Звездни компромати- 233 част

• 38 987
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Бижу  Peace Не съм си направила труда да я чета, да гледам филми, затова обаче и не коментирам!
Абе не че нещо, просто тая поза ме дразни!

# 556
Аз на Камила й харесвам мъжа, това брои ли се? И съм сигурна, че съм единствена!  Flutter

Напук на всичките ми претенции, трябва да призная, че Рич Форестър дълго го наблюдавах как мами ту Брук, ту др Тейлър. Просто не можех да устоя на квадратната му челюст!

# 557
Цвети, ти просто искаш някой да ти каже, че книгата е добра само защото е развлекателна. Това обаче няма как да стане, книгата е долнокачествена. А ти можеш да си четеш  за удоволствие каквото искаш, разбира се.
Това, че книгите ти форматират харддиска, не съм го измислила аз.

Аз на Ридж Форестър му харесвах косата.

# 558

Songes, в общи линии съм съгласна с това, което си написала. Обаче нека не изпускаме най-важното - на чия страна беше - на Брукината, или на Тейлъровата?  Mr. Green

# 559
  • Бургас
Дакота Джонсън дъщеря на Дон Джонсън и М.Грифит ли е?

Аз пък досега си мислех,че този роман е български на Калин Терзийски. newsm78 Embarassed
Не мога да ви кажа защо,но с такова впечатление съм останала.
То какво излезе!Ще го прочета,то след такава кампания. hahaha

# 560
В темите за сериала Дързост и красота  тук във форума ако знаете какви войни бяха. Фенките на Брук и онази другата до лични нападки стигаха. Mr. Green

# 561
Тес, в началото не това беше въпросът. Въпросът беше: Брук или Карълайн? Аз харесвах Карълайн, защото беше доброто момиче.
Като умря, вече бях на страната на Брук, защото Тейлър се появи от нищото и развали цялата схема. Аз не обичам да ми се появяват нови хора в сериалите. По тази причина след третия сезон на "Доктор Хаус" не го харесвах както преди - защото беше с нов екип.
Та, след появата на Тейлър съм била винаги на страната на Брук, защото е от старите герои и защото двамата с Ридж са родени един за друг, както обичаха да повтарят постоянно. Това не им попречи да се оженят и разведат между 5 и 7 пъти, де. Аз не го гледам от 15 години и не съм в течение.

# 562

Аз пък досега си мислех,че този роман е български на Калин Терзийски. newsm78 Embarassed
То какво излезе!Ще го прочета,то след такава кампания. hahaha

Да не би да си мислиш за 18% сиво на Захари Карабашлиев:)

# 563

Ох ма Славкеее.  Joy Heart Eyes
 Няма как да е на Терзийски, той според мен е девствен!

# 564
  • София
Цвети, ти просто искаш някой да ти каже, че книгата е добра само защото е развлекателна. Това обаче няма как да стане, книгата е долнокачествена.
Аааа, не хич не искам някой да казва, че книгата е добра! Тя не е! Факт е, че е долнокачествена. Аз не го отричам. Ама просто ме подразни изкривеноморалната поза тук.
А за форматирането на мозъка - права си сигурно съм проста. Ама заради тоновете юридическа литература, която чета, все пак има надежда, нали? Или не?  newsm78
А и ти защо се припозна в моите думи?
Одри, с теб е ясно, че един вкус имаме! Hug

# 565
  • UK
Истерията по Здрач беше съвсем друго нещо, това не може да се сравнява с нея изобщо, онова беше чудо направо. Нюансите нямат толкова актьори за такъв бум като Здрач, няма тийм Едуард срещу тийм Джейкъб, няма Патинсън срещу Лотнър, фенове на другите герои/актьори, общо взето онази Майър без да иска беше подредила добре нещата за стабилно фен изтрещяване. Тук ефекта е друг и не мисля, че интереса ще продължи толкова дълго.

# 566
Цвети, напомняш ми на една 14-годишна тропаща с краче госпожица от темата за чалгата, според която всеки, който не е на нейното мнение, е изкривен моралист. Само че ти си прочела тонове юридическа литература, няма как да си такава. Аз да ти кажа какви юристи познавам... след време претръпваш към някои неща.
Да ти кажа честно, точно като юрист ми звучиш. Няма грешка.

# 567
В крайна сметка някой ще даде ли в резюме какво ѝ е специалното на тая лента? 50-те нюанса...

Леле, "Здрач" е предизвиквал някога истерия? Истерия от какво? От скръб предполагам. Не ще да е от ценителите на седмото изкуство. Някакви пъпчиви дебели тийнове у Америка вероятно ще да са истерясали, ама инак...

# 568
  • София
Айде сега пък тропаща с краче  Mr. Green
Странно как никой друг не се почувства засегнат от коментара ми, само ти  newsm78  И не, за протокола не съм юрист, просто ми се налага последните години основно такава литература да чета. Така че прозренията ти не са верни. Пък не знам на какво ти приличам  Laughing
Но обясни ми защо са прости четящите друго, освен класика, пък гледащите "Дързост и красота" са велики мислители? Не, всъщност не ми отговаряй. Безсмислен ми се струва по-нататъчен разговор. (Моля само някой да не се припознае в този коментар, той е само за целите на поста Mr. Green)
МГМ, абсолютно съм съгласна, че тази истерия ще отшуми много много бързо.

# 569
Коментарът ти адресира моите нагласи, затова е естествено да напиша отговор. Във форум сме, все пак.
Разсъждаваш твърде опростено, с крайни противопоставяния: велики мислители срещу прости хора. Класика срещу мейнстрийм. Не е нужно аз да ти казвам, че си преяла с хамбургери, когато сама го доказваш със всеки свой пост.
Може би наистина е добре, че не си юрист. От друга страна, ако станеш някой ден, ще имаш добра компания сред хора на своето ниво.

Защо ме търсиш: защото 17-годишните депресирани блещукащи вампири, чиято циркулация на кръвта е спряла преди 200 години, са много секси за 14-годишните деца.

Общи условия

Активация на акаунт