На море в Турция - тема 36

• 88 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за новата тема   bouquet.Остава чакането до юни

# 46
Как ще издържите до август септември бе хора. На мен още сега и се тръгва.Само да беше малко по-топличко.  Миналата година в края на май времето беше прекрасно . Тази година си мисля нещо за майските празници. Някой който е бил началото на май да сподели дали е ставало за плаж,поне в басейните...

# 47
  • София
Аз миналата година бях някъде около 10-ти май, не си спомням точно  Laughing Екстра си беше водата в басейна , в морето беше студена, но аз така ли иначе рядко влизам заради супер солената вода, вечер обаче си е хладно и без яке не става  Peace

# 48
Момичета,очертава се да пътувам само със сина ми,който е на 18 и се чудим кой от двата курорта да посетим. Мармарис или Бодрум за майските празници? Къде бихте ме насочили? По шумно и динамично место искаме?

# 49
  • София
alinnna

Отивай в Бодрум, а догодина пак в Мармарас  Simple Smile. Ние сме на принципа не сме толкова млади, че да повтаряме! /това разбира се се отнася за мен- някой да не се обиди/

и ние не повтаряме хотел  Wink ходим всяка година на различни, те са толкова много че защо да повтаряме,
иначе да се отчета с резервация за Палома клуб султан  Peace

# 50
  • София
Здравейте   bouquet
Нещо съм изпуснала темите за Турция  newsm78 И ние имаме резервация, но се включвам, защото чакането до септември ме топли  Heart Eyes
Средата на септември в Анталия е над 40 гр
40??  Shocked Ще изпукаме  Mr. Green
били сме на 43-45 градуса в Турция и не сме усещали жегите, нямат нищо общо с нашите жеги, не знам защо, дари заради лекото подухване то морето, но определено се дени на 40 градуса

# 51
Ами за съжаление, хотелите към , които се бях ориентирала в Бодрум вече са на стоп сейл. До сега звънях на различни ТА. Така, че се обадих в Дорис да ми направят резервация за Паша Бийч Мармарис. Е няма да повтаряме. Миналата година бяхме в Грийн нейчър  Wink Пък и сега ще сме от 3 юли, че да може на 6 юли на рождения ден на сина ми и на Мис Джули да сме там  Laughing

# 52
  • Бургас
Ами за съжаление, хотелите към , които се бях ориентирала в Бодрум вече са на стоп сейл. До сега звънях на различни ТА. Така, че се обадих в Дорис да ми направят резервация за Паша Бийч Мармарис. Е няма да повтаряме. Миналата година бяхме в Грийн нейчър  Wink Пък и сега ще сме от 3 юли, че да може на 6 юли на рождения ден на сина ми и на Мис Джули да сме там  Laughing

Честитооооо  Hug Hug Hug
Да се почерпите и от мое име  Wink

# 53
Я, бъди мъж и ела на топличко с нас от 3 юли  Hug

# 54
  • Резерват "Северозапад"

и ние не повтаряме хотел  Wink ходим всяка година на различни, те са толкова много че защо да повтаряме,
иначе да се отчета с резервация за Палома клуб султан  Peace
Честита резервация Heart Eyes! Прекрасно място....

# 55
  • София

Честита резервация Heart Eyes! Прекрасно място....

миналата година февруари вече беше стоп сейлс и затова сега побързахме  Peace
изчетох мненията от миналото година качени на първа страница, ровя се да видя дали
са готови новите пързалки, но няма качени реални снимки все още

# 56
Дудинка

Честито и от мен. Този хотел е най-хубавия в който сме били -храната, обстановката, инфините басейна и не на последно място хигиената, която след миналата година в Онирията /мисля и вие бясте там/ ми е много важна.
Единственото, което мога да кажа в - е морето, което за мен е студено, като навсякъде около Кушадасъ, но... моите мъже им харесва, особено дървените платформи на Султана, където хранеха риби под водата.

# 57
  • София
zhorchy
да бяхме в Онурията и хигиената беше   Shocked под всякаква критика

# 58
  • Plovdiv
Здравейте и честита нова тема на всички които обичат да почиват в Турция! Имам един въпрос към по-запознатите и работещите в ТА,интересуваме на туристическото изложение което се провежда ежегодно в София,дали хотелите които си правят презентация за сезона дават някаква допълнителна отстъпка която може да се използва при резервация в тур агенцията след това?А самите ТА правят ли и те нещо по въпроса с доп.отстъпки по време на изложението? Благодаря ви!

# 59
Привет момичета! Има ли  почивали  в Аli bey club manavgat ?Някакви впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт