Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 245
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Мър, благодаря, че си оставила снимките до днес, че да ги видя. Разкошно място, вълшебно. Искам да имам смелост да отида там, но е мисия невъзможна. Страх ме е от път, камоли такъв. И защо по дяво***е си на режим? Та ти си слаба и с екипа за ски дори.

Нино, ще се караме. И аз съм фен на бебето, а не го видях. Винаги съм си мислила, че ми прилича на мулатче, а то не било далеч от истината. Да са ти много здрави всички!

Жаки, айде купувай къща и да ни идвате на гости, когато сте тук. На малката Жаки ще ѝ правя барбекю и ще ѝ купя Барни.  Wink

И аз се нареждам за леля, не баба моля. Така че побързайте. Живот и здраве, моите две, ще имат във ваше лице много лели и чичо. И не на последно място една кръстница - Жаки  Hug

# 16
Одри, когато пращаш снимки на ЛС, моля не ме пропускай.
Светълчо и ти си много бърза в скриването на снимки.

# 17
Аааа, Ванини, ще ме прощаваш! Някои ще сме каки!

# 18
Добро утро.
Успешна седмица ви пожелавам и дано студа, който е навън да прогони всички вируси!

Сега отивам да си чета 99+ нови отговори от старата тема. Crazy

# 19
Антигона, ОК, кака ще си. Няма проблем, мой човек си.

# 20
Мър - прекрасно място наистина, но пътят ми се видя малко страшен - толкова тесен......
И аз пропуснах да видя бонбончето на Нино, даже се връщах назад, но само бабата видях  Laughing

# 21
Ванини, знаеш ли вече пола на малките? Много се вълнувам  #Milti

# 22
  • София
Добро утро! Успешна и усмихната седмица на всички!
Не съм ви чела вчера изобщо. Няма и да смогна да ви прочета, много сте писали.... чета че снимки сте пускали, язък, аз пак изпуснах както винаги.
Нашата Емма е пресипнала и с позапушен нос Confused И аз съм така, както и съпругът ми. Аман от вируси!
Викнала съм днес майка ми да гледа Гого и ще заведа Емма да гледаме "Снежната кралица", обещала съм ѝ от доста време.

# 23
  • Бургас
Аз пък ще им бъда наборче Simple Smile И без това на акъл го докарвам  Wink
Ванини,ти в кой комплекс си?

# 24
Антигона, рано е още. С Жаки сме поръчали момиче и момче. Ще видим. Всичко да е наред!

# 25
Лина, в Изгрев живея. Ти?

# 26
  • Бургас
Лина, в Изгрев живея. Ти?

Лазур

# 27
Добро утро и успешна седмица на всички!
Всичко съм изпуснала - и снимки и смешки.
Днес, след 5 дни вкъщи, детето истеряса, че не му се ходи на ясла. А защо и той не знае. Влезе спокоен, а довечера ще ми разказва за Мимето, Вики, Катето, Ния и т.н. Играе си с децата, добре му е, но, ако може да е все с мен, ще му е най-добре! Покрай него и аз истерясах. Ще ми трябват май и на мен някакви билкови отвари или таблетки, че то това вече не се издържа.

# 28
Добро утро и от мен.
Миналата седмица не писах често , само хвърлях по едно око , като ми запуши от работа главата , но успях да видя много хубави снимки . На всички момичета , които публикуваха   bouquet.
Бела е много красиво момиче , а на Мър искрено завидях за снега .
Размечтах се и  за Европа , но няма да е скоро.
На всички болни - да оздравяват , на тези които очакваха нещо - дано се сбъдне.
Хубава седмица и дано имате повече положителни емоции.

# 29
  • София
Жаки, туй то, детето мисля. 60 пъти ставах през нощта. Шоколадената афера беше само вчера вечерта с малко парченце. Няма да повтарям.
Стискам палци всички болни дечица бързо да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт