Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 269
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Интересното е ,че при мен този Формил си ухае и след като изсъхнат дрехите и си бяха меки .
Но не съм купувала от него от близо 2г .така че нищо чудно да е променен нещо.
 Пък от самият аромат ме болеше така главата - целият апартамент миришеше на него.

# 136
Свърши ми Тема за бяло, не съм доволна - никакъв аромат след изпиране (не че ми трябва, тъкмо слагам омекотител) и като че ли и от качеството. Сега съм решила да си купя Тайд, има го в един магазин за 8,60 лв, с Ленор е.
Много съм доволна от оранжев Медикс Алвина (някой го беше препоръчал) - изпира, а и оставя аромат.
Имам и Ариел за цветно, ама си стои, пестя си го.
Супер е също бялото Сано за миризма, обаче така и не съм открила такъв омекотител, от който да ми мирише гардероба, както и чаршафите като постеля по-дълго време  Whistling

# 137
Концентриран омекотител Максима успях да намеря на цена 8.60 лв за 40 пранета. Обиколих много магазинчета обаче и постоянно ми изваждаха други варианти(пак с бебе, но в синьо шише) и ме убеждаваха, че е това което търся, но аромата е много силен и затова не го познавам...ами много се дразня. Накрая го намерих - в бяло шише и с бяла капачка е и пише Bio, всички други надписи са на израелски. Но цената ми се вижда висока, как мислите?

# 138
В ДМ в момента в промоция е Ариел гел за пране- 40 пранета за13.69лв.
Заслужава ли си?

На същата цена тази седмица ще бъде Ариел- прахообразен за 40 пранета. Харесвам го и ще си взема да подпълня запасите.

Къде е това?

# 139
В ДМ в момента в промоция е Ариел гел за пране- 40 пранета за13.69лв.
Заслужава ли си?

На същата цена тази седмица ще бъде Ариел- прахообразен за 40 пранета. Харесвам го и ще си взема да подпълня запасите.

Къде е това?
Извинете, пропуснала съм да напиша, че е в Кауфланд.

# 140
Концентриран омекотител Максима успях да намеря на цена 8.60 лв за 40 пранета. Обиколих много магазинчета обаче и постоянно ми изваждаха други варианти(пак с бебе, но в синьо шише) и ме убеждаваха, че е това което търся, но аромата е много силен и затова не го познавам...ами много се дразня. Накрая го намерих - в бяло шише и с бяла капачка е и пише Bio, всички други надписи са на израелски. Но цената ми се вижда висока, как мислите?
Не е висока цената, аз го взех от магазинче на Сано-около 9..и нещо струваше. Тя изглежда висока, но той е за 40 пранета, а този в голямата опкаовка е 2л. но за 20 пранета, а резервата 1л. за 10 пранета и струва около 4..лв.

# 141
Аз концентрираните омекотители Максима ги взимам за 7.60 лв.

Шишарко, от концентратите се слага само 25 мл (на капачката има означение), затова излизат по-изгодно.
Освен това „синьо Сано“ не говори много, защото те са няколко сини с различни аромати. Имат си наименования - bio, ultra fresh, advance и т.н. Търси ги по тези наименования, а не по цвят.

# 142
Свърши ми Тема за бяло, не съм доволна - никакъв аромат след изпиране (не че ми трябва, тъкмо слагам омекотител) и като че ли и от качеството. Сега съм решила да си купя Тайд, има го в един магазин за 8,60 лв, с Ленор е.
Много съм доволна от оранжев Медикс Алвина (някой го беше препоръчал) - изпира, а и оставя аромат.
Имам и Ариел за цветно, ама си стои, пестя си го.
Супер е също бялото Сано за миризма, обаче така и не съм открила такъв омекотител, от който да ми мирише гардероба, както и чаршафите като постеля по-дълго време  Whistling
Аз бях една от тези, които хвалеха оранжевия Медикс Алвина и се радвам, че и на теб е допаднал. А за омекотител в темата съм препоръчвала Семана бижу - дрехите са меки и оставя дълготраен аромат и след сушилнята. Пробвай го и няма да съжаляваш  Peace

# 143
  • сред маслини и портокалов цвят

Не е висока цената. Аз го взимам за 8,30.

# 144

Не е висока цената. Аз го взимам за 8,30.

Аз също за около 8 лв го вземам... Peace

За прах Ариел попитах къде е на промоция, че имам само един пакет Омо, и се чудя дали да не грабна един Ариел за бяло.. Thinking

# 145
Ариел е на промоция в Кауфланд . 40 пранета

# 146
Ариел е на промоция в Кауфланд . 40 пранета

Ти си писала по-нагоре...разбрах, благодаря отново Grinning

# 147
Да ви питам- имате ли отзиви за Domal Black, видях го онзи ден, изцяло с немски надписи, 20 пранета,  https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0 … black&spell=1
Извинете, ако е обсъждан вече.

# 148
  • Бургас
Момичета, извинявам се, че ще нахълтам с въпрос, който сигурно е разискван, но отдавна не съм следила темата Embarassed Читав ли е в момента магазинския Ленор официален внос? Че запасите ми от Англия свършват и като че ли не ми се занимава сега с поръчка пак от там Tired

# 149
bradata , Ленор купих последно от Метро Бургас и не ми хареса. Откъде поръчваш от Англия?

В момента съм със синьо Коколино, което се усеща много слабо на изпраните дрехи, даже почти не се  Sad Можете ли да ми препоръчате омекотител, който да се усеща силно след изпиране? Харесвам син ленор, синя семана и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт