Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 291
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
И Вениш съм пробвала. Той беше първият препарат за петна, който купих преди доста години. С него съсипах една много хубава и скъпа бяла риза на светлосиньо райе. Райето се обезцвети, но тогава и аз допуснах грешка, като го оставих да действа по-дълго време.
После го използвах безуспешно върху други петна. Освен това ми направи впечатление, че с него се образува доста пяна в барабана, която трудно се изплаква. Накрая го отсвирих окончателно.

# 121
Аз пък не го ползвам, защото е много, много скъп. На пазара има много по-добри и евтини алтернативи. Нямам намерение да плащам за малоумни реклами.

# 122
Благодаря, Гес.

# 123
Аз пък не го ползвам, защото е много, много скъп. На пазара има много по-добри и евтини алтернативи. Нямам намерение да плащам за малоумни реклами.
Да, това също, въпреки че аз съм склонна да платя повече пари за нещо, което би ме улеснило в ежедневието и би ми вършило работа, но когато и двете не са налице, няма смисъл. С течение на времето открих по-добри препарати от Вениш.

# 124
Вениш и на мен ми съсипа няколко дрехи (на мястото на петното дрехата се обезцвети), та затова - никога повече! Сега съм се спряла на Спот и на един препарат на Сано, който е на принципа на вениш, но от него няма съсипани дрехи.

# 125
 В ДМ в момента в промоция е Ариел гел за пране- 40 пранета за13.69лв.
Заслужава ли си?

# 126
Ами при мен Спот чисти по -добре от Вениш - след като не ми изчисти петна от трева и по съвет на една позната пробвах Спот и съм доволна.
И при положение ,че при мен си чисти добре и нямам проблем с изсветляване на тъкани -защо да ползвам Вениш ?
Нито със Меглио ,нито със Спот съм имала проблем.

# 127
Заслужава ли си?

Аз купих преди седмица някъде от Била, само че прах за пране Ариел за 40 пранета - на сметка е, 20 пранета излизат около 7 лв, на редовна цена са около 10лв.. Peace
Под 7 лв. / 20 пранета рядко съм виждала, да не кажа, че не съм виждала Grinning

# 128
Заслужава ли си?

На същата цена тази седмица ще бъде Ариел- прахообразен за 40 пранета в Кауфланд. Харесвам го и ще си взема да подпълня запасите.

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 12:35 от MAMA NA jORI

# 129
Някой ползвал ли е този препарат за пране, че е доста скъп и не ми се рискува
https://www.amway.bg/dom/preparati-za-prane#.VOGlAOasWik
Иначе за универсалния им препарат почти съм се навила, позната даде много добри отзиви.

# 130
Някой ползвал ли е този препарат за пране, че е доста скъп и не ми се рискува
https://www.amway.bg/dom/preparati-za-prane#.VOGlAOasWik
Иначе за универсалния им препарат почти съм се навила, позната даде много добри отзиви.
Точно този за пране не съм ползвала. Имам препарат за почистване на дамаски и съм разочарована от него. Купих го уверена, че е добър, защото съм ползвала друг препарат за мокети и беше идеален. Дано да се включи някой с конкретна информация за препарата.
п.п. домакинските телчета са перфектни.

# 131
  • София
Да питам за мнение за този прах. http://promocii.bg/files/prah-za-prane-39863-1.jpg
Казаха ми, че едно време в Германия бил популярен и хубав.

# 132
Момичета, Woolite гел за деликатни тъкани добър ли е? Не съм ползвала тази марка, а все още не съм си купила нещо за плетивата.

# 133
  • София
И така, купих си дългомечтания Формил с марсилски сапун и пуснах 2 перални. Едната - без омекотител, другата - с омекотител без аромат.
Както и Гес ме предупреди - разочарована съм. Не че не пере, пере си, но аромат не остава почти никакъв. Само върху една блуза (памук и синтетика) се усеща, иначе върху чистия памук - не.
На бутилката пише да не се прилага върху тъкани с неустойчиви цветове, затова и сложих цветоулавяща кърпичка (имах една черна блуза в прането). Кърпичката излезе бяла, нямаше поражения.
Без омекотител определено не ми харесва, дрехите са някак стържещи, но те са така при всички перилни препарати, ако пера без омекотител.
Та, ще го ползвам, но ... няма да повторя... Ако някой намери омекотител с аромат на марсилски сапун, да алармира - бленувам я тази миризма от детството...

# 134
В Италия има омекотител с аромат на марсилски сапун.
Скрит текст:

Добрата новина е, че марката се внася в България. Лошата новина е, че не съм виждала този омекотител никъде.

Общи условия

Активация на акаунт