Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 127
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Луната ни пази
От днес имам някаква розова лента - реклама. Появява се точно, когато натисна на "Нови отговори" и реално скрива първата тема. Трябва да дебна къде натискам, че иначе ме препраща в онлайн книжарница  Close
Шаги, ама поне е бил паметен ден, скоро няма да го забравиш.
Белла, какъв цвят ти е косата сега? Спомена, че си била на фризьор  Grinning.
Лентата е жива отврат!  Sick
Определено паметен ден! Дано поне имат точки за класиране на национален кръг!  Peace Тази година ще е в Пловдив!
Мамче, това е гадно. Моята редовно ми вдига точно такава. Спрях да меря, че много се плаша, но изстинат ли краката и ръцете, ударила е 40.

# 2 731
Силви,  от къде ги вкарвате?

# 2 732
Аз най-после успях да се надигна от леглото и даже малко и поизчистих. Направих голяма глупост - самоизписах си антибиотик от страх да не се развият предишните ми страшни кашлици.
Като се съберат хипохондрик и лекарофоб в едно, става много зле. Сега ме е яд, защото вече май започва да минава, ама карай.... Дадох си сметка защо е такова положението тази зима - просто това ми е първата зима сред толкова много хора след майчинството. Като си бях вкъщи, излизахме само навън на разходки, не съм по развяването в молове. Била съм в много изолирана среда. Затова сега нищо не ме пропуска.
Появи се днес при нас един училищен казус или казус около децата и авторитетите. Видях една смешка в тетрадката на детето и като го питах  защо е писал тази глупост, се оказа, че той не я е написал, но учителката е казала, че не е прав, че трябва да допълни и това.  И той си е замълчал. Обясних му, че когато е сигурен в нещо, трябва да си защитава мнението, а той отвърна, че така щял да се прави на по-умен от учителката. И добре, че баща му се включи да обясни, че не е въпрос кой е по-умен, а да знае, че понякога и учителите грешат, защото аз съвсем се омотах  Simple Smile и бях аха да кажа не много възпитателни неща.
Задачката за пъри вклас бих обяснила като ЕлиТ, то и долу така си е разписано.
за  окситоцина - на мен първия път ми сложиха без да ме осведомяват какво правят, при второто раждане още от самото начало им казах, че не искам. Съгласиха се. Както и ми дадоха възможност да се разхождам. Съвсем различно беше.

Мамче, а изписаха ли ви антивирусен препарат? Като че ли доста по-бързо минава. Зависи колко е голямо детето...

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 17:35 от valerie

# 2 733
Благодаря ви момичета, много сте мили. Heart

# 2 734
Мамче, а изписаха ли ви антивирусен препарат? Като че ли доста по-бързо минава. Зависи колко е голямо детето...
Валери, изписаха му антибиотик .. почти на 12 години е.
Има херпангина, и се чудя защо са му го изписали този антибиотик, като херпангината е вирусно заболяване?

# 2 735
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белла, зависи колко е високо (надморска височина). Ако виреят лози, всичко, което съм посочила, ще вирее.

Мамче, съчувствам ти, няма по-съсипващо нещо от това, да е болно детето ти.
Дано се оправи по-бързо, че да живнете.

# 2 736
Валери, изписаха му антибиотик .. почти на 12 години е.
Има херпангина, и се чудя защо са му го изписали този антибиотик, като херпангината е вирусно заболяване?
Презастрахова се.

# 2 737
  • Варна
Мамче, дръж се.  Hug Детето като е болно и аз съм.
Като споменавате тук Сиси и подскачам. Това ми е другото умалително.  Laughing
Кръстили на мен тоалетна хартия, моля ви се.  hahaha

# 2 738
  • Ланкър, планините Овнерог
.....
Кръстили на мен тоалетна хартия, моля ви се.  hahaha

Хаха, на мен пък цяла серия неща в Имахинариум-а има кръстени. Само дето не съм убедена, че се четат така, както си мисля  Thinking Но, като гледам, поне куклите със сигурност са на мен.
Днес в крайна сметка заведох Емма в Борисовата, помотахме се, помотахме се, па отидохме на "фитнеса" при "Баба Яга". Добре потренира тя, па на края се изрина по краката, което не й се беше случвало от година  ooooh! И скоропостижно се прибрахме.

# 2 739
Смятам да пробвам да откажа цигарите.....пак..... Mr. Green

# 2 740
  • Ямбол
От днес имам някаква розова лента - реклама. Появява се точно, когато натисна на "Нови отговори" и реално скрива първата тема. Трябва да дебна къде натискам, че иначе ме препраща в онлайн книжарница  Close
...
Лентата е жива отврат!  Sick
Определено паметен ден! Дано поне имат точки за класиране на национален кръг!  Peace Тази година ще е в Пловдив!
....
Лентата я разкарах моментално още на първото ѝ появяване.

Смятам да пробвам да откажа цигарите.....пак..... Mr. Green
Давай, ще помагам. Аз още си държа лентичката в подписа, защото го смятам за голямо постижение.

# 2 741
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз смятам отказването от цигарите за едно от най-големите постижения в живота си.

# 2 742
  • София
Здравейте, момичета!
44 страници сте навъртели от последната ми визита Shocked Дали някой би се наел да резюмира? Praynig
Ние днес бяхме малко на пазар - поръчахме на голямото момче очилата, той си ги избра и мисля, че много се харесва с тях, взехме му и разни дрешки, а мен ме обзаведоха с обеци (на патерици по случай вчерашния светия Wink) и ботушки.
За пръв път купувахме и свети валентински подарък за момичето, което синът ми харесва.  Party Храня едни съмнения, че няма да събере смелост да ѝ го даде, но да видим какво ще се случи

# 2 743
  • Ланкър, планините Овнерог
Лили, как успя да махнеш лентата?

# 2 744
При мен засега отказването на цигарите  се случва много лесно, та не мога да го нарека особено постижение. Даже и абстиненция нямах.

Общи условия

Активация на акаунт