Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 186
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 750
Ехооо, познайте откъде ви пиша  wavey от баба

Ям, ябълков сладкиш и пия мляко с какао  bowuu
Бела,да не те моли накрая мъжа ти да се прибираш,пък ти да не искаш Simple Smile

# 751
Жаки, много гадно с тази учителка.
И при нас училищата са две. Абсурд е госпожа от училището да вземе частен ученик от същото училище. Камо ли от нейния клас.
Голямата ходи на английски. Преподава им преподавател от Стопанската академия. Чак ме е срам да кажа колко е таксата. Вашата ви дере кожите.

Да се похваля, че малката пропусна следобедното вдигане на температура. Виждам светлината в тунела  Mr. Green

# 752
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Искам да кажа, че намерих този лайв, който не бях виждала досега, и съм в тотален екстаз smile3544

Толквоа са ми любими и двете, неописуемо страхотни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 753
Ехооо, познайте откъде ви пиша  wavey от баба

Ям, ябълков сладкиш и пия мляко с какао  bowuu
Бела,да не те моли накрая мъжа ти да се прибираш,пък ти да не искаш Simple Smile

Тук ще седя  Crossing Arms бойкот!  Laughing

Софи, обадих се на доктора каза, че ще ме види.Много ти благодаря за съвета   bouquet

# 754
белла дона, браво, а така, стой си при бабето  Grinning

# 755
Баба с интернет, добре, добрееее.  Mr. Green

# 756
rummi_pl, защо само 2 училища, толкова ли останаха вече?

Жаки, това с частните уроци много кофти....учителката изнудва, аз не бих се поддала.

Пристигнаха ми две поли, едната за пролетта, другата дебела и вълнена. Обаче...не съм нацелила модела, приличам на бъчва в нея.
Сега се чудя какво да я правя (няма опция да я връщам, че е от ибей).

# 757
 Аз всичко изхвърлих преди доста години. Имах едно "любовно" шкафче с писма, рисунки, снимки, малки дърворезби.
Не съм си писала в смисъла на кореспонденция, но съм получавала  няколко любовни писма. Най-хубавото беше писано на раздяла.
На моменти ме обхващат някакви настроения да разчиствам стари неща, не ми се трупа минало. Но пък ако поискаш да го възстановиш в паметта си, е много трудно, защото с всеки изминат ден то вече е  пренаписано от другия човек, който си станал.
И всъщност  се радвам, че нямам нужда да се връщам.
"Аризонска мечта" съм гледала много пъти.
дъждовна, Peace

# 758
rummi_pl, защо само 2 училища, толкова ли останаха вече?

Скрит текст:
Катранов и Благоев се бият за позиции. Което само по себе си няма лошо - стават все по-добри  Laughing
Радославов остана квартално, а онова до Велешана за "контингента"
Търговската гимназия е след 7-ми клас.
Та да, само 2 останаха.

Моите ги окуражавам да кандидатстват в езиковата в Плевен след 7-ми, ама май си правя сметки без кръчмар. Ще видим.

Да се похваля, че и аз поръчах боти - кожа и велур, кафяви и летен топ. Като пристигнат ще се похваля  Flutter

# 759
Сесили, продай ги.

валери, аз си умирам от смях с тия писма, не, че имах или имам нужда да се връщам.  Grinning

# 760
Стари писма, драсканици, какво ли не държа. Но ме е срам да ги отворя даже  ooooh!

# 761
rummi_pl, езиковата с немски език. Английския не си заслужава. Що да си правиш сметките без кръчмаря, мисля че е добра опция.

Нино, ще щракна и ще я пускам да се продава. Дано някой си я хареса.

# 762
  • София
Аз съм голям събирач всичко пазя,подредено и прилежно прибрано.Пишех си със приятелката ми,която живееше до нас,но си разменяхме писма и с няколко още така.

# 763
И аз имам разни стари писма останали.Тези,които са ми от една приятелка от детството няма как да ги изхвърля ,защото са пълни с бисери Simple Smile Девойката много обичаше да лъже и понеже от друг град и аз там не ходех ,такива фантасмагории съчиняваше ,че се спуквам от смях и до ден днешен като ги чета.В едното беше описала как запушила терасата с тоалетна хартия и я напълнила с вода,басейн си била направила...... Mr. Green

# 764
Sesylle защото трудно се влиза. Пък голямата, я мързи още от сега  Laughing
Поне в бала ще имат допълнителна точка, за родител завършил гимназията   bowuu

Общи условия

Активация на акаунт