Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 320
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 095
С катерене по камънаци си почивам много добре. Sunglasses

И аз обичам, ама на периоди - допреди 4-5 години бях като планинска коза, а и трябва да се спомене, че се отразява фантастично на фигурата. Но после нещо ми спадна ентусиазмът и ми се разхожда само по равно. За всеки случай по преходите, които не са съвсем леки, няма такива екземпляри, каквито пъплят навсякъде из леснодостъпните места и сеят простотия.

# 1 096
  • София
Онна Heart Eyes Осъществила си най-съкровената ми мечта! Направо като я гледам тази снимка и ми иде директно да се прибера вкъщи и да го награбвам моя, че взе да ми писва да го чакам този подходящ момент, дето все не идва...От сърце ти пожелавам да сте живи и здрави цялото семейство, да се обичате и безкрайна радост да ти носят тези три сладурчета Hug

За ските - мога да се подпиша под всяка дума на Мър. Аз съм същата, безкрайно топлолюбива, за мен година без да съм видяла морето е пропусната година, абе все едно душата ми е там, да му се не знае Simple Smile С годините обаче взе да ми се натрупва стрес и да получавам разни бъгове, и тогава открих планината Heart Eyes Първо само лятото - ей я Витоша къде е, събота и неделя лятно време там е рай, на половин час от мизерията! Постепенно започнах да се запалвам и по по-сериозните катерения, по няколко часа преход, не само цък-лифта, цък-полянката. От преди 2-3 години започнахме да се качваме и зимно време - ми то разкош. Друг е света с апрески и шушлякови гащи, да знаете! А тази година опитахме и ски и мисля да продължавам да опитвам, а когато се почувствам свободна, ще си купя и мои си ски Simple Smile Просто съм установила за себе си и моето семейство, че контактът с природата ни отнема напрежението адски много. Мъжът ми работи изключително натоварваща организма работа, а моята, въпреки че в момента съм между две и ми е лабаво, по принцип е доста отговорна. Ако няма къде да разтоварим, ще бръмнем. А това, което най-много ни разтоварва, е контактът с природата - море, гора, планина, сняг. Дори в парка предпочитам да се разходя, отколкото в мола. Просто сме си такива.

# 1 097
Аз харесвам планината, но пролет-есен. И лятото разбира се, но и там си е голяма жега през деня. Като блесне онова слънце високо на баира и ти става по-зле и от на морето. Simple Smile

Касита, в София средното е друго....или просто си нацелила квартал. Ако си в затворен комплекс пък, изобщо не виждаш другата мизерия. Simple Smile
Да ти снимам пред нашия блок колите, сигурно има и такива от 90та година.

# 1 098
  • Пловдив
По този повод, търся нещо за спане в Гърция, някъде през юли, за 4-5 човека вила, да е близо до плажа и да не е в хотел, и да е сравнително близо, и да не е много скъпо. Някой ходил ли е на такова място и да даде координати? От няколко дни съм се заровила в трипадвайзор. Щото нали изобщо нямам изисквания Simple Smile

# 1 099
По този повод, търся нещо за спане в Гърция, някъде през юли, за 4-5 човека вила, да е близо до плажа и да не е в хотел, и да е сравнително близо, и да не е много скъпо. Някой ходил ли е на такова място и да даде координати? От няколко дни съм се заровила в трипадвайзор. Щото нали изобщо нямам изисквания Simple Smile

Рови в booking.com, всичко е там и на най-добри цени. В tripadviser чети отзивите само.

# 1 100
  • София
Янтра, питай в гръцката тема. На мен нееднократно са ми помагали там момичетата Peace

# 1 101
  • София
Янтра, предполагам, че в гръцката морска тема ще те ориентират. Те групово ненавиждат AI и онези, които го ползват, така че ще ти свършат работа.  Peace

Каси, всичко е и до среда. Аз няма как да си сложа препаска на очите и да влизам и излизам от нашия блок и части от квартала, без да виждам мизерията наоколо.

# 1 102
  • Пловдив
Ще питам. Сега се опитвам да установя дали има каквото искам на поносима за мен цена Simple Smile

# 1 103

http://www.rent-holiday-homes.com/Holiday-Apartment-Palio-Kavala … 1211.90641282.jpg

# 1 104
  • София
Янтре, виж непременно и в този сайт:
http://www.homeaway.co.uk/lettings/greece/r33
Аз през него си резервирах страхотни апартаменти в Будапеща и Прага.

# 1 105
  • София
Янтре, аз съм на подобна вълна днес и гледам от букинга крайбрежието на град Ставрос, точно за началото на юли. Според мен има прилични цени (макар че знам ли какво визираш под прилична цена де Simple Smile).

# 1 106
Покрай една тема с такива препоръки съвсем непредвидено отидохме на почивка в Румъния вместо в Крапец. Искахме за няколко дни на най-северното Черноморие и четох, четох, накрая резервирах апартамент в много хвален хотел. Като видяхме за какво става въпрос ни призля. Беше вечерта и криво-ляво преспахме, но на сутринта в колата и в Румъния без резервация.  Mr. Green След два дни все пак решихме, че ни се ходи на Северното Черноморие и се обадих на един мой клиент датчанин, на когото му бях правила сделка за два апартамента в комплекс до голф-игрищата в Топола. Каза ми в кого са ключовете и колко да платя и готово. Супер си изкарахме и да бях търсила толкова хубав апартамент на такова място, сигурно нямаше да намеря.

# 1 107
  • София
Е, Чек, човек трябва да чете препоръчките критично, то е ясно, че всички имаме различни стандарти и разбирания за хубави изкарване. Аз затова винаги съм писала отзиви обективно, с факти, после си излагам моето си лично чувство. Слагам и снимки за онагледяване. Вярвам, че на много хора е свършило работа, но фалове не са изключени. Не може да очакваш, че щом е харесало на десет човека, които не познаваш, непременно ще хареса и на теб Simple Smile Можеш да се надяваш, но няма как да си сигурна Simple Smile

# 1 108
  • София
Преди да тръгне човек нанякъде трябва да направи щателно проучване.  Wink

# 1 109
  • Варна
По едно време сериозно бях започнала да се опасявам, че ако манията на детето да играе голф продължава да се развива с бързи темпове и му задържи интереса, ще трябва да се пренасяме да живеем в Калиакрия.

Слава Богу, че се отказа. Този спорт не е за нас.

Общи условия

Активация на акаунт