На море в Турция - тема 36

• 89 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Някой правел ли си е резервации през сайтове като grabo, dalavera, pochivki.bg?
Търся нещо много изгодно и достъпно като цена. Най-добре да е и със включен транспорт.
В момента по тези сайтове масово има оферти за майските празници, но на нас ни трябва за края на юни. Надявам се по натам да пуснат хубави оферти и аз юни месец.

# 556
Здравейте, съфорумници! Някой от вас почивал ли е в Бодрум, хотел Жасмин бийч 4*? Много бих се радвала , ако можете да споделите впечатления! Лоздрави от Вера .

# 557
  • Бургас
Някой правел ли си е резервации през сайтове като grabo, dalavera, pochivki.bg?
Търся нещо много изгодно и достъпно като цена. Най-добре да е и със включен транспорт.
В момента по тези сайтове масово има оферти за майските празници, но на нас ни трябва за края на юни. Надявам се по натам да пуснат хубави оферти и аз юни месец.

Веднъж се бях загледала, но като сравних цените се оказа, че цените в сайтовете на агенциите са почти същите, т.е няма смисъл да се купува ваучер. А и в повечето случаи хората се подвеждат по това, че в цената на ваучера не е включен транспорт. Като го включиш цената става колкото предлаганата от ТА.

# 558
  • Варна
eni4ka_niq , а за времето, когато са затворени магазините/ казваш около 4 часа/ има ли къде да се отиде на плаж ?
Да, има къде, имат чистичка ивица, има и чадъри и шезлонги, ние бяхме мноооого изгорели от предния ден, понеже бяхме на 8 часова разходка с корабче и макар да се мажехме през 30 минути, пак изгоряхме .... та ще можете да плажувате.
Сетих се за още нещо забавно в Кос, има улични художници, които за 5 евро ви правят карикатура, много сладурски неща правеха, ние нямахме търпение да изчакаме ред, но си струва като някакъв спомен Simple Smile

# 559
Понеже днес е 1 април, т.е. ранните записвания следва да са приключили, влезнах да видя колко струва сега нашата оферта. Покачила се е с около 9%, което не е чак толкова голяма надценка. Очаквах нещо от рода на 30%  Mr. Green
Е не е и малка де ... Струва си да се резервира все пак по-рано.

# 560
Feride,като продължение на поскъпването от месец април спрямо март,да дам пример с хотел Kamelya HV -Side. От днес там поскъпването е с 16%. Това е много висок процент.Нормално повечето хотели поскъпват между 5 и 10% в района на Анталия.

# 561
eni4ka_niq, благодаря! А къде бяхте на 8 часова разходка с корабче?

# 562
Здравейте! Имам следния въпрос: ще пътуваме с чужда кола до Анталия - освен пълномощно от собственика и големият талон на колата трябва ли и още нещо? И някой ако знае - пълномощното трябва ли да го превеждаме на турски език?
Предварително благодаря Simple Smile

# 563
Здравейте! Имам следния въпрос: ще пътуваме с чужда кола до Анталия - освен пълномощно от собственика и големият талон на колата трябва ли и още нещо? И някой ако знае - пълномощното трябва ли да го превеждаме на турски език?
Задължително се прави легализиран превод.

# 564
  • Варна
eni4ka_niq, благодаря! А къде бяхте на 8 часова разходка с корабче?
Екскурзията беше до "Аквариума" заливче с много богато разнообразие от риби, там имаше 40 мин за гмуркане, някакви скали и пещера, до която се стигаше с плуване, Камилският бряг - там за 10 лири яздиш камила 5 минути и пиеш кафе в едно барче, където между масите обикалят кокошки, после обратно се спира пак за дайвинг, общо взето ние се качихме на пазарлък - 20 лири а човек, имахме включен обяд - рибен шницел и нещо уникално за гарнитура - спагети без нищо Grinning, напитките по 5 лири на борда, общо взето който може да плува се наслаждава на уникално кристални води без грам вълничка, който не може прави тен на палубата, никога през живота си не съм ставала толкова черна ....
ааа забравих уникалната емоция - преди камилският бряг ни се развали корабчето и докато групата се снимаше с двугърбите, правиха ремонт .... после пътя обратно го изкарах в пост и молитва Grinning обаче капитанчето беше 10 точки и като се шашнех идваше да ме гушне и да ме успокои Grinning

# 565
Понеже днес е 1 април, т.е. ранните записвания следва да са приключили, влезнах да видя колко струва сега нашата оферта. Покачила се е с около 9%, което не е чак толкова голяма надценка. Очаквах нещо от рода на 30%  Mr. Green
Е не е и малка де ... Струва си да се резервира все пак по-рано.

Нашият само с 6% .Искаше ми се  да е повече. Резервирахме  февруари, а ще ходим на море септември. С 10% се е качила и сумата за резервация. Сигурна съм обаче в едно-ранните резервации отхвърлят една грижа. Плащаш и не мислиш повече   до момента на почивката. Един проблем по-малко newsm78

# 566
  • Варна
Задължително се прави легализиран превод.

И зелена карта задължително.

# 567
  • Пловдив
Момичета за пръв път ще пътуваме до Турция на море. С дете на 6 години сме и сме в дилема - Мармарис или Анталия? Какво бихте ни посъветвали?
Кое е по-близо? Колко време се пътува? Ориентирахме се за датата 5 юни, предпоалгам времето щее  хубаво тогава....
Къде е по-красиво?
Иначе гледахме хотел Паша в Мармарис и като че ли ми хареса...

# 568
  • Резерват "Северозапад"
Зависи с какво ще пътувате Wink...

# 569
  • Пловдив
с автобус , защото нямаме възможност за самолет за съжаление....

За Мармарис - Паша ,или за Анталия - ARANCIA RESORT - 5

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 20:54 от zinaida

Общи условия

Активация на акаунт