Лазерна епилация за мъже?

• 21 103
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Уважаема г-жо Сийке, потта и мръсните чорапи нямат нищо общо с обезкосмяването. Спомни си баща ти, дядо ти, те само по епилации ли са ходили?

Толкова по темата ще коментирам, за да не разводнявам все пак платения раздел на форума.

За мен остава абсурдистанското мислене с кофти привкус на чалга в този твой подарък, това само казвам аз; преди да продължиш да обиждаш, моля помисли, че ми напръска монитора със слюнките си  Joy

# 16
Кой кого обижда, май не става ясно... Аз лично не свързвам добрата хигиена с чалга, ти защо направи такава асоциация?
А дядовците не закачай. То и баба ти е ходила с космати крака и подмишници, ама жена ти днес - едва ли.
Ако нямаш жена - извинявай.  Peace

# 17
Сийке ,по въпроса за епилацията конкретно: един познат се е епилирал с един нов уред и е доволен,но уреда е скъп . Прави си го у дома и не било болезнено. Уреда можел да работи с русите косми на гаджето му, а с неговите черни косми било много по лесно. уреда е с метод фотоепилация. Чел съм много и фото епилация комбинирана с нов метод е по добро от старата лазерна епилация, проблема е че уреда е към 800 лева и сега не ми е до него. До колкото разбрах епилирането при мъжете е по лесно понеже космите са обикновено по тъмни и се унищожават по лесно и вероятно би било добре и с по евтин модел от този,но за жена е добре да се ползва само този модел ,понеже позволява работа със светли косми и с по тъмна кожа,което за всички други уреди е проблем,но цената е 800 лева. Не боляло с него и е било в пъти по бързо от лазерна епилация и по безопасно.

# 18
Благодаря, но лично аз имам предубеждение към домашни процедури със скъпи и евентуално опасни уреди. По-добре е да се извършват от специалисти и то непременно от медицински лица.
Така или иначе синът ми започна процедури по лазерна епилация и засега е доволен.

Не боляло с него и е било в пъти по бързо от лазерна епилация и по безопасно.

Странно, аз досега точно обратните твърдения съм срещала - че лазерната епилация е много по-бърз метод от фотоепилацията. А и при лазерната не съществува опасност от изгаряния на кожата.  Thinking

# 19
Твърдо за такъв вид процедури да се извършват от медицински лица. Една приятелка от кола маска си изгори кожата, а какво остава от това.

# 20
брях, мъжете как са скочили срещу обезкосмяването  Laughing
моите наблюдения са, че нито косматите мъже се харесват сами себе си, нито жените ги харесват, за това  не бих била така категорична  и бих се замислиа точно като Кака Сия
аз съм си правила фотоепилация и съм доволна
имам идея есента тази година да направя още няколко процедури

# 21
брях, мъжете как са скочили срещу обезкосмяването  Laughing

Явно правят асоциацията казарма-обезкосмяване. По-младите сигурно не знаят, че едно време в казармата войниците ходеха с едни шаячни гащи, наречени "въшкарници", които, освен че служеха като благоприятна среда за развитие на всякакви паразити, предлагаха и допълнителен бонус. Благодарение на епилиращия им ефект мъжките крака ставаха гладки като бебешки дупета.  Laughing
Та затова сега някои другари се възмущават, че младото поколение, вместо да се обезкосмява, набивайки крак и търпейки всякакви простотии две години в казармите, ходи да се епилира за има-няма 20-на минути.
Че и за хвалене не става. Няма как цяла вечер да занимаваш компанията с приключенията си при козметичката в стил: "А аз едно време като бях в казармата..." Най-много да разкажеш колко е красиво момичето, което ти прави процедурите, и за какво си говорите, вместо за мустака на фатмака.   Grinning

# 22
да, но има друг бонус - тема за разговор с всякакви жени - своята/ите и чуждите - ще обменят опит и координати на козметички  Grinning
космите са гадна работа - мъжки, женски, все тая   Twisted Evil
аз съм радетел за това космите от краката ми да се преместят на главата ми, но уви - за сега не са мигрирали!
предполагам, че и много мъже разполагат със сходна мечта  Mr. Green

# 23
Не съм имал проблем с окосмяването пред жени. За първи път си , махнах космите по тялото, заради изследвания( не ми се закрепяха диодите за кардиограма).....махнах ги с машинка за подстригване....лятото ме изкарва 1 месец. Усещането е друго като за първи път усетиш допира до тялото ти на тениската(ризата); по-лек си и по не ти става жега. Зимата си е на по-рядко. Знам, че не е най-качественият начин, но засега върши работа.
Обезкосмяването си е индивидуална работа, не всички можем да бъдем метросексуални мъже(като моделите на бельо) с мускули, лъснати тела и без грам косъмче......все пак разликата м/у мъжете и жените освен първичните полови белези има и вторични.
Лазерната епилация колко е 200 лева на гръб? Като слижиш корем и гърди по още 100 и ето ти едни 400 лв. И коко време ще те изтрае? 2 месеца......А ако работиш за 500 лв на месец(примерно)

Иначе няма по-приятно преживяване от това, жена легнала до теб да си играе с космите по гърдите ти....да ги върти, да ги прави на масурчета  Laughing

# 24
Две седмици след първата процедура ефектът е смайващ. По гърдите има забележимо разредяване на окосмяването, доколкото може да се прецени, защото космите тепърва започват да поникват.
Подмишниците са абсолютно гладки, нито следа от косъм, все едно току-що са обръснати или епилирани.   Crazy
Казваха ми, че ще стане така, но аз много-много не вярвах.
Ще ходя и аз, край, реших се. Мъжът ми не знам дали ще се прежали, но аз със сигурност. Laughing

# 25
Две седмици след първата процедура ефектът е смайващ. По гърдите има забележимо разредяване на окосмяването, доколкото може да се прецени, защото космите тепърва започват да поникват.
Подмишниците са абсолютно гладки, нито следа от косъм, все едно току-що са обръснати или епилирани.   Crazy
Казваха ми, че ще стане така, но аз много-много не вярвах.
Ще ходя и аз, край, реших се. Мъжът ми не знам дали ще се прежали, но аз със сигурност. Laughing

Тук говорим за тийнеджър...нали? Който още хормонално не се е развил и окосмяането не му се е сгъстило, дето се вика няма още брада...нали?
Кажи къде, колко кинти излезе и т.н. сподели преживяното.

# 26
Не, не е тийнейджър, на 22 години е. Бяла кожа, тъмно окосмяване, което е и по-обилно от нормалното. Ако бяха руси косми, нямаше да е такъв проблемът, но с почти черни... Абе, не е естетично и се притеснява да се съблича, ако не ги е премахнал преди това.
Аз и по-горе споменах - преди ходеше на коламаска на гърди и гръб, но след нея се образуваха не по-малко грозни пъпки - реакция от колата и заради врасналите косъмчета. Гнусно, особено за човек, който не е страдал от акне и не е свикнал да ходи като крастава жаба.
Затова реши да пробва и това чудо, с надеждата да се разреши проблемът за по-дълъг период от време.
Аз бях леко скептична, но засега изглежда, че ще има ефект. Поне през лятото да може да ходи спокойно на плаж, без да се притеснява. А и подмишниците така или иначе ги бръснеше всеки ден, защото ползва само ролкови и гел дезодоранти и няма как иначе. Simple Smile
В интерес на истината, аз му предложих този вариант, защото мои познати се хвалят от доста време, че са много доволни от лазерната епилация, а са пробвали всичко. Проблемът беше, че в нашия град няма много възможности къде да се отиде, пък и цените не са никак за подценяване.
Случайно разбрах, че Лазер център са открили студио и в Стара Загора, оказа се, че имат и изгодни промоции и така...
То и сега има някакви, даже в Грабо гледах доста изгодни оферти. Така че цените са плаващи - следи промоциите и виж дали те устройват. Ако проявяваш интерес, де.  Simple Smile

# 27
нали знаеш, всяка година трябват и по една-две поддържащи процедури  Wink

# 28
Ами ще поддържа, щом трябва. Всеки месец коламаска не излиза по-евтино. Плюс разните антибиотични мазила след това, от които няма кой знае какъв ефект.
Но това той ще си го решава. От мен само първоначалните процедури.  Simple Smile

# 29
просто да му напомниш, за да не се чуди след 2-3 години защо е на изходно положение Wink

Общи условия

Активация на акаунт