На море в Турция - тема 36

• 89 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Радвам се,Ани,забавлявай се,моментите на очкаване за слънчева Турция,са най-приятното от всичко,пожелавам ти,като се приберете,да напишеш най-положителния разказ за хотела Hug

Много си мила! Много благодаря! Желая и на теб слънчева и прекрасна почивка Simple Smile

# 631
Здравейте момичета! Четох, четох и реших да ви помоля за помощ! За първи пат ще ходим на море в Турция. Искаме да е в Анталия от 27.06.2015г,  с дете на 2.5 години сме. Моля ако някой може да ми препоръча хотел с Ол инклузив  до 1500 Е за 7 нощувки! Много ви благодаря Simple Smile Усмихнат и слънчев ден ви желая!   Hug
Здравейте,Слънчо _78. Сумата която сте посочили като бюджет включва предполагам и летищните такси . След като сте с малко дете,ще се стремите към кратък трансфер от летището. До Сиде е около час и нещо,затова мисля че трябва да се ограничите до Лара или Белек. В Лара обаче хотелите държат най-високи цени. Най-поносими цени има Миракъл.Хотел Миракъл 5* е много хубав избор,но с малко надхвърля бюджета Ви за 27.06.. Затова ще си позволя да Ви препоръчам един хотел в Белек,напълно реновиран 2014г. в който перфектно се вписвате като финанси. Само на 30 км от летище Анталия,голяма територия,предлага детски бюфет и работи на UALl/то май всички хотели там са на Ултра.../.Много близо е до центъра на Белек,първа линия ,полегат вход в морето,отлично обслужване , а и има красиво езеро с рибки и костенурки в него... Та Ви препоръчвам хотел Belconti Resort 5* горещо. Не твърдя че е най-добрия ,но за бюджета Ви е отличен избор. Това мога да помогна. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 23:57 от liv1892

# 632
Моята стая за Ephesus princess е паднала с 146лв. на човек и сега ми е много тъпо  Sad взехме си по-кофти стая през февруари, а сега цените са доста по-добри и можехме да си вземем по-хубава стая, но ...

# 633
  • Сoфия
Моята стая за Ephesus princess е паднала с 146лв. на човек и сега ми е много тъпо  Sad взехме си по-кофти стая през февруари, а сега цените са доста по-добри и можехме да си вземем по-хубава стая, но ...
E спокойно  Hug Каквото такова. Някой път, пък даваш повече пари за хубава стая, която се оказва нищо особено.....В крайна сметка  колко ще се стои в тази стая. Важното е да останете доволни от хотела и всичко да е ок   bouquet  bouquet
Когато почивахме в Кушадасъ преди две години, минахме отвън пред хотела Ви и изглеждаше много добре   bouquet

Имам един малко глупав въпрос относно организираните екскурзии на място в Турция - ако цената е обявена в долари примерно, може ли да се плати в евро или лири  newsm78 Питам защото се чудя каква валута да нося - само евро и лири или да взема и долари (въобще нужни ли са)? newsm78

# 634
  • Пловдив
Аз още се оглеждам за оферти за първата ни почивка в Турция  на 05.06 , и пак моля за съвет

EUPHORIA PALM BEACH  Сиде
http://www.tours-club.com/%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5/hotel.html?hi … 5&oid=1877775

или

MC ARANCIA RESORT HOTEL Алания
http://www.tours-club.com/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/h … 9&oid=1860600

не мога да се ориентирам изобщо. Първоначално бях решила някъде в Мармарис (защото изчетох темата тук , че всички казвате че е много красиво), но сега колкото повече гледам толкова повече се обърквам, защото навсякъде е красиво.

Кое всъщност е най-близо , защото ще сме с деца на 6 години, и наистина не знам къде да идем  Crazy

Или пък ако има някой хотел в Мармарис , където ще е по-хубаво, също може
Цените за UALL za 05.06 и в двата хотела е около 1450 лв за 2ма и 1 дете

# 635
  • Бургас
Имам един малко глупав въпрос относно организираните екскурзии на място в Турция - ако цената е обявена в долари примерно, може ли да се плати в евро или лири  newsm78 Питам защото се чудя каква валута да нося - само евро и лири или да взема и долари (въобще нужни ли са)? newsm78

Не са ти нужни долари. Носи си само турски лири и евро. По принцип местните агенции, които организират екскурзиите, обявяват цените си в 3-4 валути - турска лира, долар, евро и английски лири. Ти си избираш валутата.

# 636
E спокойно  Hug Каквото такова. Някой път, пък даваш повече пари за хубава стая, която се оказва нищо особено.....В крайна сметка  колко ще се стои в тази стая. Важното е да останете доволни от хотела и всичко да е ок   bouquet  bouquet
Когато почивахме в Кушадасъ преди две години, минахме отвън пред хотела Ви и изглеждаше много добре   bouquet

Ако обявената цена е в долари или евро, по-добре си ги плати в тази валута, защото ако дадеш друга ти ги смятат по много дървен курс. Примерно ако е в евро и искаш да платиш в лири ти ги смятат 3:1. Аз миналата година носих и долари, но освен че дадох от тях бакшиш на пиколото и на камериерката за друго не ми се наложи да ги ползвам

# 637
Момичета , ще помоля за помощ. Решили сме да ходим на море в Турция тази година , но се колебая къде :  Кушадасъ или Чешме ? И през кой месец : май или юни ? С две малки деца сме едното едното на 5 , другото на 8 месеца . Моля ви за съвет през кой месец , ще е по добре за бебето и към кои от двете дестинации да се насоча ?

# 638

Много неприятно! Няма ли шанс да направиш анулация и да резервираш на новата цена?

# 639
  • Сoфия
eimitu , miss july ,  благодаря!
Аз затова се притеснявах, че ако цената е обявена в долари(пък досега не съм носила долари), а имам само евро или лири и ще ми ги изчислят едно хубаво....  Rolling Eyes Доларите отпадат значи  Peace

cveti_bm ако можете според мен е по-добре да заложите на юни месец. 2013 година, началото на май бяхме в Кушадасъ и беше невероятна жега. Миналата година, началото на май в Мармарис, половина дни валеше, а другата половина ставаше само за препичане, но не и за плуване в басейн или море  Peace А за дестинация незнам - Чешме май не е много полулярна дестинация тук... но пък изглежда добре   bouquet

# 640
Благодаря beRrY_GIRl   bouquet  Избрах месец , сега оставя дестинация и хотел  Rolling Eyes

# 641
  • Бургас
Момичета , ще помоля за помощ. Решили сме да ходим на море в Турция тази година , но се колебая къде :  Кушадасъ или Чешме ? И през кой месец : май или юни ? С две малки деца сме едното едното на 5 , другото на 8 месеца . Моля ви за съвет през кой месец , ще е по добре за бебето и към кои от двете дестинации да се насоча ?

Моят съвет е: Кушадасъ през юни.

# 642
Среда или края на юни ? Страх ме е да не е много топло

# 643
  • Бургас

За топло и през май ще е топло, но водата няма да е затоплена. След като ще бъдете с деца не рискувайте и изберете период, в който мъниците ще могат да се порадват на хубаво и топло море  Grinning

# 644

За топло и през май ще е топло, но водата няма да е затоплена. След като ще бъдете с деца не рискувайте и изберете период, в който мъниците ще могат да се порадват на хубаво и топло море  Grinning

за това се спрях на юни средата или края  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт