Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 206
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 690
Байцвана ли е или лакирана .
Стига де, майтапиш ли ме?  Joy Гладка е, с орнаменти тук-там и е двуцветна. Това е всичко, което мога да кажа. Нощните шкафчета са страхотни - тънки и високи.
Що? Милото ти тъкмо ще си намери повод покрай св. Вальо да ти подари един шлайф и още някакви полезни вещи. Не се отказвай от тази златна възможност.  Sunglasses

# 691
  • някъде ... тук ...
еее, Ванини  Laughing
аз отдавна казвам, че мъжете са такива, каквито си ги научиш Crazy

уф, Жаки. Не знам какво да кажа Rolling Eyes

# 692
Toни ще ме умори от смях  hahaha

Аз на първото раждане бях в лека несигурност. Нито разбрах какво е контракции, нито колко често са. И все пак, в деня, в който уредът за запис даде индикации, че може и да раждам, с мъжът ми бяхме въоръжени до зъби с необходимите материали - хронометър, тефтер и химикалка. Седнали сме у нас на дивана и засичаме - ама какво засичаме, не беше много ясно  Laughing
Добре, че имаше жокер от приятел, който му беше казал - като започне женати да гледа налудничаво и да вика - още няма да раждам, да знаеш, че ще ражда - карай я в болницата.

ОХ, дойдоха ми ботичките  Flutter много си ги харесвам и са ми таман!

# 693
Преподават й и в училище и по математика и по български, съответно и на другите деца...Учителката най- спокойно си предлага услугите и другите деца от класа. Но малко се навиват да отделят по 200 лева месечно само по математика. Ами то като сложиш и другите два премета и отиде 600.
Какво значи давате предпоставки, Юлмана? Искам детето да ходи на уроци, учителката дава такива,  но в последствие започва да увеличава часовете по някаква причина. Даже не знаех, че е  незаконно, тя никак не се крие.
Шаги, всеки друг град означава да е без нас, не е вариант. Тя самата също не иска. А и ние преценяме, че е малка и не бива да е без контрол.

# 694
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Покажи ги, де! Не се стискай!
Нино, на тебе говоря.

# 695
  • София
Имаме ли дами от Лозенец? Интересува ме вторият метродиаметър стигна ли до Джеймс Баучър? Това са две спирки след НДК? Като гледам сайта, май ще да има спирка там, но не съм съвсем сигурна Rolling Eyes

# 696
  • София
Е, не, стигнах до тук и прихнах - гладила му дрехите  Joy
вани, той така и така си лежеше и не вярваше, че ще раждам, та поне да уплътня максимално полезно времето. В 8 сутринта го изгладих, в 11,30 ме приеха в болницата и в 18,00 родих. Знаех, че не трябва да ям нищо, ама преди да се кача в колата изтичах на прибежки до баничарницата и по пътя изядох една баничка и две тригуни. Виех от време на време при всяка контракция, как не се задавих не знам! Лакомията не търпи лиготии.

Що? Милото ти тъкмо ще си намери повод покрай св. Вальо да ти подари един шлайф
Ние не си правим подаръци за този празник, но имам усещането, че шлайфът (каквото и да е това) няма да ме остави във възхита. Имам приятелка, която за всеки по-голям празник получава от Милото я тиган, я съдомиялна, я мелачка за месо. Сега чака тенджера под налягане и се кефи. Странни жени.

# 697
svetal4o27 , ма те са прости гумени галошки, малко със златничко за разкош  Flutter

Жаки, много тъпо това с уроците  Confused  А пък децата в нашето училище /т.е. това, което ми е квартално, щото детето ми е в училище в съседния квартал/ крият, че ходят на частни уроци, защото имат проблеми ако е така.

belinda, стигна до "Кръста", японския, което май пак се води Лозенец или поне е близо.

# 698
Добър ден на всички,
Исках да пиша в тази тема, но докато я видя и то почти изписана  newsm78
А до 15.02 колко време има само  newsm78

# 699
Ти пак си пиши, добре дошла.

# 700
  • София
Добър ден на всички,
Исках да пиша в тази тема, но докато я видя и то почти изписана  newsm78
Ние нямаме лимит на писането. Пиши си колкото ти душа иска.  Grinning

# 701
  • София
Важно е да върви  разговора и да се разтоварваме. Grinning

# 702
Аз пък момичета трябва да мисля подаръци за юбилей - единият е за кума ни, обаче другият си е баш за мъжа ми - изобщо и идея си нямам какво да му взема  Rolling Eyes Някой, ако му ражда главата нещо по-оригинално да казва, от утре започвам да мисля сериозно над казуса  Crossing Arms

# 703
Жаклин не беше нападка спрямо теб ,просто тя така е възприела ,че може да ви манипулира . Щом й плащате то вие поставяте условията , не тя на вас - или няма друга алтернатива и затова си позволява репликата ,която е използвала.
 Дъщеря ми е ходила на частни уроци и са максимум две деца ,но учителката й не беше преподаваща ,нито от същото училище / даже май само частни уроци даваше./
 За мен не е правилно преподаващ учител ,да води частни уроци на учениците си .
В училищата в които учат децата ми ако задам въпрос за частни уроци ще помислят ,че ги проверявам и ще се реагира доста остро или ще ми се обидят.
 Има си консултации с учителя .
  На родителските срещи учителите даже не смеят да поискат пари за помагала и търсят първо съгласие и не се налагат.
 Просто не съм се сблъсквала с подобен проблем ,а ако пък същестува бих провела разговор с въпросната учителка относно начина по който се провеждат уроците и така нататък.
Та исках да кажа ,че когато някой ни цака той е усетил ,че му минава номера -това е.
 Липсата на алтернатива ви прави уязвими ,естествено е да искаш най -доброто за детето си.

# 704
Благодаря ви, момичета  Hug.
Понеже в диетичния форум на 50стр. ги заключват и като видях тук 47-ма страница...  Crazy

Уж съм на диета, режим почивка, но толкова ми се яде сладко.... В такъв момент не е хубаво да се пазарува.... И да изядеш половин кутия сладолед, кроасан, малко кекс... Едвам дишам сега... И все си казвам, имам РД чак в петък, тогава ще му отпусна края  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт