Звездни компромати- 233 част

• 38 912
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
10 страници,  разбивате момичета.  Hug

Щерката на Сталоун прилича на мама,  това е добре.
Харесвам и аз Камила, а пластмасовия и съпруг се превърна в ботоксов виц. Яд ме е защото толкова ми харесваше в Контакт и Време за убиване.

След като Нюансите се превърнаха в такъв феномен от обикновен фен-фик, за всяка от нас има шанс! Преследвайте мечтите си!
(само трябва английски или добър преводач)  Peace

# 601
Ох, от толкова отговори не смогвам да си чета книгата, а даже не е Нюансите  Crossing Arms.

И да не е спам- Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс били кръстили дъщеря си Джеймс.

# 602
  • Once there was a Hushpuppy...
Карикатура на Анджелина Джоли - стана ми смешно как са я докарали, като нашите фолк и плеймейт звезди. Само, че при нашите така е в оригинал Mr. Green

източник - http://www.vanityfair.com/hollywood/2015/02/angelina-jolie-mel-b … d=social_facebook

# 603
  • На топло
Ето тази актриса я виждам в ролята на девойката, че тази Дакота голяма флегма ми се вижда.
http://www.imdb.com/media/rm2663823872/nm2546012?ref_=nmmd_md_nxt
Тези дни смятам да го гледам, ама сама, че гаджето и без това само ще мрънка, че е много тъп. Приятелка доброволка едва ли ще намеря.

# 604
Моля ви, стига с този филм/книга! Посивя ми косата...

Дайте ззадника на Ким, някоя тройка, упс триъгълник любовен да разнищем, някоя мома да оплюем.

Апцелютну. Аре стига бълвочи от киното с или без книга.

И аз искам снимки на Ким. Действат ми леко тонизиращо когато гледам "пловдовете" на зимата на задните си части.

Мърморанка, къде пише, че това е целевата група?
Стана ми любопитно.

# 605
Не съм Джой, но мненията ни съвпадат по много въпроси.
Отскоро съм Songes и отскоро пиша тук. Преди това бях Driftwood и Cecilie. Пишех само в Красива мама за червила, кремове и маски за лице. После открих Семейни отношения, Клюкарника и филмовия форум. И уйде коню у ряката.
За да поставя край на безсмисления спор, ще кажа, че нямам против всеки да чете и гледа каквото иска. Имам против да ми се поставя етикет "тесногръд изкривен моралист" само защото съм казала, че прекаляването с долнокачествените "50 нюанса сиво" е като тъпченето с хамбургери. И че човек е това, което чете, вижда и чува. Защото всичко това е вярно. Спорът ми с Цвети продължи твърде дълго, защото тя прие думите ми като твърдение, че е проста. А не трябваше да го приема така. Някои неща щяха да си останат скрити.
Също не приемам крайно опростеното противопоставяне между Е.Л. Джеймс, от една страна, и Шекспир и Достоевски, от друга. Не съм правила такова противопоставяне и не ми го приписвайте, защото аз не мисля в черно и бяло.

Тес, всички в "Дързост и красота" са за бой.

Dress like princess, обожавам Gone Girl. И това е емоционална манипулация и доминация.  Ама такава манипулация, че ти смразява кръвта само като помислиш за нея. И това разби всички класации по продажби. Само че е страхотно написан психотрилър, не е схематичен и преобръща някои клишета. Няма много плющене, но има едно Смъртоносно плющене. Че и хубав филм направиха по книгата, с един от най-добрите адаптирани сценарии в американското кино от години. Препоръчвам и филма, и книгата на всички.

# 606
  • На топло
В темата е демокрация и всеки пише това което го влече  : Flutter
Единствено когато разни фенки започнат да въздишат по някоя българска псевдо "звиздичка"  прескачам.

# 607
  • София
Спорът ми с Цвети продължи твърде дълго, защото тя прие думите ми като твърдение, че е проста. А не трябваше да го приема така. Някои неща щяха да си останат скрити.
Mr. Green Освен че тропам с краче в ъгъла, сега сигурно и сълзи трябва да започна да роня!  Mr. Green

... защото аз не мисля в черно и бяло.
Добре де оставям те да мислиш в сиво!  hahaha

# 608
50 нюанса, нали, Цвети? Имаме сделка!  Peace

# 609
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Разликата между разни любовни романи и ''50 нюанса сиво'' не бих могла да коментирам, но разликата между горещия роман и ''Дързост и красота'' е, че Рич не биеше Тейлър, а трябваше.
От толкова страници едно мнение, под което си струва да сложи емотикон човек
 Joy Joy Joy

# 610
  • София
50 нюанса, нали, Цвети? Имаме сделка!  Peace
Аааа, ти си решаваш. Не ми влиза в работата!
Сделка за...? Определено внимавам с кой сключвам сделки!  Peace Имам си претенции...

# 611
 Баба ми много хареса нюансите, каза че по тяхно време такива работи не е знаела и се оженила девствена заради свекърва си, а тя откогааааа умряла.  прочете и втората част, даже лупа си беше взела, явно е препрочитала.

не вярвам.

# 612
  • UK
Защо ме търсиш - никъде не пише, просто е така. В случая дамата го е писала за себе си, не става дума за някакъв маркетингов гений с ясна идея на кого да предложи книгата си, за да произведе най добър ефект, просто тя е такава и най големите фенове на книгата й са такива - също като Здрач. Не искам да засегна никого и в никакъв случай не се опитвам да обидя когото и да било, позавам страхотни фенове и на двете книги, които нямат нищо общо с този тип, но припадането по този вид проза е продукт главно на неудовлетвореност в личен план. Всъщност огромна част от всичко, което се предлага като филми и книги за масовата публика, е създадено с цел да запълни празноти в целевата си група - мъжете, женени за фенките на Нюансите, обичат екшън филми, защото в живота си нямат такива преживявания, училищните загубеняци обичат супергерои и така нататък. Пак повтарям - не става дума за всички фенове, а за целевата група.

# 613
  • UK
Убих темата.

# 614
и селфис http://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/celebrity-selfies-2013109/32667

п.п не намерих ''ново'' дупе на Ким.

Общи условия

Активация на акаунт