Търся електронна книга - тема 15

• 160 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Ellah ,
Скрит текст:
Глупаво или не, хората са направили сайта заради групата и съответно да обслужва нейните интереси.
Peace С това съм съгласна, но няма нищо общо с вида на регистрацията. За мен не е без значение къде си пиша паролите, блокирала съм всякакви приложения във фейсбук, а в момента spasete me ми излиза като приложение... Както и да е... Peace
Ако някой случайно има "Лайза от Ламбет" на С. Моъм?

# 286
Някой има ли тази книга в pdf формат?

# 287
Здравейте  Simple Smile Искам да попитам дали някой знае да има продължение книгите от поредицата "Коктейл" на Алис Клейтън? Ако има и някой ги има ,моля да ми ги прати  Simple Smile О като оргазъм   и З като закови ме вече съм ги чела Simple Smile

# 288
  • Euskal Herria
От серията само те засега са излезли на български. Останалите книги все още не са преведени, има ги само на английски.

# 289
  • София
Здравейте  Simple Smile Искам да попитам дали някой знае да има продължение книгите от поредицата "Коктейл" на Алис Клейтън? Ако има и някой ги има ,моля да ми ги прати  Simple Smile О като оргазъм   и З като закови ме вече съм ги чела Simple Smile

"З като закови ме" излезе сравнително скоро на български. Другите на англ. ли ги търсиш?

# 290
Здравейте, търся Дъблин Стрийт и Лондон роуд на evelinavanova@gmail.com. Благодаря Simple Smile

# 291
Здравейте, прочетох 4те книги на Силвия Дей от поредицата Кросфайър, знаете ли дали има или ще има следваща книга? Също така търся Петото споразумение на Дон Мигел Руис. Wink

# 292
  • Euskal Herria
Здравейте, прочетох 4те книги на Силвия Дей от поредицата Кросфайър, знаете ли дали има или ще има следваща книга?
Последната, 5-та книга се чака да излезе, но все още няма яснота кога авторката ще я пусне.

# 293
  • world wide
Някой да има трилогията на Кристин Кашор "Седемте кралства"??А Сребристи Сенки на Ришел Миид кога да я очакваме?чела съм я на английски но ми се иска да я прочета и на български..
Скрит текст:

# 294

Много моля някой ако има Сентръл парк - Гийом Мюсо и има възможност да ми изпрати сканирани няколко страници. Имам книгата, но е с печатни грешки.

Благодаря!

Скрит текст:

Кои страници ти трябват?

# 295
Егати простотията с този ФБ... ми да си гледат работата.
yes
Нямам намерение да правя рег. във ФБ заради тях.
+1
Нямам ФБ и няма да си правя.

Мейлбукс не ползвам, така че остава само дата бг.

# 296
Дали я има някъде тази книга Хотели, Първа стая на Ема Марс .. ако я има някой да я метне naia_naia@abv.vg

# 297
  • София

Много моля някой ако има Сентръл парк - Гийом Мюсо и има възможност да ми изпрати сканирани няколко страници. Имам книгата, но е с печатни грешки.

Благодаря!

Скрит текст:

Кои страници ти трябват?
73, 76, 77, 80
Много благодаря!

# 298
Търся Ан Райс - Интервю с вампир. Ако някой я има, моля да я сподели!

П.П. Благодаря предварително!

# 299
Здравейте бих искала да помоля някой да ми изпрати Луциан на Изабел Абеди и Седем синове - Поредица "Джипси Брадърс" на Лили Сейнт Джърмейн има ги в дата-бг.нет, но от телефона не мога да си ги сваля, за това ми трябва помощ от някой. Благодаря предварително Simple Smile anichka_8@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт