Мисля, че той не ме харесва като жена

• 9 832
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Мъжете никога не ни харесват като приятелки.  Peace

Кво?  Shocked

Ами мъжете не са приятели с жени, които не желаят сексуално, но не могат по определени причини да имат. Колкото и мъже приятели да съм имала рано или късно са си искали, с един прекрачих границата и ми разби сърцето. Имала съм приятели на моя приятел, но не се брои, защото след раздялата с въпросния, с тях не продължаваме приятелски отношения.

# 16

Ами мъжете не са приятели с жени, които не желаят сексуално, но не могат по определени причини да имат...
Аз имам от години приятел мъж - не е гей, не сме правили секс, няма и да правим. Въпрос на разбиране, ценностна система и приоритети  Peace
цвете от луната, щом вече имате връзка и в началото всичко е било наред, едва ли опира до това да не си негов тип.
Но все пак нещо явно се е случило. То би могло да е извън вашите отношения, но да рефлектира върху тях, да има някакви проблеми в работата, в първичното семейство, с някой приятел... Все неща, които да го правят тревожен и да не е толкова разположен за интимности.
Не пишеш от колко време е така. Обърни внимание дали се случва нещо различно с него и извън връзката ви.
Освен това останах с впечатление, че не сте говорили за това. Какво те спира?

# 17
Питай го защо не те желае и не е привлечен от теб, много сложно.

# 18
...мъжете не са приятели с жени, които не желаят сексуално...

Убеден съм, че в повечето случаи е така, но ти каза "никога", тоест изключваш изобщо такава възможност, което за мен не е правилно.

Аз имам от години приятел мъж - не е гей, не сме правили секс, няма и да правим.

Абе знаеш ли, може и да правите.

# 19
Аз никога не съм успяла да имам само приятелски отношения с мъж, с нито един. Сега ме хвърлихте в размисъл на какво ли да го отдам този факт. Laughing

# 20
  • Варна
Може да има някакъв проблем човека физически или психически,седни поговори с него.
 "но да правим секс, трябва или да го възбудя механично" - ей това ми е най-странно,няма такъв вариант.В къщи не смея да се наведа зъбите да си измия Laughing.
И то не мисля,че съм безумно сексапилна,просто мъжете са си такива-винаги готови Simple Smile

# 21
Аз никога не съм успяла да имам само приятелски отношения с мъж, с нито един. Сега ме хвърлихте в размисъл на какво ли да го отдам този факт. Laughing

А, не се чуди, с колко мъже си имала познанство? 20? 50? 100? Просто трябва да увеличиш бройката, все ще се изнамери приятелче.

# 22
 Ами то на човека просто не му става, защо търсиш проблема в себе си Laughing

# 23

А, не се чуди, с колко мъже си имала познанство? 20? 50? 100? Просто трябва да увеличиш бройката, все ще се изнамери приятелче.

Не си ме разбрал, на мен не ми пречи да нямам просто приятел мъж. Шегувах се с авторката  Wink

# 24
Как знаеш, че не ти пречи, след като не си имала, за да прецениш?

# 25
Питай го какъв е проблема и защо не правите секс. Тук колкото и да гадаем, все тая.

# 26
  • София

Не си ме разбрал, на мен не ми пречи да нямам просто приятел мъж. Шегувах се с авторката  Wink

Ихх, как не сме запознали  Joy  bouquet

# 27
  • София
Почти всяка връзка преминава през това. След време отношенията между двамата се изменят - при някои повече, други по-малко, понякога се разделят хората, ако не се напаснат. Наранен е този, който изпитва повече чувства.
Като не си негов тип, нищо не можеш да направиш. Според мен, колкото повече му се натискаш, толкова повече ще се отдръпва.
Поотдалечи се малко от него, помисли повече за връзката ви и как ще продължи - какво очакваш от него и дали ще ти го даде той или друг.
Вземи това решение, което ще те направи щастлива и обичана.

# 28
Благодарско за отговорите! Света е голям и мъже дебнат от всякъде. Сега като си чета поста, колко е изкривен, оле..мале..

# 29
Приятелство между мъж и жена не може да има, освен ако то не е подплатено със сексуална връзка.

Общи условия

Активация на акаунт