните три дни. На мен така и не ми казаха за тролката и драмата.
за матраци резюме не ща, но пропусната драма живо ме интересува.

# 221
  • някъде ... тук ...
аз драмата не я схванах като я четох сутринта, та ...
може някой да обясни Simple Smile

# 222
Няма никаква драма, според мен. Може някои съфорумки да са си не толкова симпатични по между си и това да е тяхна драма, в която, за да вникнем, ще трябва да четем и другаде и назад и изобщо - има ли смисъл?

# 223
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами според мен нямаше драма.
Просто някакви реплики подхвърлени, толкоз никакви, че и драма не можа да стане.

Хаха, Нино, плюли сме си в устата ние с теб Joy Joy

# 224
  • София
Ей, пак изпуснах интригата... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт