Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 324
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 065
Да, де Бърди, нали и аз това казвам, но средният доход е като във вица определен.  Tired

Онна, чудни са! Да са ви живи и здрави! Винаги съм била много любопитна на видя децата ти, а и теб самата.

# 1 066
  • София
Ееех, Онна  Heart Eyes
Да му се прииска трето на човек  Hug

# 1 067
Онна, чудесни са. Аз мисля, че твоят малкият е някъде колко моят син - около 2,5?

# 1 068
  • Пловдив
Аз искам да си покажа гарджетата. Тримата накуп май не съм ви ги показвала  Sunglasses
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Хм, защо не мога да я покажа снимката като я заградя в img img  newsm78
Хахаха, симпатяги. Още от снимката се вижда, че са различни по характер. Малкия е палавия, нали? Simple Smile

# 1 069
  • София
Онна, чудесни са. Аз мисля, че твоят малкият е някъде колко моят син - около 2,5?
Да, през май ще направи 3

Хахаха, симпатяги. Още от снимката се вижда, че са различни по характер. Малкия е палавия, нали? Simple Smile
Набито око на познавач имаш, Янтра  Simple Smile

# 1 070
О, даже му е батко на моя. Той е през юли чак.

# 1 071
Онна, много са сладки децата ти. Да са ви много здрави!
Малкият ли държеше да изпраща татко си? До колкото си спомням имахте и една драма с гърне.
Друго е като визуализираш хората, за които си чел.

# 1 072
Она, разкошни са ти децата ,да са ти живи и здрави  Heart Eyes

# 1 073
  • София
Онна, прекрасни дечица и чудесна като изпълнение снимка.  Heart Eyes

# 1 074
Аз искам да си покажа гарджетата. Тримата накуп май не съм ви ги показвала  Sunglasses

Да видя и аз някоя снимка. Laughing Много хубави деца, Онна.

# 1 075
  • някъде ... тук ...
Сладурковци  Hug

# 1 076
  • София
Много ви благодаря, момичета  Hug

Да, ванини, същият - той. Драмата с гърнето все още е актуална Crazy През ден-два като се присети и ни се кара защо сме го махнали и си поревава за разтуха.

# 1 077
Ееее, Она, страхотни сладури, а и снимката също е страхотна! И ми се доиска пак да е Коледа  Crossing Arms

пп - на тази игра 2048 изкарвам по 8000 т. без много зор, колко е горе-долу средното ниво, да знам умна ли съм или не  Crazy

# 1 078
Онна, много хубави деца имаш! Да са ти живи и здрави! Малката е прелест, ще ти припикават оградата и ще дежури татко и с пушка:)
Тони, тука си е нормално, първо много от жените, хич не са жени, въпреки бюста, крият страшни изненади:) А и нормално изглеждащи мъже си ходят за ръка, и европейци и двойки възрастен бял с маладо тукашно момче. Гадничко, ама....
И гащите са много тъмно лилави, верно с бандаж,ама не на дупчици, като мъжки, а плътен, ама нашия такива неща не го впечатляват:)
Корделия, какво да ти разправям- гаджета сме, той идва от неговия град, ще ходим за уикенда някъде. Слиза от колата и вика, кво ще кажеш, за новите дънки, тапа са ми, даже не ги рязах.... Ами какво да ги реже, те женски, ама от ония с кройка с по широк крачол и с брич и с кафеви бродерии на задния джоб!
Ужас ти казвам:))) Веднага в магазин за дънки, че така не можеше да се появим където и да е.
Това преди 11 години, сега се е пооправил, ама мине, не мине и се изцепи:))
Аз му избирам дрехи, че ако оставя на него....

# 1 079
Мерси Бубанка, (аз не ползвам кредор, или поне незнам ако го ползвам. До сега просто си сменях от БГ на латиница и всичко си беше на 6, освен, че спел чека не ми работи).  Ще рестартирам да видя дали ще се оправи.
Она, много са сладки. Моята мечта беше голямо семейство. Не ми се получи, но пък мога да случа на повече внуци .
Като не обичате зимата идвайте на гости. Аз се кисна в басеина, защото е доста топло и на прибежки готвя. .

Общи условия

Активация на акаунт