Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 254
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Приемам съвети за връщането на цвета на един от сутиените ми. От бял стана бежов. Какво да взема? Имам това
Скрит текст:
Ще опитам с него, притеснява ме само това, че е купувано преди доста години и прахът е станал на камък.

# 271
  • София
Приемам съвети за връщането на цвета на един от сутиените ми. От бял стана бежов. Какво да взема? Имам това
Скрит текст:
Ще опитам с него, притеснява ме само това, че е купувано преди доста години и прахът е станал на камък.

Избелващо прахче ще свърши работа.

# 272
  • София
имам минимум 10 до 15 перални седмично (7 килограмови).

Аleina, каква марка ти е пералнята и от колко време переш с нея при това темпо?... Искам да знам колко години издържа или би могла да издържи?

# 273
Течният Ариел мирише адски силно, чак цялата къща се умирисва от него.

За кой Ариел говориш ?

# 274
  • In transit
много съм любопитна да разбера какви петна перете, че не могат да се изперат?
Деца имаш ли?
да, момче, но е голям вече и не се цапа толкова  Grinning

# 275
При нас определено има какво да се пере от гледна точка на петна:
-от храна (лютеница, шоколад, моркови, плодове)
-напитки (сокове, вино, кафе - бутнати, покапани, разляни)
-кал, мръсотия от пясъчник и изцапано от новите настилки на детските площадки)
-кръв (от носът на каката тече поне 2 пъти на седмица)
-флумастери и боички, пластелин, химикал
-капки за нос
Пускам пералня средно на 1 или 2 дни, но Персил последните месеци се дъни определено. Заредила съм доста от една промоция на Кауфланд преди 2 месеца някъде (мисля, че беше на 50%) и се чудя дали наистина не е нещо наред.

# 276
Да ви прекъсна отчета кой с какво се цапа. Безкрайно ми е интересно smile3507 обаче днес видях нов перилен препарат.
Скрит текст:

Това е капсула, като едното отделение е с течност, а другото - с прах и прахът съдържа 15-30% избелители на кислородна основа (спомням си, че някой много се чудеше кога най накрая ще направят капсула с избелители).

# 277
Купила съм си кърпички за бяло пране. Не помня коментирано ли е на какъв принцип действат. Интересно ми е,ако в прането има не само бели,а и беледобежови или светложълти дрехи,например,дали наличието на кърпичка няма да им навреди.Помня ,че Гес коментираше как действат кърпичките за цветно пране , но не и за бяло.

# 278
Действат по същия начин като кърпичките за цветно - улавят разтворените във водата замърсявания, така че да не се отложат обратно върху дрехите и да ги направят сивкави. Някои марки съдържат и оптичен избелител.

# 279
Гес, беше си купила от препарата на ДМ за тъмни дрехи, пробва ли го, а този малкия за 3 пранета как е?

Някой си беше купил пак от ДМ един течен за цветно с алое и лотус, извинявам се, ако сте ги коментирали и съм пропуснала.

# 280
Действат по същия начин като кърпичките за цветно - улавят разтворените във водата замърсявания, така че да не се отложат обратно върху дрехите и да ги направят сивкави. Някои марки съдържат и оптичен избелител.

Т.е. не биха навредили на небели дрехи?

# 281
  • София
Гес, извинявай, че те отегчихме с лекетата  hahaha
Този Персил капсула гел+прах не ни ли информира за него преди доста време? Май беше за английския пазар. Та това сега какво е - паралелен внос или официален?

# 282
Онова беше на Юниливър за Англия, а това е на Хенкел - официален внос.

Скрит текст:
Прозяващият се емотикон от много отдавна ми харесва и само чаках повод да го използвам. Laughing

# 283
  • София
Течният Ариел мирише адски силно, чак цялата къща се умирисва от него.
За кой Ариел говориш ?
Този за черни и тъмни дрехи, официален внос. В началото чак ми идваше задушлива миризмата му, но вече взех да свиквам. Crazy

# 284
  • София
Онова беше на Юниливър за Англия, а това е на Хенкел - официален внос.

Скрит текст:
Прозяващият се емотикон от много отдавна ми харесва и само чаках повод да го използвам. Laughing
Емотиконката е веднъж  Laughing
Звучи интересно тази комбинация гел+прах в капсула - още когато първия път го спомена, ми стана любопитно. Само че стандартните капсули на Персил по моему са гола вода, та не знам тази дали ще е по-добра. Ще се пробва  Wink
Само вариант за бяло пране ли има?

Общи условия

Активация на акаунт