Звездни компромати- 233 част

• 38 942
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • Once there was a Hushpuppy...

От вътре ми идва да кажа само ЖЕНИ - ЗВЕРОВЕ! Tired Мъже - уроди!
Без едно момченце, там на втората снимка.

# 436
  • Пазарджик/Лондон
И на мен ми е хубава Дакота Джонсън.
И филма ще гледам, но повече заради Джейми Дорнан Embarassed.

# 437
 Този Майонезата пак е правил някакви изказвания за Елен, надминал се е по противност от предния път. Психопат, не я ли преживя вече. Горкото момиче.

# 438
И на мен ми е хубава Дакота Джонсън.
И филма ще гледам, но повече заради Джейми Дорнан Embarassed.
И аз я харесвам. Смятам, че добре са я избрали за тази роля.
Четох, че е забранила на родителите си да гледат филма.
Иначе аз вчера го гледах филма - добре играят и двамата. Макар че Джейми ми е леко сладникав за някои от сцените, но това си е мое мнение  Peace

# 439
Тези сиви нюанси, да не се окажат петдесет процента разочарование Laughing

# 440
Че те били ли са нещо друго?  newsm78
Не виждам причина някой да очаква шедьовър.

# 441
  • in Wonderland

"..    В сцена от филма, която бе представена по-рано, Крисчън посещава магазина, в който Ана работи, и купува въже, кабел и тиксо. Поради тази причина голяма британска верига специално се е подготвила за масово изкупуване на тези стоки във времето на излъчване на филма. Както "Telegraph" съобщава, служителите на магазина са били инструктирани да отговарят на всички подобни искания "учтиво, услужливо и с почтителност". В допълнение, служителите са били насърчени да се запознаят със съдържанието на "Петдесет нюанса сиво”, като в отделните филиали са били доставени специални екземпляри от книгата. "

Е, не!!! Очаквам сега и новини за контузени секс партньори- фенове ма филма Wink В една др тема бяха пуснали много готина реклама на презервативи, пародираща филма.

# 442
Че те били ли са нещо друго?  newsm78
Не виждам причина някой да очаква шедьовър.
''7. В сцена от филма, която бе представена по-рано, Крисчън посещава магазина, в който Ана работи, и купува въже, кабел и тиксо. Поради тази причина голяма британска верига специално се е подготвила за масово изкупуване на тези стоки във времето на излъчване на филма. Както "Telegraph" съобщава, служителите на магазина са били инструктирани да отговарят на всички подобни искания "учтиво, услужливо и с почтителност". В допълнение, служителите са били насърчени да се запознаят със съдържанието на "Петдесет нюанса сиво”, като в отделните филиали са били доставени специални екземпляри от книгата.

8. Американска верига киносалони е забранила на зрителите да влизат с камшици, въжета, белезници и други подобни на прожекциите.
''

Joy

Много харесвам Дакота Джонсън. Има интелигентно и мило излъчване. Постоянно ви дразнят разни красиви пудели без излъчване, ето ви едно не толкова перфектно, но много одухотворено лице.  - http://www.celebzz.com/wp-content/uploads/2015/01/dakota-johnson … 5-february-_1.jpg  

# 443
Точно това си говорих с една приятелка след филма - колко ли млади хора ще започнат да им подражават сега  Naughty

# 444
 Да се готвят магазините за сезал и изолирбанд тук.

# 445
Какво е положението на дъщетерята на Уйтни Хюстън и Боби Браун? Четох някъде из западните медии, че се оправя..,но дали е вярно?

# 446
На младите им прилича Crazy
Колко от старите ще си причинят душевни и физически травми Mr. Green

# 447
Този Майонезата пак е правил някакви изказвания за Елен, надминал се е по противност от предния път. Психопат, не я ли преживя вече. Горкото момиче.

В интервю ли?

# 448
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Разочарование биха могли да бъдат само за някой, който е имал очаквания Laughing

# 449
tooclose Къде го има филмът?

Общи условия

Активация на акаунт