Звездни компромати- 233 част

• 39 063
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
омъжила се през октомври за ето този младеж
Скрит текст:

Даже и бебе му роди.

# 331
  • Варна
Наскоро, ако не ме лъже паметта, даваха интервю с Петя Буюклиева, в което тя обясняваше, че участва в реалити форматите, защото й трябвали пари. ДНес пускам Гала, и какво да видя - Петя Бу, показваща триетажният си мезонет, с фитнес и сауна на третия етаж..... Shocked

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анистън е прекрасна в тази фотосесия.  Heart Eyes
Абсолютно Heart Eyes
Честито на форумната и на звездната рожденички   bouquet

# 333
  • София
vania_kk, нали трябват пари за поддръжката на тризонета, а и за звездната прическа на мега звездата.  Mr. Green Ако питаш мен, главната цел на Петка да ходи по риалита-та е за да се излага безумно!

# 334
Наскоро, ако не ме лъже паметта, даваха интервю с Петя Буюклиева, в което тя обясняваше, че участва в реалити форматите, защото й трябвали пари. ДНес пускам Гала, и какво да видя - Петя Бу, показваща триетажният си мезонет, с фитнес и сауна на третия етаж..... Shocked
То на кой не му трябват пари, сигурно и участия няма много, а мезонета гълта пари за поддръжка и плащане на сметки. Освен това каза, че е продала две панелки и една тухла, за да направи мезонета, а и син издържа в Германия.

# 335
Обаче синчето на Петя е голям бонбон. Много красиво момче и на всичкото отгоре умно.

# 336
Аз преди време гледах първата част от гостуването при Петя Буюклиева. Хубав апартамент има и наистина трябва да се излага по реалити-та за да може да го поддържа.  Laughing

Благодаря за поздравите. Като малка (в първите години на "Приятели") много се кефех, че с Джен сме родени на една дата.  Crazy

п.с. Днес се навършват 3 години от смъртта на Уитни. Чета из медиите, че днес ще изключат системите на дъщеря й...  Sad

# 337
п.с. Днес се навършват 3 години от смъртта на Уитни. Чета из медиите, че днес ще изключат системите на дъщеря й...  Sad
А тук чета, че е започнала да отваря очи
http://www.svet.rs/strane-vesti/nada-postoji-cerka-vitni-hjuston-otvorila-oci

# 338
# 339
Анджелина Джоли и Брад Пит в Лондон.Харесвам я в панталони
Скрит текст:
и рожденничката Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 15:26 от Пали

# 340
Дженифър Анистън никога не разнообразявала гардероба си! Анджелина все едно, че го!
А Орландо Блум много грозно остарява. Едно време го харесвах, но сега никак не ми е мъжествен. Жалко.

# 341
Не разбрах кой си е самоподарил годежен пръстен?

# 342
  • Варна
Ива Екимова? Нали тя съвсем скоро имаше снимка с годежен пръстен?

# 343
Това Майк Тайсън ли трябва да е?  newsm78
За другата "звИздЪ" очаквам предположения. 
Скрит текст:

# 344
  • Пловдив
На първите снимки на Джоли-то...се чудя не им ли е студено на тия хора  newsm78 В Лондон по това време по боси крака ...как веднъж не видях някоя да сложи ботуш  Mr. Green
Е...само наш Николетка Flutter

Общи условия

Активация на акаунт