Звездни компромати- 233 част

• 39 025
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
Стига бе ,хора. Тая е пълен гнус, сори че толкова грубо, ама.... Sick

Айс куин  newsm59 Бъди жива и здрава!

# 376
# 377
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде да разтикам гадостите с един любимец в любим кадър Heart Eyes
Скрит текст:

# 378
 Sick Sick И това чудо е майка , опазил Бог от такива,  Cry  дали дъщерята я е срам от нея?  newsm78

Айс ,   bouquet жива и здрава да си , както ти , така и семейството ти  newsm59 nbirthday

Джой ,  прекрасен кадър , Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 379
Много е хубав.  Heart Eyes

Скоро го гледах в Лов екчуали, отново.

# 380
  • Бургас
Sick Sick И това чудо е майка , опазил Бог от такива,  Cry  дали дъщерята я е срам от нея?  newsm78

Знам ли. Някакви чичаци лигавят и мачкат виметата на майка й, включително порещия риби и пълнещия агнета, цяла България й се подиграва. Сигурно малко я е срам  Whistling

А тая скумрия госпожа Тейлър е истинска мръсница. Да цапцароса така хубавия младеж  Twisted Evil

# 381
  • Once there was a Hushpuppy...
Пък и той все пак по всякакви закони беше пълнолетен като се взеха. (Е, като са се запознали е нямал още 20... ама това са подробности.  Mr. Green)
Виж сега, по нашите закони щом е над 14- може Mr. Green.
Аз явно съм се бъгнала, понеже не мечтая за по-младо, а напротив, все по-сбръчкани ме влекат Blush. И Арънчо с тая къдравата косица бих го подминала, без да се замисля. Виж, в "Диваци" беше секси Crazy.

Стана ми много смешно, не мога да се сдържа. Ама има един незначително съвсем мъничък проблем с тези мъже.....по-надолу от лицето, и от корема... Rolling Eyes Joy

ЧРД,Айс Куин!  bouquet

# 382
Тя едва ли говори за чак толкова дърти Laughing около 35-40 год. са си много добре Sunglasses

# 383
  • Once there was a Hushpuppy...
Не знам. Аз от по-стари не разбирам Rolling Eyes

# 384
Бившета приятелка на Слави Трифонов- Мартина, чакала бебе, но от друг:

http://www.blitz.bg/news/article/319164

п.п Не му върви с жените на този човек ! Що ли ?

Mдааа, що ли? Защото хората трябва да търсят любовта в хора на своето ниво ("ниво" във всякакъв аспект). Какво търси почти 50 годишния успял, милионер Слави при танцьорка на 20+ години?  Thinking
Каквото повикал, такова му отвърнало. Как пък веднъж не се залюби с някоя "зад кулисите". Някоя над 35-40 години? Продуцентката му, ПРката му или друга жена извън работата...  Rolling Eyes Искал стегнато, младо, танцьорско дупе, получил точно това.
(Аз ли защитавах любовта между Деп и Амбър?  Embarassed )

п.с. Отново благодаря за пожеланията! Не знаех, че и Наталия Дормер е родена на днешна дата. Йеее само хубави хора!  Flutter  Mr. Green

# 385
  • UK
Мартина е на 32, не е на 20. Не е малка разлика, но не е и 30 години Simple Smile

# 386
  • На топло
Айс Куин Честит Рожден ден!
И Taylor Lautner е роден днес, от Здрач.погледни на страницата на imdb за още актьори родени днес, не толква известни.

http://www.imdb.com/search/name?refine=birth_monthday&birth_ … mp;ref_=hm_brn_sm

# 387
  • Gotham City
АМа наистина все хубави хора  Mr. Green

# 388
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стана ми много смешно, не мога да се сдържа. Ама има един незначително съвсем мъничък проблем с тези мъже.....по-надолу от лицето, и от корема... Rolling Eyes Joy
Абе в периода 40-45 надали е толкова актуален този проблем... не съм пробвала, не знам Blush

# 389
Мартина е на 32, не е на 20. Не е малка разлика, но не е и 30 години Simple Smile

Аха. Не знаех. Определено мислех, че е по-малка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт