Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 263
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 240
Хахах, едно време преди да се роди детето, и аз бях нощна птица по форуми, чат, скайп и т.н. Сега малкият Дзвер ме държи будна достатъчно, и използвам всяка останала минута за сън или за време с баща му!

# 241
Аз обичам по-твърд матрак, като легна в много мек и ми се вие свят, не ми е комфортно.

# 242
Момичета да питам :празнувате ли "Св.Валентин" ? Аз никога не съм го приемала за празник и чак ми става неловко като почнат да ме гледат подозрително,задето няма да ходя на ресторант или романтичен уикенд или нещо подобно.Приятеля ми е романтик и всяка година ми подарява по нещо ,а аз все се чудя какво да предприема.Миналата година му направих торта и едва се пречупих да я украся със сърца Simple Smile Взех да се замислям аз ли съм темерут или наистина се оливат с тези рози,сърца и плюшени играчки напоследък,навсякъде са  Stop

# 243
  • sofia
Момичета да питам :празнувате ли "Св.Валентин" ?
Не  Simple Smile В нашето семейство всеки ден е празник на любовта и виното Mr. Green

Днес купихме плочки за кухньо-трапезарията. С леки резерви съм, но на половинката му лепнаха на сърцето и аз кандисах.

# 244
  • някъде ... тук ...
ние сме на Трифон.

# 245
Търговците пресолват манджата, но то е обяснимо.
Мъжът ми ми купува шоколад или цветя, малката още миналата седмица ми направи сърце с крака и отделно на мен и баща й нещо от хартия. Как да се връцна, че не празнувам. Отбелязваме скромно, аз обичам всякакви празници, даже и привнесени. На таткото правихме торта миналата година, или по-миналата. Тая не знам какво - пържени яйца във форма на сърце?   Mr. Green

Иначе младите влюбени не ме дразнят дори и в еуфория да са за празника  Grinning

# 246
Тонка, малко за матраците и от мен. Данните са от  от матрачния справочник на немската ИКЕА. Понеже тези дни го четох за собствени нужди, сметнах, че и на теб ще е от полза. Най-вече заради някои основни положения, които разглежда.

Тялото се напасва към нов матрак между 4 и 6 седмици. Това до голяма степен обезсмисля пробването на матраците в магазина. Единственото, което можете да направите при такова посещение е да си харесате визуално някой от всичките.

Второто важно нещо - отначало всеки матрак ви се струва по-твърд отколкото е всъщност. Така че средномек матрак може да се усеща по-твърд, а да не е.

Трето, за хората, които имат твърде широки рамене (обикновено мъжете) или твърде широк ханш (при жените). За тези хора, когато спят настрана, твърдият матрак не е добър вариант. Трябва да се ориентират към средномек или мек. Същото се отнася и за хората с коксартроза (възпаление на тазобедрената става). Нашите лекари препоръчват твърдо легло при тези случаи, но опитайте да спите настрана!

Може би е добре да кажа няколко думи за пружинените матраци. Днешните такива нямат нищо общо с едновремешните.  Поне за мен предимството им е, че са по-проветриви и по-трудно се износват. Самите пружини са поставени в джобчета, за всяка пружина отделно джобче. Спейки на такова легло няколко дни имах чувството, че при всяко движение съм като на кораб в морето и от люлеенето за малко да хвана морска болест. Инак не бих се колебала за такъв.

Латексовите и мемори матраците (ако искате да не станат още първата година торба за събиране на прах и мухъл) имат непременно нужда от модерна подматрачна рамка. Едно, че тя е еластична и повишава още повече комфорта на спане и в същото време осигурява нужното проветрение. Иначе матрака се задушава и става чудесен развъдник на акари. Немците съветват, че колкото и да го пазите с модерни протектори и прочие, един такъв матрак (ако се спи на него всяка нощ) трябва да се сменя максимум на 10г. Нищо, че на хубавите матраци гаранцията е 15г.

Това е накратко. В България, докато се чудя какъв да си взема, си купих най-евтин матрак от Лидл, много добър за парите си (140х200см - 179лв.)

# 247
Скрит текст:
Тонка, малко за матраците и от мен. Данните са от  от матрачния справочник на немската ИКЕА. Понеже тези дни го четох за собствени нужди, сметнах, че и на теб ще е от полза. Най-вече заради някои основни положения, които разглежда.

Тялото се напасва към нов матрак между 4 и 6 седмици. Това до голяма степен обезсмисля пробването на матраците в магазина. Единственото, което можете да направите при такова посещение е да си харесате визуално някой от всичките.

Второто важно нещо - отначало всеки матрак ви се струва по-твърд отколкото е всъщност. Така че средномек матрак може да се усеща по-твърд, а да не е.

Трето, за хората, които имат твърде широки рамене (обикновено мъжете) или твърде широк ханш (при жените). За тези хора, когато спят настрана, твърдият матрак не е добър вариант. Трябва да се ориентират към средномек или мек. Същото се отнася и за хората с коксартроза (възпаление на тазобедрената става). Нашите лекари препоръчват твърдо легло при тези случаи, но опитайте да спите настрана!

Може би е добре да кажа няколко думи за
пружинените матраци. Днешните такива нямат нищо общо с едновремешните.  Поне за мен предимството им е, че са по-проветриви и по-трудно се износват. Самите пружини са поставени в джобчета, за всяка пружина отделно джобче. Спейки на такова легло няколко дни имах чувството, че при всяко движение съм като на кораб в морето и от люлеенето за малко да хвана морска болест. Инак не бих се колебала за такъв.
Скрит текст:
Латексовите и мемори матраците (ако искате да не станат още първата година торба за събиране на прах и мухъл) имат непременно нужда от модерна подматрачна рамка. Едно, че тя е еластична и повишава още повече комфорта на спане и в същото време осигурява нужното проветрение. Иначе матрака се задушава и става чудесен развъдник на акари. Немците съветват, че колкото и да го пазите с модерни протектори и прочие, един такъв матрак (ако се спи на него всяка нощ) трябва да се сменя максимум на 10г. Нищо, че на хубавите матраци гаранцията е 15г.

Това е накратко. В България, докато се чудя какъв да си взема, си купих най-евтин матрак от Лидл, много добър за парите си (140х200см - 179лв.)

Беше ми много студено с такъв матрак.

# 248
Предпочитам по-твърд матрак, в меки легла се мятам и не мога да се наместя. А от всичко най-гадно ми е да спя в мемори пяна, не знам как на хората може да им харесва. Като легна, имам чувството, че тежа 100 кила, а на сутринта се чувствам все едно са ме били с тояги. Навсякъде тая мемори пяна я рекламират като черешката на тортата, затова внимтелно ще гледам да няма такова нещо.
Свети Валентин празнувам според настроението си - веднъж да, веднъж не, ама не правя неща във форма на сърца. Тортата си е кръгла например. На мен ми дай поводи да ям торта, без повод не, че се пълнее, но ако има повод, може.

# 249
  • София
Няма да се плашите! Аз, Одри И антигона (понякога и ЯнА) седим на пост и пазим темата  Joy Напъждаме опасните тролове  smile3540
Мен ме пропуснА, нали! Две вечери-две вечери. Вече няма да ви правя компания пък  Naughty

# 250
Не мога да кажа, че празнувам Св.Валентин, не съм лигаво-романтична, не ми е в стила просто.
Щерката обаче от 1седмица се подготвя със сърца, половината стени в къщи вече са налепени с тях. Simple Smile

# 251
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз обичам всякакви празници, мразя само търговската им страна. По-точно, харесвам частта с виното и шоколада, а избягвам магазините с останалите "атрибути" на св. Валентин, че ми се сгажда от толкова много кич. И, честно, винаги съм се чудила дали някой над 12 години е възможно да се зарадва на плюшено сърце с крака newsm78 А е пълно с тях...

# 252
Определено си предпочитам твърдия, не иска питане, за матрака тва:)))
Аз Св. Валентин не го тача, искам всеки ден да ме обича и глези не веднъж годишно:)
Ама сега ще ходим в един страхотен бразилски ресторант, щото има много изгодна оферта и моя мъж, върл любител на месото е резервирал маса. И без това бяхме решили да идем, но за празника вместо реалната им цена от 80 лева на човек, ще струва толкова за двамата. Ета така правят намаления хората, а не като при нас. Та тази година ще сме на ресторант, аз не си падам хич по плюшени играчи и подобни. Обичам поезия и миналата година ми беше написал страшно нескопосано стихче, пазя си го, скъпо ми е Heart Eyes

# 253
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз това си помислих - че тук, у нас, за празници сцената скача двойно - независимо в ресторанта или на пазара...

# 254
Благодаря ,че споделихте Hug Мнението ми съвпада с вашите и се успокоих  Grinning И аз смятам ,че хората трябва да си правят изненади и да се държат добре един към друг целогодишно ,а не само на празници.

Общи условия

Активация на акаунт