Търся електронна книга - тема 15

• 159 871
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте може ли някой да ми прати Опастност в червена рокля и Бедствие на високи токчета на Кристина Дод
plamennaivanova90@abv. bg

https://www.dropbox.com/sh/qbodohiu233rnyo/AABM6oemRo7bur0gsedlmh12a?dl=0 Приятно четене   Laughing

Какво стана със сайта knigi.spasete.me? Защото днес реших да го проверя дали има една книга, която търся и видях, че пише, че е спрян. Някой има ли някаква информация, защо? И сега има ли някакъв нов подобен сайт?
Освен това си издирвам:
-“Забранените научни открития“ от Марко Пицути
-"Уил Грейсън, Уил Грейсън" от Джон Грийн
claraoswald@abv.bg

Сайта е затворен заради авторски права, за сега няма друг такъв сайт......

# 556
  • Под кривата круша
Търся "Специална съботна нощ" на Сандра Браун.
Много ми хареса на английски "Mean Streak", но бих искала да прочета и българския превод.
Благодаря предварително!
Доколкото знам няма ел. копие засега или поне аз не съм срещала.
Аз я четох на хартия и ми хареса.

# 557
  • Плевен
Здравейте, търся четвъртата част на книгите на Ана Тод- "След"

# 558
Търся "Специална съботна нощ" на Сандра Браун.
Много ми хареса на английски "Mean Streak", но бих искала да прочета и българския превод.
Благодаря предварително!
Доколкото знам няма ел. копие засега или поне аз не съм срещала.
Аз я четох на хартия и ми хареса.

Благодаря!

# 559
  • Euskal Herria
Здравейте, търся четвъртата част на книгите на Ана Тод- "След"
Ако е на български - Егмонт преди седмица пуснаха третата. Фен преводът не е довършен. За английските версии нямам информация.

# 560
В МВ има книгата на Саймън Бекет - "Кървави белези", но в pdf. формат.Ако някой я конвертира в mobi или epub ще му бъда мнооого благодарен!

Скрит текст:

# 561
  • София
защо е спрян книги.спасете.ме ?

извинявам се, видях

# 562
В МВ има книгата на Саймън Бекет - "Кървави белези", но в pdf. формат.Ако някой я конвертира в mobi или epub ще му бъда мнооого благодарен!

Скрит текст:

Мога за секунди да ти я конвертирам, ако я имаш свалена, за да не чакам да я пратят...

Скрит текст:
Не знам вие какви програми използвате, но аз ползвам hamster и конвертирането става бързо и безпроблемно във всички формати. Препоръчвам ви я!

# 563
Само ще я конвертираш от pdf в друг формат и той ще се чете?

# 564
Ползвам Калибре за конвертиране. Хамстера по-лесен ли е?

# 565
  • Euskal Herria
Не е за това темата, но все пак... Ако ПДФ-ът е скан, при конвертиране в друг формат няма да се получи добре. Трябва да се редактира първо и чак след това може да се прави в моби, епуб или тхт примерно.

# 566
Това редактиране на .пдф скан не означава ли изчитане на цялата книга?
Тоест единствения смисъл е да се оправи книгата и да се сподели с другите потребители?

# 567
Някой имали книгите Женени до сутринта и  Любовни писма. Ще сьм много благодарна.

# 568
Бъзоход, и е така, и не е съвсем така. Зависи как е сканирана и самата книга. Програмата ти показва къде са местата, където трябва да се редактира, останалите по диагонал ги минаваш. Аз от многооо време съм започнала да редактирам "Всяко решение си има проблем"-много места за редактиране има, а съм с две десетмесечни и все не идва ред в последно време. Та, да, прочела съм част от нея, но с голямо удоволствие ще седна да я прочета, когато я направя годна за четене.

# 569
  • В един копнеж!
Търся "Норвегия във времето" от Евгения Тетимова.....никъде не мога да я намеря, та да попитам и тук?!!  Confused
Скрит текст:
Публикувана 2006 в Специалност "Скандинавистика" в СУ "Св. Климент Охридски.

Общи условия

Активация на акаунт