Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя металния филтър на аспиратора?
Как мога правилно да почистя кожен бял диван, който има петна от лак за нокти?
Как мога да почистя сребърните си бижута у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя металния филтър на аспиратора?
-
Как мога правилно да почистя кожен бял диван, който има петна от лак за нокти?
-
Как мога да почистя сребърните си бижута у дома?
За да почистите сребърни бижута, използвайте памуче, напоено с леко намокрена сода за хляб. Изтъркайте внимателно и ще светнат като нови. Като алтернатива можете да използвате разтвор от сол и алуминиево фолио; просто поставете бижутата в разтвора и ги разклатете леко. За оптимални резултати се консултирайте с професионалист или използвайте услугите на специализиран магазин за почистване на бижута.
-
Как да почистя фасадна мозайка?
-
Как мога да почистя тениска с жълто-оранжеви петна?
, благодаря първо за новата тема
и втора тамън сте на петна да попитам имам една изцяло бяла тениска, която е от доста време, но тъй като е изцяло памук ми е много приятно да янося лятото, но за съжаление от известно време се получиха на различни места дребни точици жълто-оранжеви са. Нямам представа откакво може да са, тъй като аз я пера на ръка, за да не се разтегне в пералнята и сега не искат да се махнат от нищо. Вие имате ли някакви идеи?
Аз получих такива петна по една бяла блуза от сушене на сушилник на морето. После видях, че по част от пръчките липсва покритието и има ръжда. Премахнах я единствено с един препарат против ръжда