Търся електронна книга - тема 15

• 161 586
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте Simple Smile

Търся "ТИ си промяната" от Роси Вак!

Скрит текст:

Благодаря!

Изпратена  Hug

# 436
здравейте, търся "Книгата на живота" от Дебора Харкнес от трилогията "Аз вещицата". Ако някой я има или знае от къде може да се изтегли безплатно и на български,ще помоля да ми я прати. Praynig
nikolova9182@abv.bg

# 437
  • Плевен
Здравейте, търся книгата на Клариса Пинкола Встес- "Бягащата с вълци" в електронен формат, както и "Палач на любовта" от  Ървин Ялом
Дали някой ги има и ако да да ми ги изпрати?  Stop

# 438
Никой ли не знае как да намеря " Специална съботна нощ " от С.Браун? Имейлът ми е lady_char86@abv.bg

# 439
Здравейте, търся в електронен вариант книгата "Корона от тръни" на Стефан Груев. Ще съм благодарна, ако някой я има и ми я прати Simple Smile

# 440
Здравейте,

Някой има ли томовете от поредицата "Български хроники" на Стефан Цанев в формат, който става за четене, защото на всичките които опитах са грешно форматирани?

Поздрави,

# 441
Здравейте,

Някой има ли томовете от поредицата "Български хроники" на Стефан Цанев в формат, който става за четене, защото на всичките които опитах са грешно форматирани?

Поздрави,
Какво означава грешно форматирани?Всеки формат е предназначен за четене,но трябва да се поинтересуваш на какво можеш да го четеш.

# 442
Пробвах доста формати на различни устройства, но във всичките има много грешни преминавания на нов ред, запетаи вместо точки и т.н

# 443
Преди дни четох книга, в която на мястото на определени букви имаше разни символи, за другите грешки няма да споменавам. Доволна съм, че някой си е направил поне труда да я сканира и... каквото там се прави. Дори е новоиздадена, но това е друга тема.

Сега следя отдавна в ателието на Читанка за "Хайка за вълци", защото съм си забутала някъде копието, пък и вече чета почти само електронни...
Но хората работят. Peace

В тази връзка и по темата - ще съм доволна и на нередактиран файл, ако някой случайно я има. Wink

# 444
  • София
Ако някой разполага с "Къртицата" на Стела Ремингтън, ще се радвам да я сподели .

# 445
 Която и да е от книгите на Роберто Савиано, може и на английски. Ще съм благодарна, ако някоя добра душа ги сподели Simple Smile

# 446
Която и да е от книгите на Роберто Савиано, може и на английски. Ще съм благодарна, ако някоя добра душа ги сподели Simple Smile

http://libgen.org/foreignfiction/?s=roberto+saviano&f_lang=1 … mns=0&f_ext=0

на английски   

# 447
 Благодаря Bradley Cooper  Hug

# 448
  • Благоевград
Лудвиг Витгенщайн: Логико-философски трактат в електронен вариант? Благодаря много!

# 449
 Търся - Дива любов - Джил Едуардс
Благодаря предварително
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт