Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 100
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 2 745
  • дядовата ръкавичка
Уфф, и аз искам да отказвам цигарите, но засега само с искането си оставам.
Най-дълго съм издържала 4 дни. Зле ми се отразява на психиката - изпадам в депресия, безсъние, за нервността да не говорим. Май наистина съм зависима  Sad. Последно съм си обещала, че ако се случи едно изключително важно  нещо, ги спирам.

# 2 746
То и при мен сигурно има някакви странични ефекти, защото приятелките разправят, че от известно време не приличам на себе си Laughing
п.п сега прочетох за снимките, връщам се да гледам, явно не чета всички страници.

# 2 747
  • Euskal Herria
Онна, колко ти е голямо момчето? Ето ти в резюме: обсъждахме раждания; кой как и къде празнувал; Цвети е получила пръстен от мъжа си - по много романтичен начин;днес Алина е родила син; последно - и за коли коментирахме.
А, и имаше малко снимки - пак гледахме дечица, аз пуснах малко снимки от тукашна фиеста. Та това накратко.
 Grinning

# 2 748
Старая се да не ви изпускам.
Отбивам се тук между баня, пералня, гладене и т.н.

Ще отида да видя темата за озеленяването. Идва пролет и градинката ми ще ме призове.

# 2 749
  • София
Много ти благодаря, Яна  Hug Почти на 10 е моят син, след 10 дни ще ги направи.
Честито момче на Алина   bouquet Да расте здрав, щастлив, смел и палав Simple Smile

# 2 750
  • Бургас
Честита рожба на Алина. Нека расте много здрав! Късметът да е винаги с него!

# 2 751
  • ту тук, ту там
Старая се да не ви изпускам.
И аз, ама не ми се удава!
Нашата кола е Фори!
Яна, и аз съм като куфар. Имам книжка, ама не смея да се кача. А трябва да се престраша, защото съм страшно зависима така! Животът ми щеше да е толкова по-лесен, ако умеех да шофирам!

# 2 752
  • Euskal Herria
elleni, не съм толкова зависима, обаче мъжът ми се е амбицирал да ме накара да шофирам. Че му идва нанагорно 3000 км само той да шофира, когато се прибираме в България  Grinning. И после - пак така на връщане.

# 2 753
Много ме е срам  Embarassed но ще ви разкажа какво стана преди 5 години с цигарите. Спрях ги от раз, за 13 месеца, но стана така, че с приятели "Айде само 1, айде само още 1"....и аз меката Мара се о*рах  Embarassed
Иначе напълнях с 13 кг са първите 3 месеца   Shocked но си и хапвах де - пици, пасти, торти, тоблерони, банички, тутманици, всичко де що има. После се взех в ръце, започнах 2 пъти в седмицата фитнес /скука!!!/, но ходех, 2 пъти в седмицата на салса - една година танцувах в един клуб + упражнения в нас малко за 20 мин като се сетя. И резултата беше - непушачка, свежа, стройна /55 кг/ и супер пълна с енергия. Отделно работех близо сравнително и ходех по 6 км пеша на работа като ставах навреме. Имахме баня там и си носех панталонче + блузка /това само лятото го правех/. Отивах първа на работа - тонизирана и потна  Mr. Green Никой няма в офиса, ползвам банята и започвам денят.
Сега искам пак да го направя. Е, за танци време не знам как ще намеря. Обичам салсата, имах си партньор в танците, той беше на 60 год с дух на 25 годишен  Heart Eyes В началото само се настъпвахме, ходех с усилени гуменки на танци  Mr. Green Спрях танците, защото сина ми стана 1-ви клас и нямаше как вечер от 18,30 да ходя, вземах го в 17,45 от занималня. Опитах да ходя с него и ходихме. И той танцува даже, беше любимец на народа там  Heart Eyes Дори стана свидетел как майка му /тоест аз  Mr. Green/ се изплющях по лице пред цялата група на пода. Но станах, оправих си косата и обеците, надух се хахахах и продължих  Crazy
И така с моята глупост с цигарите  Embarassed

# 2 754
Възможността да шофираш дава свобода. Към която лесно се привиква.

# 2 755
Едната ни кола е Мици....и другата е същата марка, но нея не съм я кръщавала. Simple Smile
Иска ми се друга кола, но....ако мъжа ми ще ходи с нея на работа, трябва с още изисквания да я съобразяваме и не знам. Сега сме с две, но...трудно се поддържат или поне не при такива доходи.

# 2 756
Обожавам да шофирам! Понякога излизам с колата, безцелно, въоръжена с диск музика, импонираща на настроението ми. А и карам най-най-най любимата си кола, която на всичкото отгоре е и с уникален цвят.  Heart Eyes  Heart Eyes

# 2 757
  • Ямбол
Лили, как успя да махнеш лентата?
Имам АдБлок. Десен бутон върху лентата -> Блокирай рекламата, после още веднъж потвърждавам и вече я няма

# 2 758
Не знаех, че има хора, които си кръщават колите
И ние днес разглеждахме коли Laughing

# 2 759
  • ту тук, ту там
А, сетих се, че на една колежка корсата й се казваше Бонка!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт