Мисля, че той не ме харесва като жена

• 9 813
  • 59
  •   1
Отговори
Заедно сме с въпросния господин от сравнително скоро. Заживяхме почти веднага след като се запознахме. Секса в началото беше супер, постепенно обаче започнахме да говорим за него повече отколкото да го правим. Страдам от това, че той не ми прави комплименти, и от това че си мисля че не съм негов тип. Съдя по това че, не ме пожелава, когато ме види гола, или когато се опитвам да го предразположа стои като дърво. Иначе гушкане, колкото искаш, но да правим секс, трябва или да го възбудя механично или да се възползвам сутринта....Супер много ми тежи това. Възможно ли е да сме заедно от няколко години, а той от самото начало да не ме е харесвал като жена. Уточнявам, че твърдението ми е, че не съм негов тип, а не че имам някакви комплекси и т.н...

# 1
Хем сте заедно отскоро, хем пък от няколко години сте заедно Rolling Eyes Кое от двете?

# 2
от скоро, имам предвид - първите години(1-2) на съвместното съжителство.

# 3
Не механично, а психично се пробвай да го провокираш.

Ако искаш пусни и снимка да те видим, дали има основание да не те харесва, като жена.

# 4

Ако искаш пусни и снимка да те видим, дали има основание да не те харесва, като жена.
Много си гаден  Mr. Green

# 5
Има си любовица, или е импотентен, или гей. Мъжете никога не ни харесват като приятелки.  Peace

# 6
Заедно сме с въпросния господин от сравнително скоро. Заживяхме почти веднага след като се запознахме. Секса в началото беше супер, постепенно обаче започнахме да говорим за него повече отколкото да го правим. Страдам от това, че той не ми прави комплименти, и от това че си мисля че не съм негов тип. Съдя по това че, не ме пожелава, когато ме види гола, или когато се опитвам да го предразположа стои като дърво. Иначе гушкане, колкото искаш, но да правим секс, трябва или да го възбудя механично или да се възползвам сутринта....Супер много ми тежи това. Възможно ли е да сме заедно от няколко години, а той от самото начало да не ме е харесвал като жена. Уточнявам, че твърдението ми е, че не съм негов тип, а не че имам някакви комплекси и т.н...
Е, как да те иска и желае, като си му се сервирала на поднос.

# 7
  • тук и там
То в началото ако не върви секса,представи си  какво ще е след няколко години...Повредата е във неговият телевизор,не си създавай комплекси. Peace

# 8
Скрит текст:
Заедно сме с въпросния господин от сравнително скоро. Заживяхме почти веднага след като се запознахме. Секса в началото беше супер, постепенно обаче започнахме да говорим за него повече отколкото да го правим. Страдам от това, че той не ми прави комплименти, и от това че си мисля че не съм негов тип. Съдя по това че, не ме пожелава, когато ме види гола, или когато се опитвам да го предразположа стои като дърво. Иначе гушкане, колкото искаш, но да правим секс, трябва или да го възбудя механично или да се възползвам сутринта....Супер много ми тежи това. Възможно ли е да сме заедно от няколко години, а той от самото начало да не ме е харесвал като жена.
Уточнявам, че твърдението ми е, че не съм негов тип, а не че имам някакви комплекси и т.н...

Какъв е неговият тип? Отслабвала ли си, надебелявала ли си, променила ли си нещо? В началото явно си била негов тип.

# 9
  • тук и там
Мислиш в грешната посока..Както и да изглеждаш-не може цял живот да се състезаваш със себе си,за да му се харесаш и да се чудиш какво да направиш за да те забележи.Намери си мъж който те харесва-като не си негов тип,ще си нечий друг тип.Честно казано не смятам че е това..Извинявай,но ми звучиш точно като комплексирана жена и то с не много голям сексуален опит. Peace
Ако пък нямаш комплекси -ще си създадеш такива,ако останеш във връзка в която да си мислиш постоянно ,че проблема е в теб."Не съм негов тип" е същото като"Не ме харесва" или "Не съм достатъчно привлекателна като жена".Казвам го съвсем добронамерено.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 09:14 от Kaisia

# 10
Най-вероятно сексът и в началото хич не е бил супер, ама не си могла да разбереш.

Просто не му въздействаш, не знам по каква причина. Бягай, защото това не е работа, стигне ли се дотам ти да действаш механично и да се чудиш как да му помогнеш да постигне ерекция, работата не е на добре.

Разделете се, а ти почни да работиш върху себе си. За да получаваш пълно внимание, трябва ти самата да живееш пълно. Тогава ще привличаш съвсем друг вид партньори.

Напоследък има едни теми с някакви женици, които ми напомнят за баба ти Мадона, дето беше казала "Poor is the man whose pleasure depends on the permission of another."

# 11
  • тук и там
+1
Бягай.Била съм преди години в такава връзка-кауза пердута си е -и чиста загуба на време.И като манекенка да изглеждаш,господинът няма да се промени. Peace

# 12
+1
Бягай.Била съм преди години в такава връзка-кауза пердута си е -и чиста загуба на време.И като манекенка да изглеждаш,господинът няма да се промени. Peace

Каква манекенка?
Той може да иска сочна жена, а тя да е изпосталяла. Thinking

# 13
На колко години сте?

# 14
Мъжете никога не ни харесват като приятелки.  Peace

Кво?  Shocked

Е, как да те иска и желае, като си му се сервирала на поднос.

Да, пък и явно той не е типаж, който ще използва това поднесено на подноса за изпълняване на сексуалните си фантазии.

Повредата е във неговият телевизор,не си създавай комплекси. Peace

Може и да е в неговият, но може и да не е.

Общи условия

Активация на акаунт