Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 409
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Варна
Nefertarri, направи го  Peace

# 2 761
  • София
Знам, че има плевенчанки в темата  Simple Smile Моля ви препоръчайте ми хотел подходящ за нашето 5-членно семейство.
Никога не съм била в Плевен, та не знам какво искам  Blush

# 2 762
  • Оптимист по принуда
Не знаех, че има хора, които си кръщават колите
И ние днес разглеждахме коли Laughing
Моята беше Алфита Торес   Mr. Green

# 2 763
Имам АдБлок. Десен бутон върху лентата -> Блокирай рекламата, после още веднъж потвърждавам и вече я няма

Онлайн книжарницата успя ли да я скриеш?

# 2 764
Лили, как успя да махнеш лентата?
Имам АдБлок. Десен бутон върху лентата -> Блокирай рекламата, после още веднъж потвърждавам и вече я няма

При мен не се получава. Изобщо нямам опция Блокирай рекламата след натискане на десен бутон върху лентата.

# 2 765
Linofrina, ръчно пробвай.

# 2 766
  • HH
За кратко имах фиеста, на галено от бръкмичка и виках просто "въшката". Голямя тъпня са тези избори. Трети мандат си изкара кмета, като нашия Цонко.

# 2 767
  • София
Знам, че има плевенчанки в темата  Simple Smile Моля ви препоръчайте ми хотел подходящ за нашето 5-членно семейство.
Никога не съм била в Плевен, та не знам какво искам  Blush

Аз лично не се наемам. Нямам никакво инфо за хотелите в Плевен, дори не съм влизала в тях Simple Smile
Но като плевенчанка, ще си позволя да ти препоръчам да не ходите сега, защото е отврат. Идете май, когато цъфтят кестените и когато работят фонтаните по главната улица и Скобелев парк е зелен, може да заведете децата на Панорамата...Сега...не виждам какво ще правите там Rolling Eyes Аз като се прибера, освен да обикалям от маса на маса у родата, друго не правя Laughing А, не пропускам да обиколя секънд хенда. Ако си фен, да знаеш, че там има страаашни магазини Mr. Green

На Витоша беше абсолютно уникално. Няма такова време, нямат такъв сняг! Горе е до колене, хора, даже повече, въргалях се като прасе в кочина Joy А си излязъл от разринатото, а си до кръста в сняг! Жестоко! Чисто, красиво...Приказка Heart Eyes

Гледам за коли си говорите. Аз имам ситроен, казва се Цецко. От години го карам, но не особено интензивно, а в последните 2-3 даже хич. Открих градския транспорт, удобен ми е, евтин ми е, не се натоварвам с шофиране и ....така, зарязала съм колата засега.

# 2 768
Колега, Белинда, какъв Цитрон имате, моля? Аз съм фен на Ситроените.

# 2 769
  • София
С3, Kасита Simple Smile Тревно зелен Mr. Green

# 2 770
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И ние имаме отскоро ситроен, джип, щото остаряхме и трудно излизаме от ниски коли. Преди това имахме Събка (СААБ), която много харесвах. Нямам отношение към колите, но тя много ми харесваше.

# 2 771
  • София, Младост
Искам да кажа, че готвя тук едно кисело зеле с булгур и понеже ми е за първи път стриктно си следвам рецептата......само дето вместо 1 чаена лъжица горчица хакнах една супена  Blush...мииии дано да го ядат  Praynig.

Мярна ми се, че Алина е родила   Hug. Да е жив и здрав юнака   bouquet.

Като доошетам ще дочитам  Laughing

# 2 772
Toffi, пак не се получава.

Първата ми кола беше Ситроен. Обичах си я, но вече няма да повтарям с тази марка.

# 2 773
  • тук-там
За коли си говорите....
Имах навремето един Хюндай купе, ама тооооолкова си го харесвах. Казваше се Луси - купих го в деня, когато почина Лучано Павароти.....
Да, обаче се преместих на работа на 100 м. от вкъщи. Къде да го юркам...няма. Само му плащах бруталния данък. Продадох го и след два месеца смених работата с дооооста по-далеч.  ooooh!
Купих Рени - рено клио -  Laughing, докато измисля нещо по-читаво.  И от тогава още я търкалям - супер возило.
Обаче ....сърце не трае. Ще се сдобивам с по-малкия брат /на годиини /на Хюндайчето...Тези дни.
Любов, кво да прайш. ooooh!

# 2 774
  • Euskal Herria
Колата ни тук е Опел Астра Спортс Турър. Харесвам я, удобна и комфортна и за разходки, и за дълъг път. Вкъщи се хилим, че заради мен следващата кола трябва да е поне микробус - все намирам какво още да прибера като багаж  Grinning. През седмицата почти не я ползваме, защото мъжът ми има служебна.
За България - колата е друга.

Общи условия

Активация на акаунт