Търся електронна книга - тема 15

• 159 812
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Като е таблет не може ли да ги четеш директно в Читанка?

Как се сваля книга за таблет? В какъв формат?

може да се свалят приложения за четене на epub и на mobi
Свалила съм точно такива приложения ( PDF и EPUB ),но не става всеки път да ми ги отваря Simple Smile

# 631
Здравейте, издирвам Знакът на всички неща, Елизабет Гилбърт, чудесно би било ако някой я има.
Ще пиша допълнително адрес, благодаря предварително!

# 632
Здравейте,

търся „Мидълмарч”, Джордж Елиът и "Изборът на Софи", Уилям Стайрън. Благодаря предварително!!!  Hug

# 633
Здравейте,

търся „Мидълмарч”, Джордж Елиът и "Изборът на Софи", Уилям Стайрън. Благодаря предварително!!!  Hug
в PDF върши ли ти работа? Дай мейл.

# 634
Аз чета на телефона на Аldiko, имаше някакъв проблем с pdf, ама нека видим.  Hug hristina.georgievaaa@abv.bg. Благодаря!!!!

# 635
  • Плевен
Здравейте, търся "Симетрия" на Захари Карабашлиев

# 636
Аз чета на телефона на Аldiko, имаше някакъв проблем с pdf, ама нека видим.  Hug hristina.georgievaaa@abv.bg. Благодаря!!!!
Ще ти пратя „Мидълмарч”, другата не можах да я сваля. Има някакъв проблем с файла.

# 637
Ще ти пратя „Мидълмарч”, другата не можах да я сваля. Има някакъв проблем с файла.

bouquet Меган, благодаря много!!!!!  Hug Получих книгата, отваря се супер добре в програмката, с която чета! Днес я започвам!!!!

# 638
  • София
След безплодно търсене на следното помагало по френски за спрягане на глаголи в е-вариант ви моля за помощ - BESCHERELLE La Conjugaison 12000 verbes.

Първото издание е от 1990 година и се надявах, че все някъде го има за download, но..... не намирам.

Предварително благодаря за помощта на mihovinm@gmal.com

# 639
  • София
Намерих го единствено в Demonoid, но няма сийд. Ако искаш да се пробваш, ето го линкът - http://www.demonoid.ph/files/details/1528897/44274342/

ПП Трябва регистрация.

# 640
  • София
Благодаря milenaka.  Ще се пробвам довечер от домашния комп, защото на служебния ban-ва сайта, та дано стане (нали е за детето, всичко правим)  Simple Smile

# 641
  • Там, където ме обичат
След безплодно търсене на следното помагало по френски за спрягане на глаголи в е-вариант ви моля за помощ - BESCHERELLE La Conjugaison 12000 verbes.

Първото издание е от 1990 година и се надявах, че все някъде го има за download, но..... не намирам.

Предварително благодаря за помощта на mihovinm@gmal.com
Ако е за детето това помагало, дали няма да свърши работа приложение за Андроид?
Аз ползвам French verbs, Appicenter LCC

# 642
  • София
foxysilver, и на вас благодаря.  Най-вероятно и това приложение ще свърши работа.  Намерих го в play.google.com и ще го предложа на наследството довечер...........
Успокоението ми е, че след години ще се наслаждавам на прекрасният и френски.... ако и когато го проговори Simple Smile

Благодаря отново за помощта.

# 643
Търся
Негодник по неволя                                   Сара Маклейн
Красива тайна                                              Кристина Лорен
Вождът Кн.1 от Стражите на Шотландия            Моника Маккарти

# 644
Търся

Желанията на херцога                                                 Сабрина Джефрис
Завръщането на негодника                                        Сабрина Джефрис     
Твърда решимост Кн.2 от Хард Инк                         Лора Кей
Мрачният рицар Кн.5 от Братството на меча         Кинли Макгрегър
Дявол през зимата                                                        Лайза Клейпас
Съпернички                                                                     Джейн Фийдър
Прелъстяване                                                                 Никол Джордан
Любовта е приказка                                                      Джоана Линдзи
Кулата на любовта                                                         Елоиза Джеймс
Старст                                                                                Никол Джордан
Нещо повече от скандал                                              Кони Мейсън
Цената на удоволствието                                             Кони Мейсън

Общи условия

Активация на акаунт