Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 206
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ами, Белла, ако там се чувстваш уютно, защо не? Аз лично винаги ще предпочета собствения си дом, ако някой иска да ме наглежда - да заповяда, но това е защото нямам достатъчно близки хора наблизо, бабите починаха отдавна, майка и свекърва далече...Прецени си дали ще се чувстваш достатъчно удобно у баба си, ти си знаеш най-добре.

Забравих да ви се похваля /нали вчера коментирахме/ - ще си празнуваме 14-ти тука с вас Mr. Green Любимият е на работа до десет вечерта. Та, пригответе виното и линдора, аз ида Joy Тия, дето не празнуват, сащо ще ядат и пият. А тия дето и не ядат и пият/ Жаклин, Фнимавай/, ще гледат сеир и после ще ни изнудват с компромати Joy

# 736
Когато се уговаряхме смятах, че само Мими ще е затова 15 лева, както е по български, за 60 минути, после стана още едно, в началото на тази година трето и от ноември четири... Още няколко месеца и край. Ама други балъци ще дойдат. Следващия седми клас със сигурност. Плаши ги много с матурите, че няма да се справят. Сега на уроците решават задачите от миналите години, подготвят се да видим какво ще стане.

# 737
Хахах, Белинда, аз ще й туря пепел на диетат на 14 и ще пия една бира, толкова нося Simple Smile Даже може и десерт да ям, да го усетя и аз този празник:) От вас прихванах и даже купих на моя много хубав колан, ще го изненадам Simple Smile Може даже да купя едно жасминово масло и да му тегля един валетински масаж, да ме спомина с добро:))) Всъщност ще му кажа вас да спомене:))

# 738
Oooo, belinda, аз ще съм на линия, даже ще направя нещо. Ще видя, торта ли, май да. Много се харчат домашните. Тази на баба се изяде веднага, но не ми се ще шоколадова. Правя една с белени праскови и ми се е дояла такава. Става супер.

Може да накарам да ме заведе половинката на любимия ресторант, но не е сигурно. Но и да идем, ще е за обяд.

# 739
  • София
Може даже да купя едно жасминово масло и да му тегля един валетински масаж,

А, така!
Аз днес ходих в един магазин за бельо, че ми подариха ваучер и си бях наумила да си купя нещо еротично, да му взема акъла. Дръжки! Нищо не си харесах, накрая си излязох с две бодита с вълна, едни гащи и едни чорапи hahaha Той ме пита с пламъче в очите по какво ще го чакам на 14-ти вечерта след работа - викам, по вълненко боди, да ми топли на кръста и по чорапогащник против разширени вени hahaha Ех, старост-нерадост...

# 740
Аз имах един обожател от Ловеч. Той ми пускаше писма, пишеше ми стихотворения и какво ли не. Но колуминацията беше на един свети Валентин. Пратил ми червени дантелени прашки и ....ъ....обидно малък сутиен  Crossing Arms Глупак!
Изхвърлих ги! Но писмата и картичките си пазя. Всъщност имам цял кашон писма и картички от всякакви приятелки и приятели и една вечер, наскоро, ги четох и много се смях. Толкова забавни  Joy
Вие пазите ли си писма?

# 741
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вие пазите ли си писма?
Ахам Blush

# 742
А това изчервеното значи, че си пазиш и любовниииииии  Grinning Готино.
Аз имам едно, дето един обожател ми е написал - ето ти нещо розово - КРАЙ! Светът не се върти само около София /написано с искрящо розов маркер и огромни букви/. И това е цялото писмо  Joy Мога само да гадая какво съм му писала аз и как съм го ядосала, за да ми тегли така сиктира. Жалко, че нямам копие на моите писма....или пък Слава Богу  Grinning

# 743
Тони, да ти отговоря: започвам да виждам като точици и ме обливат топли вълни това ми е лошото,меря кръвно нормално си е. Дойдат ли точиците идва и повдигането аха да повернеш, но не.
Да ви кажа май ще послушам Каси и ще идя при баба-снощи се опитах на три пъти да събудя ММ и да му кажа, че имам болки-няма братче! Пън от всякъде! Накрая отидох и събудих свекърва ми, защото не разпознавам контракциите  Crossing Arms ей сега като си дойде от работа и го насметох втори път.Първие беше по телефона откъдето.дойде и.предложението за заточението ми  Laughing

Белла, отиди на лекар. Хубаво, че кръвното ти е нормално, но това, че виждаш "на точици", и че ти се повръща не ми харесва.

# 744
  • sofia
Не помня да съм си писала с някого, честно!
Обаче, майка ми каза, че била намерила мои бележници от у-ще грижовно прибрани в някаква папка Crazy Не ги е прибирала тя, да знаете. Казах ѝ да ми ги донесе, да видя как съм била с успеха  Laughing

Цитат от Фейса: "Само, този който е кихал над торбичката на прахосмукачката, знае какво е това "50 нюанса сиво"  Joy

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 17:59 от vesi1

# 745
Любовни писма на хартия не съм имала....или поне нямам спомен за такива. Simple Smile

# 746
Преди 2 години получих много красиво написано писмо. Безупречно като калиграфия и съдържание. Но така и не разбрах със сигурност от кого е. Още го пазя.

# 747
Извинявам се предварително,че нахлувам така,но досега преглеждах една тема за Кувейт и по точно -

КУВЕЙТ, не е сладък бонбон

(не знам как да ви го постна като линк) но там на последната страница има жена с нужда от помощ или съвет,а аз  не знам нищо по въпроса и.Може би сред вас има и такива, които могат да помогнат с адекватен съвет  Sad

Отново се извинявам   Embarassed

# 748
Пазя писма от първото гадже, ученическа любов, той - казарма, аз - в Студентски град. Класика.   

# 749
Ехооо, познайте откъде ви пиша  wavey от баба

Ям, ябълков сладкиш и пия мляко с какао  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт