На море в Турция - тема 36

• 89 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Това и аз го видях миналата година и ужасно се ядосвах, че сме се записали за Грийн нейчър.
 newsm78 чудя се от сега ли да купувам лири.......дали ще се качи повече от 0,71 лева.

# 391
  • Бургас
Това и аз го видях миналата година и ужасно се ядосвах, че сме се записали за Грийн нейчър.
 newsm78 чудя се от сега ли да купувам лири.......дали ще се качи повече от 0,71 лева.

Съмнявам се да падне още  Thinking
Аз учудих света, като се върнахме от Мармарис с 350 непохарчени лири  Mr. Green Стоят си заделени и чакат да бъдат похарчени /макар че ми се струва, че тази година май няма да стане  Sad/

# 392
Оооо и майка ми се изуми като върнах 170 лири, та и аз си ги държа за тази година. Защо няма да стане?

# 393
  • Бургас
Оооо и майка ми се изуми като върнах 170 лири, та и аз си ги държа за тази година. Защо няма да стане?

Защото е много вероятно да си вземем жилище и ще се занимаваме с ремонти. Хем е нещо хубаво, но мисълта, че мога да не отида на почивка в Турция, направо ми причинява физическа болка. Ти остави, че и другата година е под въпрос /пак по хубав повод/  Wink

# 394
Щом е по хубав повод-чудесно. Аз пък не мога да си планирам така дългосрочно, дори и хубавите поводи  Rolling Eyes

# 395
  • Русе
А къде е по 71 ст. лирата, да не е паднала? Аз очаквам да скочи с този курс на долара тези дни. Тук по банките преди няколко дни беше 0,73 лв. курс продава, на чейндж бюро - 0,75 лв. Тази цена си поддържат от 2-3 месеца.

# 396
Алинка, скъпа Hug не 3нам къде гледаш и как и3числяваш, но от нашата ре3ервация 3а Паша бийч до момента ра3ликата е 70 лв. на човек...3а двама - 140 лв. Като прибавя и факта, че нашата дата е на стоп още от средата на януари...ами, твърдо съм 3а Р3.
Всяка година по това време се ра3гаря дискусия 3а Р3. Нито агитирам, нито искам да ме агитират.Всеки решава сам 3а себе си  Peace

# 397
Щом е по хубав повод-чудесно. Аз пък не мога да си планирам така дългосрочно, дори и хубавите поводи  Rolling Eyes
за ранните записвания се говори много,а за почивкаlast minute нищо не се казва?дали излизат изгодни предложения? newsm78

# 398

По принцип излизат, но за някои дати на някои хотели. Сега четох че може би тази година ще има повече ласт минит оферти, заради обезценяването на рублата и отлива на руски туристи, но не се знае.
От миналата седмица Турция освен че е отменила визите за руснаците, вече няма изискване да са с международен паспорт. Също така субсидира цените на самолетите, както и специално за руския пазар цените са намалени с минимум 30%

# 399
  • Сoфия
Някой да е бил в Salmakis, Bodrum?
Aз не съм, но съм го харесала. Чела съм доста добри мнения за него.

alinnna за лирата и аз се чудих... И мисля към понеделник да мина да купя малко лири, по-натам още. Да не се събира накуп  Rolling Eyes

miss july Не се ядосвай ако не се получи за Турция  Hug Тук ще те забавляваме с коментари и разкази Hug

Относно дискусията за ранните записвания - разбира се, че има смисъл. Друг е въпросът в това ранно плануване на почивката...  Thinking Last minute не съм резервирала, но миналата година си спомням, че бях харесала една многоо изгодна почивка за някоя от Ефталиите със самолет... но беше късно вече...

# 400
  • София
Някой да е бил в Salmakis, Bodrum?
Aз не съм, но съм го харесала. Чела съм доста добри мнения за него.
Мерси Peace Отзивите са добри като цяло, да. Надявах се някой от темата да е бил и да даде информация   bouquet Но така или иначе сме го запазили вече.

# 401
  • Бургас
miss july Не се ядосвай ако не се получи за Турция  Hug Тук ще те забавляваме с коментари и разкази Hug

Благодаря  Hug Ще ви се радвам докато аз се забавлявам с назъбената маламашка  Mr. Green

# 402
А къде е по 71 ст. лирата, да не е паднала? Аз очаквам да скочи с този курс на долара тези дни. Тук по банките преди няколко дни беше 0,73 лв. курс продава, на чейндж бюро - 0,75 лв. Тази цена си поддържат от 2-3 месеца.
Ами не знам половинът от коя банка е купил лири по 71 ст, но понеже мисля да взема около 2000 лири се опасявам да не скочи заради великденските и майски празници.
 Ванюшче, ние пътуваме с Дорис. Но проверих и при Емералд и Ориент. При Ориент цената е същата и все още има достатъчно места, а при Емералд е паднала на 2015 лева за трима възрастни и също има места, а знам, че има места, защото съм си обещала до 3 юли, т.е., до самото ни тръгване да звъня и да проверявам, за да се убедя, дали е имало нужда от ранното ни  записване. Миналата година, направо се изядох от яд, когато юни месец цената на Паша Бийч беше паднала, а ние вече си бяхме платили за Грийна. Може би е и въпрос на късмет.

# 403

Благодаря  Hug Ще ви се радвам докато аз се забавлявам с назъбената маламашка  Mr. Green
Има майстори бе ,съкровище. Остави любимия да работи с майсторите, пък ти ела с нас да празнуваме двоен рожден ден  Hug

# 404
  • Бургас

Има майстори бе ,съкровище. Остави любимия да работи с майсторите, пък ти ела с нас да празнуваме двоен рожден ден  Hug

Мъжа ми предложи ако съм искала да отида само аз на почивка /евентуално с майка ми и още някой/, ама ще ми е гузно  Blush Ще видим де, има още доста време. Ще изчакаме да видим как ще се наредят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт