Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Добро утро и приятна Събота на всички дами  Hug Hug Hug

Диди, welcome back canim Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses

Лили, благодаря ти за всичко мила  newsm51

Аз ето това предпочитам, естествен и чаровен Керем  newsm17 newsm17 newsm17 Новия стил не ме кефи толкова, но, когато някой ти е на сърце, всякак го харесваш  smile3503

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss 

# 662
Аз пак направих няколко гифчета... Stop Mr. Green

# 663
# 664
# 665

Добре заварила Джи!
Права си иначе просто като си харесаш някой някак си си сляп за всеки негов кусур....
Дори го виждаш без нито един кусур... Heart Eyes

# 666

Лека нощ!
То вече ден стана... Joy

# 667
Добро утро. Hug Hug Hug

То всъщност вече е обяд, ама сега ставам и пия кафенце,  Wink та черпя и вас. Hug    bouquet

Благодаря ви за всичко, с което сте украсили темата, момичета.   bouquet  bouquet  bouquet

Джиджи,  Hug мерси за мотивацията, която постваш всеки ден.    bouquet  Невероятен Керем. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз всякак го харесвам - небрежен, елегантен... всякак. Heart Eyes

Лили,  Hug мерси за фрагманите, озета и преводите.   bouquet  Иит го чакат доста премеждия.  Sad

Дидс,  Heart Eyes радвам се, че отново си сред нас, миличка.  Hug Благодаря за прекрасните ти гифчета.      bouquet

Габи,  Hug мерси на теб, както и на твоята приятелка.     bouquet  bouquet

Лудетинке, Рени, Hug Hug

В неделя най-вероятно няма да успея да гледам с вас, защото е Сирни Заговезни, ще хвърляме стрели и т.н., но ще наваксам при първа възможност. Wink Според мен губят с това, че разделиха ИиБел и рейтингът го показва, ама те си знаят. Peace Peace

Приятен ден на всички. Hug Hug   bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 11:50 от ·٠•Snejka•٠·

# 668
ЛилиHug пропуснах да ти благодаря и за новинките, които си превела.   bouquet  Радвам се, че така се разбират на сета и не спират да се шегуват.  Wink Интересно ми беше да прочета, че Ясемин и Керем си говорят на английски.  Wink  bouquet Нека повече се забавлява с приятели Керемчи и повече да не боледува. Praynig Praynig Praynig

Габи, мерси за фотосесията на Шюкрю.   bouquet Много е хубав, многоо. Wink

Ей го и с фенка. Wink

# 669
  • близо до брега на морето
Привет на всички Hug Hug Hug
Габи и Диди са напълнили темата със снимки и гифчета.Лили  bouquet-много е сладък Керем .Всяко инфо относно неговата особа ми е интересно. Лек ден Hug Hug Hug

# 670

Здравейте!
Снежко,Мимко!  Hug Hug Hug

# 671
# 672
# 673

Нова снимка на Ясемин...
Май Ясемин има страст към очилата... Heart Eyes
Аз имам страст към шапките  Mr. Green

# 674

Общи условия

Активация на акаунт