Звездни компромати- 233 част

• 39 081
  • 758
  •   1
Отговори
# 255

Подозирам, че които и да го снимат от толкова близо няма да изглежда особено добре.

# 256
Ууу, чудни са!  Crazy Вече съм спокойна, хора са, имат дефекти, стареят, не са извънземни Party Mr. Green

# 257
Ууу, чудни са!  Crazy Вече съм спокойна, хора са, имат дефекти, стареят, не са извънземни Party Mr. Green

Очевадно си личи обаче, на повечето снимки как са фотошопнати и обработени с цел да ги загрозят...много аматьорски и то Peace

# 258
  • UK
Кофти кожа няма как да се скрие, но защо не са обезкосмили лицето на Ариана Гранде?

# 259
  • Пловдив
Не са само отблизо, има и по-отдалече. Най-отдолу е и Ума Simple Smile

И отново една Мадона (млада)

# 260
Очевадно си личи обаче, на повечето снимки как са фотошопнати и обработени с цел да ги загрозят...много аматьорски и то Peace
Нямам такова впечатление.

# 261
  • София
Кофти кожа няма как да се скрие, но защо не са обезкосмили лицето на Ариана Гранде?

Много мразя лица с толкова прекалено много грим. Особено между веждите!

# 262
Нямам такова впечатление.

Ще ви се, но си е направо явен фотошопа... ето тази на Гуинет Полтроу например е обработена адски много https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9f/f7/79/9ff7799751533 … f5768604fac76.jpg , особено тенът и  ooooh!

# 263
На мен пък ми е много симпатична Гуинет на тази снимка, смятам, че е просто загоряла. Много сладки лунички на носа има.

# 264
  • UK
Веждите как да е, но по бузите й има косми на кичури направо, може да е хормонален проблем, но защо не ги е махнала?

# 265
Веждите как да е, но по бузите й има косми на кичури направо, може да е хормонален проблем, но защо не ги е махнала?

hahaha Ама то може и брада да им докарат не са решили не са им сложили  Joy

# 266
    Тоновете грим са им намазали по лицата, ужас. Затова сигурно и кожите им са в такова ужасно състояние, а някой от тях хич не са престарели.  
 Благодаря на всички,които се отзоваха на моя призив от преди няколко часа  Heart Eyes  bouquet

# 267
На мен пък ми е много симпатична Гуинет на тази снимка, смятам, че е просто загоряла. Много сладки лунички на носа има.
Тя си има лунички, просто експозицията на снимката е усилена, затова е така натрапчиво. Ето я с по-малка експозиция. На мен също ми харесва.
Малко са хората със съвършена кожа без грим.

ПП. И когато лицето е блърнато, изчезват малките бръчици, поричките, всички точици и мъхчета...

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 00:07 от Бижy

# 268
Къде видяхте тия косми по бузите на Гуинет?  Shocked
Да ходя на очен лекар?  newsm78

# 269
  • UK
Космите са по бузите на Ариана Гранде и не са фотошопнати, на много снимки ги има.

Общи условия

Активация на акаунт