Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
# 618
# 619
# 620
# 621
# 622
Ваййййййййй, Диди, добре си се завърнала, бе миличка! Hug Hug Hug
Не можеш да си представиш колко се радвам да  ти видя ника в темата.. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Влизам в темата да пусна нещо, гледам сума ти страници изписани, веднага разбрах, че ти си  вече тук.
Благодаря и на Габи  Hug Hugза това, че те заместваше, докато те няма, че вече гледам и тя ни носи красотички в темата. Благодаря и на Петя  Hug Hugза новите гифчета, май ще си открадна някое от тях за подпис Peace Peace Peace

Аз се мъча да си конуштисвам тук сама, щото няма кой да ми прави компания, та по едно време взех да се чудя аджеба някой чете ли онова, което пускам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Че има момичета на балкона да надничат тук, но нещо не искат да слязат при нас. На мен ще ми е изключително приятно ако някоя от тях вземе да пропише в темата..

Диди, Керем в един от своите разговори със студентите е казал, че иска да играе със Саадет Аксьой и затова фенките казват: Улейййййннн, щом той  е казал, че иска да играе с нея, ще играе и толкова! hahaha hahaha hahaha hahaha

Това момче без думи може да играе и това много, ама много ми харесва.. Фрагмана така хубаво беше направен, че дори Алтан Дьонмез поздрави фрагманжията за добре свършената работа, пък после Керем ретуитна туита на Алтан Peace Peace Peace

# 623
# 624
Ваййййййййй, Диди, добре си се завърнала, бе миличка! Hug Hug Hug
Не можеш да си представиш колко се радвам да  ти видя ника в темата.. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Влизам в темата да пусна нещо, гледам сума ти страници изписани, веднага разбрах, че ти си  вече тук.
Благодаря и на Габи  Hug Hugза това, че те заместваше, докато те няма, че вече гледам и тя ни носи красотички в темата. Благодаря и на Петя  Hug Hugза новите гифчета, май ще си открадна някое от тях за подпис Peace Peace Peace

Аз се мъча да си конуштисвам тук сама, щото няма кой да ми прави компания, та по едно време взех да се чудя аджеба някой чете ли онова, което пускам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Че има момичета на балкона да надничат тук, но нещо не искат да слязат при нас. На мен ще ми е изключително приятно ако някоя от тях вземе да пропише в темата..

Диди, Керем в един от своите разговори със студентите е казал, че иска да играе със Саадет Аксьой и затова фенките казват: Улейййййннн, щом той  е казал, че иска да играе с нея, ще играе и толкова! hahaha hahaha hahaha hahaha

Това момче без думи може да играе и това много, ама много ми харесва.. Фрагмана така хубаво беше направен, че дори Алтан Дьонмез поздрави фрагманжията за добре свършената работа, пък после Керем ретуитна туита на Алтан Peace Peace Peace

Лили! Hug Hug Със сигурност всички се радваме, че нашата Диди отново е при нас! Party Heart Eyes Аз само се постарах да допълвам някои неща, ама друго си е Диди да ни радва, нали? Crazy А аз все нямам време, пиша предимно вечер като се върна ... ooooh! Иначе с удоволствие бих ти правила компания, яя! Blush Mr. Green Mr. Green

Колкото до Саадет - хубаво момиче е, гледах я в "Любов без думи" и талант си има ... Ама първо няма да е зле Керем да направи някое сериалче и със Серенай. Naughty Thinking Blush Embarassed Mr. Green Heart Eyes

За фрагмана няма какво да кажа - просто великолепен! Вече е време да спра да си задавам въпроса "Защо толкова харесах Керем?" Няма ли за какво? ... ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
# 626
# 627

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили наваксвам... Hug
Абе не ми харесват тъмнокоси много за Керем.... Whistling Crossing Arms
Иначе е сладурка... Whistling
Колкото за Керем и фрагмана съм...... smile3505 smile3505 smile3505 smile3505

# 628

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили наваксвам... Hug
Абе не ми харесват тъмнокоси много за Керем.... Whistling Crossing Arms