Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 043
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 225
Явно на мен се пада честа да резюмирам  Mr. Green

Дойде една особа, която каза ,че темата била за изкуствени четки и каза, че сме в предкритическа. Съответно се получи картина неприятна за мнозина  Laughing

# 226
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Драма няма. Подобни реплики са типични за подаващата ги не от месец или два, та не виждам какъвто и да било смисъл да се регистрират. Дойде, тръгна си. Край на случката.

# 227
Да ви кажа ли каква е смешката във вица, който написах? Sunglasses

# 228
Да ви кажа ли каква е смешката във вица, който написах? Sunglasses

Къде го вица, сама да си я открия?

# 229
  • някъде ... тук ...
Не си е измила ръцете  Simple Smile

# 230
  • Euskal Herria
При нас днес е слънчево и студено. Та, толкоз за най-голямата зима от 30 години  Joy. Тази седмица температурите ще са 12 - 14 градуса, а сутрин около 3.

Нино, фен съм и на бабето, и на бебето ти! Мнооого ми харесаха снимките!

Драма - няма. Ама останете малко за нощната смяна, де. Така няма да сме каре за белот  Joy. Горе-долу съставът на нощните птици е постоянен  Joy. Приемаме нови попълнения, тъкмо после ще сте в час с всичко, случващо се в тези часове на денонощието  Mr. Green.

# 231
Нинче,  Laughing
Скрит текст:
Нино, много красив снежен почерк вадиш. Simple Smile

Измръзна ми показалеца  Laughing

Един виц по този повод.
Снежна вечер. Младеж изпраща девойка до дома ѝ. На сутринта бащата става и вижда изписано с урина послание "Обичам те". Ядосан казва на майката колко е невъзпитана дъщеря им. Жената се учудва каква е вината на момичето, след като момчето е свършило работата. Бащата казва "Защото това е нейният почерк".

# 232
  • някъде ... тук ...
Аз спя. Сутрин прочитам дотолкова, доколкото ми стигне времето, а и желанието.

# 233
ЕлиТ, топло, топло. Laughing

# 234
 Joy  а, няма нужда от резюме вица  Laughing

пп. той бил в наща тема. Аз така колко ли работи пропускам. Начи може и истинската драма да съм изпуснала.  Mr. Green

# 235
Е браво бре: Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора.
Слагаш отметка на - Спиране на известяването за нови публикации, пуснати докато пишете нов отговор и си решаваш проблема.
Мен винаги ме е дразнел този червен надпис, затова и съм го спряла.

# 236
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я едно музикално поздравче от мен, днес се ободрявам с музика, че иначе нищо няма да свърша Tired

# 237
Казали били "От сън спомени няма".
Изпускаме обаче тук какво се случва.

# 238
Няма да се плашите! Аз, Одри И антигона (понякога и ЯнА) седим на пост и пазим темата  Joy Напъждаме опасните тролове  smile3540

# 239
Тонка, спала ли си на толкова мек матрак, колкото харесваш? Ама продължително време?
Честно, не го препоръчвам.
Вземи си една идея по-твърд, отколкото харесваш. Ще видиш, че в дългосрочен план е значително по-добре от матрак, в който потъваш.

Лиляна, неприятно това, дано скоро приключат.

Аз днес се ядосах...учителката днес решила децата да си наваксват с материала заради грипната ваканция. В час по физкултура. Което май по всякакви разпоредби и закони е забранено.
Те не стига че нямат и салон като хората да играят малките....ами сега и в нещастните 2часа седмично за спорт...те да стоят по чиновете.

Общи условия

Активация на акаунт