Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 169
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Гес, какво му има на този Денк мит, че почти го подаряват? Simple Smile)
Майка ми си взе една опаковка от него преди време и каза, че не е доволна. Оставал по дрехите, а тя нито препълва пералнята, нито предозира препарата. Simple Smile
Сигурно с изтичащ срок на годност, купувала съм хубави неща- био овесени ядки...препарати разни на супер цени Wink

# 106
Абсолютно си права, svedi, срокът му на годност е до 20.02.2015 г. Разбира се, на мен изобщо не ми пука и ще го ползвам, защото най-вероятно нищо му няма. Имаше 5 бутилки, даже съжалявам, че не взех още една. Laughing Дано да е останало нещо до следващото ми ходене.

# 107
  • София
Абсолютно си права, svedi, срокът му на годност е до 20.02.2015 г. Разбира се, на мен изобщо не ми пука и ще го ползвам, защото най-вероятно нищо му няма. Имаше 5 бутилки, даже съжалявам, че не взех още една. Laughing Дано да е останало нещо до следващото ми ходене.

Аз ходих днес до кварталния ни DM и го видях и купих един,но цената съвсем не е като твоята Guess - купих го на 2,20 лв, т.е. на 50% .Не смятам,че изтичащия срок на годност му е огромен проблем, пък и аз винаги ползвам различни препарати за различните дрехи,все се надявам черно памучно бельо и чорапи мъжки все да може да изпере.

# 108
Здравейте, следя темите и са ми много интересни нещата, които споделяте. От тук научих за омекотителя на Сано (син с бебе), ползвам неконцентрирания (купен от Кауфланд). Пералнята ми обаче е с горно зареждане и като сипя 100 мл. омекотител, количеството превишава максимума на отделението за омекотител. Просто се чудя дали количеството над максимума изтича по-рано и по този начин се губи. Почетох, че има концентриран вариант, но не съм виждала в Кауфланд. От къде купувате концентрирания омекотител и със  същия аромат  и трайност ли е?

# 109
Нищо чудно да изтича по-рано. И моята не събира 100 мл, така че се налага да го добавям непосредствено преди плакненето с омекотител.

Да, концентратите са със същия аромат и трайност. Гаранция. Намират се по по-малките специализирани магазини. Ако се интересуваш конкретно, може да кажеш от кой град си и някой все ще пише къде можеш да ги намериш.

# 110
Отворих последния пакет ОМО от запасите. Ако някъде го видите на акция - казвайте, моля!  Praynig
В нашият град в едно гаражче,редовната цена на Омо-то вече е 6.50 лв .

Аз се снабдих с един Ленор от ДМ черен - елеганте  за 48 пранета.
Тема за бяло skin loving ,и тайд за цветно от кауфланд.
Пуснах одеве едни дрехи с тайд ,доволна съм и омекотителя е ок  Peace

# 111
Концентратите на Сано от известно време ги има и в Елитис. Peace

# 112
Аз да не остана по-назад също си купих Бинго стари найт, обачее...
Купих си първо малка опаковка(3 пранета)и изглежда ето така: http://ivanita.snimka.bg/other/razni.853846.34872257
Купувам голяма опаковка,ама той изглежда по съвсем друг начин: http://ivanita.snimka.bg/other/razni.853846.34872261-в този има и сини ситни топченца, а в първия само червени големи "пръчици"
Ето как изглеждат съпоставени: http://ivanita.snimka.bg/other/razni.853846.34872263
И сега се чудя какво става newsm78

# 113
Концентратите на Сано от известно време ги има и в Елитис. Peace
В бургаския ги няма.

Аз да не остана по-назад също си купих Бинго стари найт, обачее...
Купих си първо малка опаковка(3 пранета)и изглежда ето така: -в този има и сини ситни топченца, а в първия само червени големи "пръчици"
Ето как изглеждат съпоставени:
И сега се чудя какво става newsm78
Пръчици или топчета, сини или червени - няма значение. Както цвета на течните, тези включвания нямат никакво отношение към формулата на праха и перилните качества.

# 114
Аз пък съм останала с впечатлението, че сините специално имат значение по отношение на избелването Embarassed

# 115
Зависи, но в 99% от случаите цветните включвания нямат отношение към изпирането, а се слагат само с естетическа или технологична цел.
Специално за избелването, мога да посоча няколко силно избелващи праха, които са напълно бели.

# 116
Зависи, но в 99% от случаите цветните включвания нямат отношение към изпирането, а се слагат само с естетическа или технологична цел.
Специално за избелването, мога да посоча няколко силно избелващи праха, които са напълно бели.

Кои са?

# 117
Примерно
Ariel Crystal White
Скрит текст:

Ariel sensitive white
Скрит текст:

Denkmit ultra sensitive
Скрит текст:

Formil Aktiv
Скрит текст:

# 118
just user, имаш ли впечатления дали талкът се справя с фиксирано мазно петно (прано веднъж, но неизлязло)?
Потребителката, която даде идеята за талка, твърдеше, че премахва дори такива, но аз не съм пробвала. Така или иначе мазните петна се изпират на второто-третото пране и без да се третират предварително. За домашни дрехи, например, рядко правя подобни усилия. Най-много да ги намажа със сапун за петна.
Ползвам талк го в случаите, когато дрехите изискват по-деликатно пране и ниска температура.
Преди време по препоръка на TAED намазах мазно петно върху риза от памук и коприна с препарат за миене на съдове, в случая - Pur. Изчаках няколко минути и пуснах пералнята. Извадих я с петното. После я изпрах още веднъж и се махна.

# 119
Като чета тази тема и предишни, оставам с впечатление, че не ползвате Вениш за петна, а все няккави други методи. Защо? Аз ползвам вениш откак се появи на пазара и никога не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт