Търся електронна книга - тема 15

• 161 598
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, търся "Раирани дневници" на Чарлс Бронсън на pdf. Ако някой може да услужи ще съм благодарна.

# 421
  • Germany
Моля, ако някой има вече Сентръл парк на Гийом Мюсо да ми я изпрати. Благодаря предварително Praynig
Скрит текст:

# 422
ЗДравейте! Някои би ли могъл да помогне, търся книгата на Жоржи Амаду "Габриела, карамфил и канела" в електронен вариант! ОСтавям мейл, за всеки случай: valentina_gs@abv.bg
Предварително, благодаря!

# 423
  • В един копнеж!
Здравейте! Търся "Проходът" и "Дванайсетте" на Джъстин Кронин. Ако някой случайно я къта, да сподели, моля!

Търся също и "Книжарничката на острова".

# 424
"Гласът на розата" - Дагни Кернер, Имре Кернер
"Което нашите очи не виждат" - Дейвид Ешуърт
"Медиумите и отвъдното" - Линда Уилямсън
"Устремени към звездите" - Линда Тейлър
"Психоблус" - Робърт Паркър
"Прелъстител" - Катрин Гилдинър
"Пирамидата Пауърнет - Обезличаването на човека" - Евгени Матеев
"Забраненият плод" - Халид Зия Ушаклъгил
"Неверни кафяви очи" - Ханде Алтайлъ
"Цветята на дъждовната гора" - Марго Баруин
"Когато кипарисът шепне" - Ивет Манесис Корпорън
"Боровинков пай и солени целувки" - Мери Симсис
"Изгубеното езеро" - Сара Адисън Алън
"Не поглеждай назад" - Карин Фосум

И една от всичките да намеря, ще се радвам  bouquet

# 425
Здравейте! Търся "Проходът" и "Дванайсетте" на Джъстин Кронин. Ако някой случайно я къта, да сподели, моля!

Кътам ги, но на хартия. Mr. Green " Дванайсетте" още не съм я прочела ще чакам да излезе третата част и ще ги чета накуп, че са му много дълги паузите на Кронин.

# 426
Крем карамел, Неверни кафяви очи я търсих и аз, други съфорумки - също, но от никъде не се появи. Май никъде я няма електронна.

# 427
Здравейте, търся електр. вариант на "Специална съботна нощ " от С.Браун и "В името на любовта" от С.Ел.Филипс. Ако някой  има, нека ми изпрати на lady_char86@abv.bg. Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 12:36 от ladychar86

# 428
Привет на всички.
Дръпнах поредицата Дивергенти от замунда, но при конвертирането за киндъла текста се размества много зле, а пробвах какво ли не (сканирани са по 2 странички на лист и ги смесва). Искам да помоля, ако някой има файлче, което е читаво за четене във формата на амазон да ми го прати на petia_parkova@mail.bg ще бъда страшно благодарна  Hug

# 429
Привет на всички.
Дръпнах поредицата Дивергенти от замунда, но при конвертирането за киндъла текста се размества много зле, а пробвах какво ли не (сканирани са по 2 странички на лист и ги смесва). Искам да помоля, ако някой има файлче, което е читаво за четене във формата на амазон да ми го прати на petia_parkova@mail.bg ще бъда страшно благодарна  Hug

Има ги в kinigi.spasete.me в епуб и пдф. Чета ги на телефона, но предполагам и на киндъл ще е ок.

# 430
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet този епуб ме спаси, а толкова рових за подобни файлове и нищо не намерих, хиляди благодарности
Цитат

Има ги в kinigi.spasete.me в епуб и пдф. Чета ги на телефона, но предполагам и на киндъл ще е ок.

# 431
Здравейте Simple Smile

Търся "ТИ си промяната" от Роси Вак!

Скрит текст:

Благодаря!

# 432
Светлина между два океана има ли я? Не я намирам.

# 433
Здравейте! Simple Smile
Предварително да си кажа - проверих в книги.спасетеме и други сайтове, където има много книги на Джон Грийн. Mr. Green
Търсената е "Уил Грейсън, Уил Грейсън".
Благодаря предварително.  Heart Eyes

# 434
Някой може ли да ми прати книгите на мари аделин секрет 1 и 2 rdnedelcheva@mail.bg

Общи условия

Активация на акаунт