Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 237
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 45
Жаки, ти даваш ли си сметка колко 20годишни искат да изглеждат като теб в момента? Стига хленчи, душо, такова красиво същество си.

# 46
Айде и аз тук Simple Smile Успешна седмица на всички  Hug

# 47
  • София
Добро утро, на всички успешна и хубава седмица!
Радвам се, че се добрах най-накрая и аз до темата ама .... четох, четох и няма как да коментирам, понеже пишете по цяла нощ и вече не е актуално Mr. Green
Изпращам положителните си мисли на Лиляна и стискам и аз палци на Миднайт.
Може да ме мислите за куку, но съм уверена че изпратената положителна енергия ВЛИЯЕ!
Антигона, ти що хич не спиш newsm78
Бърди, какво те стресира навън? сняг като сняг, мен повече ме стресираха 13-те градуса в Кърджали миналата събота, че направо заврях в собствен сос, както се бях навлякла по зимному  ooooh!
И да ви кажа, че веждите ми изсветляха, ураааа Laughing Laughing Laughing, и май даже хич не си личи кви простотии съм правила!!!
Оказа се, че хора с много голям имунитет изхвърляли пигментите! Слава богу оказах се от тях!
Еми не мога да публикувам, пишете ли пишете... ooooh!

# 48
На спокойствието на четириного няма да беснея.  Wink

# 49
...гледайки я от 50 метра, бе невероятна жена, приближавайки се, ми се прииска веднага да се върна обратно Simple Smile) От една книга, още не е валидно съвсем, ама да се знае:))) Шегувам се, да не се обиди някой, ей! Имаме ли някой с ПМС, да бъда осоторожна:))
Джулка, идвай душа, тук не ти трябват обувки и ще си вееш пръста на воля:) А както сме депресирани и двете можем да се напием с Тайландска слаба бира, аз от две съм долу:) Ти ако си държелива си носи раЧия, че твърдото тук е на жената на омарите:)))
Новата картинка много хубава!
Мише Heart Eyes

# 50
Лина, не сме много далеч.  Wink

# 51
# 52
От известно време всички във фейсбук много ме дразнят и ми идва да се отпиша, само че не го правя, защото поддържам и обновявам от моя профил няколко страници още. Старая се да не чета нищо, но все се изкушавам да погледна нечий гениален напън, споделен от още 100 идиота, които наричат другите идиоти. Все едно като обидиш група хора, обединени от някакъв общ признак, ставаш автоматично по-умен, добър и забавен.
Пратих детето на училище с туристическите обувки. Времето никак не ме кефи, мислех да ходя да събирам корени края на месеца, дано дотогава се затопли.
Поздрав за всички с нещо любимо, но най-вече за Валери и бабата на Нино, които имаха рожден ден вчера Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=tmZageAHuDQ

# 53
Ехх, и аз на 20г. каква бях....сега ми се струва сякаш преди сто години...Simple Smile Имам си няколко любими снимки от тогава...Simple Smile

Янечек, и мен доста народ ме дразни из фейсбук.
Една, две дами....бивши съфорумки...списвайки гениалните си прозрения, дори редактирани от редактор...от които за четене стават едва 5%....но пък иначе събират по 200коментара.

# 54
  • София
От известно време всички във фейсбук много ме дразнят и ми идва да се отпиша, само че не го правя, защото поддържам и обновявам от моя профил няколко страници още.
Мен ме дразнят само онези (слава богу единици), които държат да ме известят кога са акали, кога и къде са излизали и какво са готвили. Има и една майка от групата на Кати, която се скъсва от селфита и чупене на стойки, та затова й блокирах простотиите.

# 55
  • Ямбол
Благодаря ви, че си мислите за мен. Половината мина. Ще има втора серия след малко.

...
Една, две дами....бивши съфорумки...списвайки гениалните си прозрения, дори редактирани от редактор...от които за четене стават едва 5%....но пък иначе събират по 200коментара.
О, това е любопитно.

# 56
Ако осведомяват кога са акали и папкали децата им е разбираемо, макар и досадно, но аз имах един образ, който редовно ни осведомяваше кога е ходил на фитнес и какво ще хапва + снимка, но върхът беше, когато започна да пуска полуголи снимки, особено едната беше много гей. Чисто гол, прикрил интимностите си с детска китара, насочена напред.

# 57
Добро утро! Тук пече слънце и духа вятър, май е топло. Довечера имам изпит. Доквалифицирам се и карам едно вечерно обучение. Тъй е на гурбет. Tired

sophiemmaspencer, ММ потвърди, че маслото чисти много хубаво печки.  Mr. Green

Нино, Бабет е много сладка.  Grinning

Какви драми и тролки е имало пак?

# 58
  • София
Ако осведомяват кога са акали и папкали децата им е разбираемо...
Не иде реч за децата и техните физиологични нужди, а за това, че държат да ме уведомяват за толкова банални неща като ходене в мола, правене на яхния или кекс и т.н. Една кукувица се разведе с мъжа си и сега през две-три седмици се отбелязва във връзки с различни мъже. И това е жена, която има две деца.  Rolling Eyes

# 59
Лиляна, те и блогове имат, така че свободно могат да се четат и от хора без фейсбук. Simple Smile Помня, че ти нямаш.

Янечек, аз имам един фитнес инструктор, той редовно си пуска селфита и с какво ще се храни....ама там ми е някак разбираемо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт