Примерна схема за захранване - 34

• 127 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Нека си яде детето, всяко е различно - някои хапват често, други ядат повечко и по-рядко Simple Smile Колко пюре ще сложиш, зависи от теб. Аз слагам малко, за да не свиква да яде само сладка каша.

# 181
И аз слагаам малко, ама после давам и остналото пююре

# 182
2 супени лъжици са 10 грама, останалото е вода. Плодовото пюре също не е особено хранително, пък и не е 125 гр. чист плод, а малък процент плод с вода и примеси. Така че не е много. Винаги се водиш по детето, след като толкова я храни, значи е ок Wink

# 183
И аз на това разчитам, защото давам пюрета, които са без ориз и нишестета, а те се водят засищащи. Мерси за инфото

# 184
  • Berlin
И какви по-точно добавки има в плодовите пюрета, та кол-вото плод е малък %?

# 185
Някои наистина са малко. Например вчера купих пюре слива с 15%плод и другото вода. А кайсия и праскова пюре купено от кой месец се дава

# 186
  • Berlin
Някои сигурно са така, но не важи за всички плодови пюрета. Все пак всички четем съдържанието.

# 187
  • Варна
Елора, мерси за идеята за граха! Ще пробвам, дано имат такъв в руския магазин до нас.

# 188
Мами, препоръчайте ми масло и сирене,с което да захраня бебка?

# 189
  • Варна
По препоръка на една от мамите тук аз захраних със сирене Маджаров БДС. Синковецът доста го хареса, но по-странното е, че дори и аз го харесах, а аз почти не ям сирене, защото винаги ми киселее, мирише ми, има дъх и какво ли още не..
Масло вземам от един хранителен кооператив, но преди това вземах винаги Deutsche Markenbutter, това с краварката в левия ъгъл Simple Smile Далеч преди рекламата го одобрих пред много други масла и като вкус и като съдържание, а сравнително наскоро четох някакво изследване за маслата на българския пазар и това беше едно от малкото, в които действителното съдържание отговаряше на написаното на опаковката.

# 190
И какви по-точно добавки има в плодовите пюрета, та кол-вото плод е малък %?
Вода, пектин, витамин С, нишесте и т.н. Пюрета от бурканче много рядко давам, плодови никога не съм давала. Точно защото в съдържанието пише 30% плод или друга цифра. Може да има и 100% плод на някоя фирма, не споря.

# 191
  • Berlin
Значи тогава недей така да пишеш, че имало много малко плод в пюретата. Още повече, че явно нямаш наблюдения над пюретата.

# 192
По препоръка на една от мамите тук аз захраних със сирене Маджаров БДС. Синковецът доста го хареса, но по-странното е, че дори и аз го харесах, а аз почти не ям сирене, защото винаги ми киселее, мирише ми, има дъх и какво ли още не..
Масло вземам от един хранителен кооператив, но преди това вземах винаги Deutsche Markenbutter, това с краварката в левия ъгъл Simple Smile Далеч преди рекламата го одобрих пред много други масла и като вкус и като съдържание, а сравнително наскоро четох някакво изследване за маслата на българския пазар и това беше едно от малкото, в които действителното съдържание отговаряше на написаното на опаковката.
Благодаря  bouquet

# 193
Вчера някой си казал на ММ ,че малкия се будел вечер ,защото не се наяждал и на техното давали бисквитки в млякото.Тръгнахме да купуваме бисквитки ,ама като се прибрах и прочетох съдържанието им ...май ние ще си ги ядем  Laughing По принцип вечер изяжда 190 АМ ,пробвала съм повече да правя не го изяжда.
Да попитам и друго...Мога ли кашата да я изместя за закуска ,вместо следобедно хранене... И как приготвяте домашното пюре с месо.Най-вероятно ще вземем заек,ама мн казват ,че става на конци с пасатора.И месото преди жълтъка ли е ,а глутен кога мога да дам.Утре ставаме на 7 месеца.

# 194
Как приготвяте домашно пюре от заек? Аз опитах да сваря около 100г с кост, обезкостих и пасирах,но стои някак сухо..Прокарах го през пръсти,за да видя дали няма някоя костица, но се чудя дали да го давам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт