Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 186
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 185
Здравейте, видях на Она дечицата - страхотни сладури  Hug

Да разбирам, че съм уцелила с тазгодишната резервация на морето. Избрах Топола скайс в началото на юли. Апартамент с изглед към морето за 5 дена.
Сега се колебая дали единия ден да не отидем в Акваленд-а в Албена. Някой посещавал ли го е?

Колкото букинга, обикновено ми дава най-изгодната оферта, но не винаги е така.
Сега за Топола резервирах през Съни турс. Офертата им беше с почти 300лв разлика  Rolling Eyes
А миналата година за Гърция през букинг 5 дена в апартамент, хотел първа линия, 4 човека, закуска и вечеря ни излезе 350 евро. Само седмица след това цената беше тройна.

# 1 186
  • София
Били сме на Топола, хубаво е  Peace Гърция обаче продължава да си ми харесва повече - и природата, и градчетата и селцата, и храната, и хората, и обслужването, и морето ... Не е като да не сме пробвали и двете и да сме се заинатили йок, Гърция ще е  Laughing

Както всяко място, има хубави и лоши, евтини и скъпи места.

# 1 187
Все се каня да питам, особено тези с малки деца, не се ли притеснявате, че може да стане нещо с вас, точно около времето на почивката, като резервирате толкова отрано? Аз с нашите болести и лош късмет не бих посмяла. В Турция бяхме на меден месец, в Кушадасъ, беше страхотно и море и плаж, дадоха ни стая с изглед към морето с френски прозорци и макар и двузвезден, хотелът беше на ниво и с обслужване, храна и всичко останало, всеки ден ни правиха сърце на леглото с цветя, въобще, пазя чудесни спомени.

# 1 188
Все се каня да питам, особено тези с малки деца, не се ли притеснявате, че може да стане нещо с вас, точно около времето на почивката, като резервирате толкова отрано?

Ох, това ми напомня за едно море - голямата на 3,5г, малката на 11 месеца. Резервация за Мирамар и то не ранна, а за след 10 дена. Пращам парите, вече се виждам на плажа и хоп шарка в градината. Тези 10 дена ми се видяха най-дългите в живота  Joy  Joy  Joy
За протокола - не се разболя  Mr. Green

# 1 189
Топола скайс е на страхотно място разположена ,но за да стигнеш до нея преминаваш направо през нищото . Такова запустяло село и по нашият край не съм виждала . Толкова обрасли колкото човешки бой треви и бурени пътища не бях виждала.
 Приятелката на дъщеря ми беше аниматор лятото на Топола. /Дъщеря ми работеше в х-л Магнолия и ние ходихме там. /
  Едната ми леля е от Варна ,та съм била основно по Северното Черноморие .
Но за мен Южното  е по -хубаво ,има си някакъв чар и друго усещане имам там.
Бургас ми е по -любим от Варна / моята приятелка / и братовчедка / е родом от Бургас ,но винаги се прехласваше от Варна / .
 За мен почивката трябва да е наистина почивка и си представям тиха и спокойна вила или бунгало и без много хора наоколо.  
Хотели , огромни плажове и тълпи от хора не ме привличат .
 Преди доста време ходих на един плаж в Синеморец и бях очарована / не беше централен - даже идея няма как се казва - бащата на приятелката ми ни закара там / и той като мен е фен на спокойствието и тишината/ .
Интересно ми е дали и там е застроено толкова !?

# 1 190
Руми, ужас. В момента върлуват шарки, между другото, та и аз се ослушвам дали освен ангина и някоя друга варицелка не ни дебне от кьошето.

# 1 191
  • Ямбол
Искам да ви питам нещо - има ли закон, наредба или нещо такова, което да регламентира как се съставят документи? Когато документът е констативен протокол, има ли някъде упоменато задължителен текст и задължение на съставящия го да направи екземпляри и за този, на когото прави протокола?

# 1 192
Една съседка вече трето лято ходи на северното Черноморие. Каза, че не търси лукс, а само спокойни и чисти плажове. Последно са били в Крапец и когато ми разказа за почивката си, звучеше доволна.

Все се каня да питам, особено тези с малки деца, не се ли притеснявате, че може да стане нещо с вас, точно около времето на почивката, като резервирате толкова отрано? Аз с нашите болести и лош късмет не бих посмяла.

Като си знам късмета, аз също не планирам почивки половин година напред. Понеже съм стисната габровка, ако платя предварително и не успеем да отидем, ще ми е много криво. Mr. Green

# 1 193
Лиляна, има много документи, които трябва да отговарят на съответния закон/наредба/правилник, но зависи за какво конкретно питаш. Универсален закон няма.

# 1 194
  • София, Младост
viliandar, това на Платаници ми прилича Thinking
и да не е, може ли да те притеснявам някой ден на ЛС за инфо, ако е удобно Praynig

Каламици, точно до Сикия  Laughing, к-г Талата.
Пиши ми на ЛС ще обсъдим палатките  Hug

# 1 195
  • Ямбол
Лиляна, има много документи, които трябва да отговарят на съответния закон/наредба/правилник, но зависи за какво конкретно питаш. Универсален закон няма.
Чек, трябва ми конкретно за констативен протокол в нашата сфера - образование. Интересува ме, къде мога да разбера, дали протоколът е съставен коректно и аз имам ли право на екземпляр?

# 1 196
  • София, Младост
Като казахте пекарните в Гърция-там много успешно морЯ една баница с крем...ммммммммм с черно горчиво кафе... Crazy

# 1 197
Taзи баница с крем и аз я обичам, изобщо не е като нашата крем-пита. Ако знаех как се прави, бих си направила.

# 1 198
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Баница с крем, звучи интересно.
Да се похваля- тук е топло днес, и си разхождам с кеф лекото палто. И си купих панталон, и косата ми най-сетне порасна достатъчно, че да изглежда добре с настоящия тип прическа. Изобщо- днес се харесвам Flutter

# 1 199
Искам да ви питам нещо - има ли закон, наредба или нещо такова, което да регламентира как се съставят документи? Когато документът е констативен протокол, има ли някъде упоменато задължителен текст и задължение на съставящия го да направи екземпляри и за този, на когото прави протокола?

Ако е в тази връзка, виж ПРАВИЛНИК ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ИНСПЕКТОРА …  ПО ОБРАЗОВАНИЕТО

Скрит текст:
Цитат
Чл. 16. (1) Контролната дейност на регионалния инспекторат по
образованието се осъществява чрез цялостни, тематични и текущи проверки
съгласно плана по чл. 12.
(2) Началникът на регионалния инспекторат по образованието определя
със заповед служител или комисия за извършване на проверка на дейността на
детски градини, училища и обслужващи звена и посочва вида на контролната
дейност, задачите и срока за тяхното изпълнение.
(3) Началникът на регионалния инспекторат по образованието утвърждава
план за всяка цялостна и тематична проверка по предложение на съответните
експерти.
Чл. 17. (1) За осъществения контрол се съставя констативен протокол в
два екземпляра с приложения, удостоверяващи констатациите. Първият
екземпляр се завежда в книга за регистриране на констативните протоколи в
регионалния инспекторат по образованието, а вторият се изпраща в
съответната детска градина, училище или обслужващо звено и е неразделна
част от книгата за контролната дейност.
(2) Служителят или комисията запознават педагогическия съвет с
резултатите от извършените цялостни и тематични проверки, а учителя и
директора - за резултатите от текущите проверки.

Общи условия

Активация на акаунт