Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 191
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Искам да кажа, че се върнах от спорт и треньорът ни пуска един ремикс на Нирвана и на мен чак миглите ми изтръпват от кеф.
------------------------------------------------------------------------
joy_r пускай темата, някакви снимки видях, че споменаваш, че имам нужда да ми се каже, какво трябва да променя във фейса си  Mr. Green
На доктори не вярвам, само на безкомпромисното съфорумско мнение.
Вчера се зачетох с темата за веждите и ме достраша да си пусна моите за дискусия, но днес ще съм смела  Wink

# 121
Нино, много ме развесели с надписа на снега, но все пак ме втресе от толкова студ.  Simple Smile
Искам да кажа, че тук пак вали градушка. Вчера също.

Вчера се зачетох с темата за веждите и ме достраша да си пусна моите за дискусия, но днес ще съм смела  Wink

Това си е голяма смелост, аз не смея.  newsm43 А и имам дълбоки резерви към главния специалист в нея тема.

# 122
Пак ли градушка, какво ви направи вас?

# 123
Побъркана работа, островитянска.

# 124
  • София
Е, не - ще надникна в КМ с цел шпионаж.  Mr. Green
Каква тема е замислила Джой?

# 125
  • някъде ... тук ...
....
Моята съм я замислила със снимки да е Twisted Evil. Поне като ще се ядат "Пък аз съм те виждала, да знаеш колко си зле", да има по какво да цъка възмутено и публиката Laughing.
Хахаха, пу аз съм от публиката Crazy

На мен Славин хем ми харесва, хем нещо ме дразни в него. Обаче не мога да установя какво Thinking

# 126
  • София
То не само при вас се е побъркало времето. Аз нали ви разправях посред зима какъв летен порой видях в Банско, направо бях ей така Shocked

Пък аз утре отивам да ми направят хубави вежди Flutter Тъй то, който си съсипва природните дадености, после си плаща да му ги имитират, да му дойде акълът хубавичко в главата Twisted Evil

# 127
  • Варна
Този Славин не ми харесва пеенето му.

Нино, много хубава идея със снежното "искам да кажа"  Simple Smile

# 128
Тази година само Славин и Невена стават до известна степен. И имам мнение, защото миналата година въобще не съм следила играта. Михаела може и да израсте.
А името Надя Казакова нищичко не ми говори. Все пак явно е от типа га яха кифтетата - ни риваха. Подписват клаузи, да се консултират какво парафират.  
Нино, много красив снежен почерк вадиш. Simple Smile

# 129
Нино, сега разбирам защо харесваш зимата и снега. Приказка е при вас.  Grinning

# 130
Нино, много красив снежен почерк вадиш. Simple Smile

Измръзна ми показалеца  Laughing

# 131
  • Бургас

И James Arthur е пристигнал, но не разбрах под каква форма ще участва.

Той ще пее с Михаела. А Невена ще пее с Жана Бергендорф.
Славин пее,ама нещо в лицето му не ми харесва. А пък Рафи (той ми е любимец от всички участници) ,се справи по-добре с Фреди и прахосмукачата,отколкото Славин.

# 132
Нино...супер  снимки   bouquet. Приказка е , как искам и в Бургас да завали малко сняг. Ама ....едва ли !!!

# 133
maybe June , от теб чакаме "Искам да кажа" на пясък  Laughing

# 134
  • София
Рафи беше страхотен, да Heart Eyes Момчето - слънце Hug На Славин не му достига артистизъм, факт. Малко дървар ми идва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт