Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 240
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 150
Нашият беше Тед, купен 2009-та година за около 600 лв...Толкова да са скочили от тогава? Сан Ремо май беше.

# 151
Читав матрак за 200 не може да вземеш, няма такъв.
Аз съм на един от икеа,  около 700 беше, екстра ми е.

# 152
Читав матрак за 200 не може да вземеш, няма такъв.
Аз съм на един от икеа,  около 700 беше, екстра ми е.

Абсолютни глупости! Айде много моля! То и читав мъж под 25 няма ама се примиряваме нали?  Crossing Arms

Тони, защо не провериш Симеонов?

# 153
Бориле, пак се изказа. Тя говори за 2000 лева, теб ти се привиждат 200. А и тя казва, че отделя 1000, ти 700.
Тонка, ама дори и Дормео и Латекс са около 700 до 1000 лева. Явно си нацелила някакви извънземни Simple Smile

# 154
 newsm78 По- кротко с нервите, Бела, къде отиде...  
|Мнението ми е това, не края на света, не е задължително да си съгласна.

# 155
  • някъде ... тук ...
Тонка, пробвай Simple Smile Всеки има различно усещане за комфорт. То затова и предлагат по-меки, по-твърди, и прочее различности...
Намерих нашия - и сега си е толкова, не е мръднала цената Simple Smile
Като избирахме, голямо гледане и пробване беше - първо в нета, после по магазините. Мъжът ми веднъж нацели един - легна и каза "Това е". Иде момичето "Това е модел Ферари на не-помня-коя-марка и струва 3000лв Crazy

# 156
  • Пловдив
Юху! Върнах се. Наскиорена Simple Smile

# 157
Еха, браво, Янтра! Дай сега и ти малко сняг!

# 158
  • София
Тонка, ние точно от ИКЕА взехме матрак с твоите размери, беше с прикачен топ матрак, името му е Султан и беше около 1000 лева, много удобен!
Но това преди година и половина...

# 159
Чудя се дали да правя палачинки. Никога досега не съм правила.  Blush Обръщането ме притеснява.

# 160
Бориле, пак се изказа. Тя говори за 2000 лева, теб ти се привиждат 200
Не ми се привижда нищо, коментара ми беше към матрака на Бела, който е  200 лева.

# 161
  • някъде ... тук ...
аз си ги обръщам с пръсти  Simple Smile ама и държа на горещо Crazy

# 162
Бориле, пак се изказа. Тя говори за 2000 лева, теб ти се привиждат 200
Не ми се привижда нищо, коментара ми беше към матрака на Бела, който е  200 лева.

Да, за толкова е и не ме е срам. Просто не е от Икеа или Тед. Има един подфорум за такива крайни изказвания относно "читавостта" може да ти стане интересно.

# 163
Нина ми сви идеята, таман днес мислех да пиша на пясъка и да снимам плюс бонус на Жаки баджаците:)))

# 164
Нямате изчитане значи. Имам нужда да разпусна малко с вас, че се ядосах в офиса. Супер спокоен човек съм по принцип, телецът трудно се изкарва от равновесие, но когато задавам абсолютно ясен и конкретен въпрос и ми се отговаря също толкова ясно и категорично, а след един час се окаже, че е не било баш така, побеснявам. Не мога да работя по тоя начин.

Успях посред нощите да видя снимките на Мър, голяма красота, зимна приказка, при Нино също, затъжила съм се.  И на Нино бебето видях, много, много хубава, екзотична красавица ще е. Децата от смесените раси много добре се получават. Моето гардже включително (има четвърт индонезийска кръв).

Не ми хареса тоя Славин, само линка по-горе изслушах, аз с моето непрофесионално ухо щом го чувам фалшивото пеене... не разбрах защо го нахвалиха така.

Вчера изпрах промишлено количество пране. Счупена ми е пералнята вече няколко седмици, та ходя на обществена. За един час изпрах и изсуших три големи перални (по 12 кг мисля), това нещо ако трябваше да го върша в домашни условия, една седмица нямаше да ми стигне.

И добре поспортувах миналата седмица, скално катерене, пилатес, body pump, body balance, доволна съм. Ентусиазирала съм се.

Общи условия

Активация на акаунт